robert Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Vidjeti ces kako je napravljeno nakon jedne zime
_DEX_ Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Vidjeti ces kako je napravljeno nakon jedne zimeIma drugi zimski setup Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Xman Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Vidjeti ces kako je napravljeno nakon jedne zimeOve konkretne felge ne bi dobro prosle po zimi jer su bas jebacki osjetljive. Rotorice su mi super za to, puno su cvrsce.
darko_st Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 On 26/01/2018 at 10:34 AM, m3 power said: Imao sam jos jednu situaciju. E63 amg. Novi u salonu. Taj auto je izgledao kao da je bio totaliran i slozen kod stefa u garazi. Prije nego što sam otišao po c klasu bacio sam pogled na razne forume što kažu o njemu i našao na desetke pritužbi zbog dosjeda. Najviše u US, ali i po Njemačkoj itd.. ne znam kako su to uspjeli zajebat. Isto je s nijansom odbojnika, ima novih S klasa u salonima gdje se vidi razlika u nijansi, ali to ovisi i o svjetlu, npr. meni je prije prvog bojanja izgledao odbojnik isti u svim uvjetima, nakon bojanja izgleda 100% isti ako je dan oblačan, na žarkom suncu izgleda lagano svjetliji, a noću (ne mrkli mrak već lagani odsjaj) mi se čini pinkicu tamniji, ali možda i preuveličavam. Npr. susjed, bmw 5 na dan preuzimanja tj. preuzet je navečer i tad je sve izgledalo 100% isto, sutra ujutro oko 9..
m3 power Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Tako je receno vlasniku. Da se to radi kada narucis auto s plinom. Lazu oni, lazem ja.Sent from my SM-N950F using Tapatalk [mention=342]m3 power[/mention] kakvi mrtvi ventili za plin na vitari? O čemu ti baljezgaš? Drugo, zbog razlike u materijalu (plastika-metal) je razlika u nijansi a ne zbog olfo lošeg lakiranja. U principu da se polakirat da prvih par mjeseci boja bude ista al kasnije opet dođe do razlike u nijansi. Citanje s razumjevanjem 0 bodova?? Ponavljam. Tako je naruciocu auta receno gdje je auto kupio i dao ugradit plin. Tako sam i napisao. Ove fore sa razlikom u materijalu prolaze na manjim odstupanjima. Ovo je horor od 3 nijanse razlike. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
BM0021 Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 12 hours ago, Xman said: Kroky mi bas dovršava felge, u subotu su gotove. Za sad po slikama sto mi šalje mi izgleda jebacki, felge su dosta mekane i bile su poprilično poguljene. Ovo je bez mat laka koji isto ide gore. Ti u originalu nisi imao ovak različite boje krakova jelda? Tak su moje replike bile, tvoje su više istobojno izgledale
Xman Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Ne, boje su bile različite kao i ovdje, tvoje su bile sjajne a moje mat. I sad ide mat lak na njih. Ovo kak je sad je maltene OEM.
Xman Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Ako pod popravlja mislis na "uređuje", da. Ne znam dal' radi i ravnanje, varenje i ostalo.Meni je trebalo brušenje rubova i komplet pjeskarenje i farbanje.
Stevo69 Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Pozdrav dal" je tko lakirao auto u susjednoj nam BiH , po prici su dosta jeftiniji... tj za 1000 e cca se da tamo lijepo polakirati ga lp
pacey Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 pa 1000e je i u hr bez računa...u bosni je 1000KM
cyberphere Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 52 minutes ago, Xman said: Ako pod popravlja mislis na "uređuje", da. Ne znam dal' radi i ravnanje, varenje i ostalo. Meni je trebalo brušenje rubova i komplet pjeskarenje i farbanje. Ma to sam mislio, krivo se izrazio
13DM Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 14 minutes ago, Rockatansky said: Dakar A po sasiji Individual ? 1
Mladen Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 On 6/18/2017 at 12:06 AM, Miataoldschool said: samo bum reko Jopa Lakrnica Požgaj termal Pohvala za Jopu i sa moje strane. Jako zadovoljan lakiranjem,kao i cijenom i rokom isporuke auta. 1
Miataoldschool Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Decko radi stvarno jako dobro ... ja mu baš odpeljo jucer facelift branik i fd style lip da mi udari za DD kola autek bu se preporodil ,fotkam cim ga finiširam nakon lakiranja 1
brba Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Termolakirnica TermalJopa je super, odlican decko i top lakirer , po meni najjaci u zg !!! Samo jedini problem je kaj grca u poslu a radnika nema ni na kartiPoslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk 1
Jopa Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Uzeo bi ja zasluge za dobrog majstora, Ali ipak je neki drugi Jopa u pitanju 2 1
Miataoldschool Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 2 hours ago, brba said: Samo jedini problem je kaj grca u poslu a radnika nema ni na karti Da nikak da uleti neko ozbiljan ...a valjda bude s vremenom :)
Miataoldschool Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 čisto plug na decka ...ugl. meni je odradio u 15 dana poso kaj su trebali odradit oni debilosi u buzinu unutar 7mjeseci...profesionalnost korektnost te komunikacija apsolutno na nivou.Jako sam zadovoljan ,ako je ovaj rezultat isporucio u tak malom vremeskom roku ...kaj bu bilo kad bu mi rx7 lakiro i kad velim uzmi vremena da bude top topova rezultat. kad smo kod toga evo rezultata u tom kratkom vremskom roku za one koje mozda nisu vidli , isto kao sad za višnju prvo uzorak odradit ...zatim rokavela...enđoj (ovaj gtx poklopac sam ja lakiro druga nijansa ..morat cu mu dat da mi meča u red soul...) 1
Kic Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Također preporuka za Termal/Požgaja/Mafiju. Korektno i brzo što se tice lakiranja, samo se nadam da se naucio polirat? Imao sam slucaj da mi je na jednom crnom braniku na par mjesta skinuo previse laka pa je (pošto se na crnoj sve vidi) zgledao kao da ima udubine. Kad je farbo krov i haubu na Astri rekao sam da ne polira i ispalo je top bez potrebe za poliranjem
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now