KA2001MR Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Acmen ak si u KA, javi se budem te ja odveo mom sadasnjem lakireru koji se nakon svih lakirera do sad pokazao kaonajbolji izbor, posao odradi izuzetno korektno, povoljniji od drugih i valjda jedini lakirer na svijetu koji napravi onda kad ti je rekao, jednom cak i prije roka. Premda ga nesmijem puno hvalit da se ne pokvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 jel to mislis na onog prema Ozlju, tamo blizu autooptike Roby, to si mi prije jos bio pricao? Imam vec jedan dogovor hvala na ponudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Di otic na zapadu zg? Trebam samo poklopce peraca farova polakirat pa mi je glupo zbog toga ici iza sesveta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 jel to mislis na onog prema Ozlju, tamo blizu autooptike Roby, to si mi prije jos bio pricao? Imam vec jedan dogovor hvala na ponudi. Ne prema Ozlju, ne sjecam se da sam ti spominjao ikakvog lakirera kod Robya, pa neznam tamo za nijednog kod Robya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Uglavnom krovni spojler treba prelakirati u moondust silver boju (siva) pa me zanima tko to povoljno radi, da se ne mora čekati tjedan dana i naravno da nisu u pitanju nebulozne cifre pogotovo ako kao padobranac uletiš bez da ikoga znaš ili bez nečije preporuke. Po mogućnosti na zapadnom dijelu grada (bio danas kod Blažuna i malo too much me tražio za moj pojam). Planirao sam sutra do Javora&Sina, njih također svi hvale... zovi zokia. 300kn plafon 300kn za taj spojler? Pa to je džabe. Javor & sin bi za to uzeo valjda 100€. Di otic na zapadu zg? Trebam samo poklopce peraca farova polakirat pa mi je glupo zbog toga ici iza sesveta... Javor & sin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 i to bez pdv :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 pozdrav, ima tko kakvog lakirera,trebao bih par stvari polakirati?hrustić mi je daleko za to i ima pametnijih stvari valjda... negdje oko centra, NZ,dubrava i sl... idući tjedan bi htio to riješiti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Evo samo da javim da sam se onda bio odlučio ipak za Blažuna, malčice korigirali cijenu (čitaj 4glave) i fenomenalno ispalo totalno zadovoljan i totalno pogođena boja. Uopće nije ništa skenirao niti tražio po broju šasije i sl. već on ima baš svoju recepturu te boje i to po godištima. Uglavnom malo je reći da sam prezadovoljan :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Gdje je on tocno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Ideš gore u Mikuliće ohoho prema gore i onda na jednom zavoju na lijevo uz cestu velika tabla nemreš promašiti. http://www.amr-blazun.hr/gdje.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Evo moj auto došao s lakiranja u D&M iz Dugog sela, moram ih pohvalit, nemrem naći zamjerku. Nema niti pikicu da bi rekla "aha!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 zamalo otvorio novu temu i skužim da postoji ova.. pa eto da malo podijelim iskustva a i ujedno ispromoviram dva frenda vedran iz vrbovca , ovdje kolega Flex ako treba lakirat nešto tko drugi nitko neće ili se ne usudi ( od podvodne puške , glazbala , motocikla pa do plovila s kojima se ujedno i duže vrijeme bavio aktivno kao proizvođač ) preporučam vedrana , na forumu mu je nick Flex a pozadina je hrustićev rad ,ujedno isto preporuka za autolakiranje i felge Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Jel Flex zna lakirati Candy red boju u 11 slojeva? Ako zna nek mi se javi na 098680377 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 hrustis je voljan popravljat dzabe dva tri puta, kome nije problem gubitak vremena da bi na kraju bilo dobro. bio kod javora neki dan, veli bukirani 2mj sljedeca unaprijed. opce neznam kako na njih racunati Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Miro Vitko - Zaprešić...da se sve dogovoriti ...radi i prek osiguranja, gađa boju super i ne treba mu vraćati svako malo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 hrustis je voljan popravljat dzabe dva tri puta, kome nije problem gubitak vremena da bi na kraju bilo dobro. bio kod javora neki dan, veli bukirani 2mj sljedeca unaprijed. opce neznam kako na njih racunati Meni rekao da mu posaljem slike na mob, jos ih nije ni pogledao, a poslao sam ih u cetvrtak Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 Jel Flex zna lakirati Candy red boju u 11 slojeva?Ako zna nek mi se javi na 098680377 njegov broj pa možeš pitat 097 6404 436 Vedran moje mišljenje o Candy red je isto kao i za moju boju od nissana , vozit je onome tko je šprical auto taj tko je radil zna kak se ponašala tada i znat će novu boju prilagodit autu što se siniše tiče, svi griješe bitno je bit čovjek i moć to priznat i popravit tebi se očito to desilo, mnogima i večini nije nikad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 što se siniše tiče, svi griješebitno je bit čovjek i moć to priznat i popravit tebi se očito to desilo, mnogima i večini nije nikad I meni se isto to desilo, ali isto tako su neke stvari popravljene, a sa nekima mi se neda zafrkavat i natezat. Ali ga i dalje preporučam baš radi te korektnosti. :thumbsup: Za Javor i sin isto mogu reć da su dobro polakirali auto, naravno da opet ima grešaka, ali je generalno stvarno dobro napravljeno! Moj dojam (sudeći samo po mom i frendovom autu) kod Hrustića su manje greške kod samog lakiranja, a veće kod nekih zaštita, montaža i sl., a kod Javora pak obrnuto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 Moze broj od Hrustica da vidim i sa njim. Cuo se sa Flexom, cini se da decko zna znanje, barem po prici, ali to je jednostvano po mom misljenju previse novaca, jel mi je nekoliko lakirera(pitao sam samo one na najboljem glasu) dosta manje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 Biti picajzla je uvijek i u svemu bio skup sport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 Ma sve u redu, ali 1000kn element plus moj materijal koji je sve nego jeftin, pa tome dode 1000€ popraviti blatobran, branik i haubu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 (edited) Ma sve u redu, ali 1000kn element plus moj materijal koji je sve nego jeftin, pa tome dode 1000€ popraviti blatobran, branik i haubu. lako ti dam broj od siniše al sumnjam da te može ubacit jer je u gužvi, ak je bilo povoljnijih ponuda onda nema smisla da trošiš vrijeme ponavljam ono kaj sam napisal u startu tko je farbal cijeli auto najlakše i najpovoljnije će ti odradit ta tri elementa u budimo realni jako zajebanoj boji Edited November 18, 2015 by 13DM Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 Ma ne kazem ja nista protiv decka, lijepo i otvoreno smo porazgovarali, rekao je cijenu, koju ja smatram da je prevelika i to je to. covijek koji je lakirao Brava cijelog je bio ozuzetno neprofesionalan, bahat i bezobrazan, nebi mu vise dao lakirati tacku. U Ljubljani di sam kupio boju su mi rekli da u boji ima nekoh kristala koji vizualno izjednacavaju boju i kazu da nije uopce problem polakirati i pogoditi boju. Da budem iskren nisam vjerovao u to, ali lik koji je lakirao Brava je na moju opasku da lakira i branike i vrata i sve na autu rekao da ga ne ucim poslu te je lakirao to odvojeno. Rezultat? Sve dobro osim suvozacevih vrata koja je lakirao 3x i treci put je pogodio nijansu, znaci da se. Lakireri traze po 100€ za element sa materijalom sa obicnim bojama, pa smatram da je 1000kn samo za ruke po elementu i da ja jos kupim boju previse, tako da eto trazim dalje. meni nije hitno, dapace, auto mi netreba do proljeca, pa ko hoce raditi i za to dobiti po meni neke realne novce, moze. Znam da ce me to kostati vise od obicnog posla ali smatram da je 4000kn samo za ruke za taj posao puno, mozda se varam. ako je to realno, odduram auto, covijek nek napravi pa nek osiguranju isporuci racun od 25000kn, boli me briga Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 Nazalost ja sam posteno platio pa sam bio dobio posao odraden kao da mi je radio neznam tko, vise ne mislim dati toliko novaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
frx1 Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Gdje na kraju otici za branik, blatobran i far? Htio bi da mi kaze da li se moze izvuc ili treba novo, i ako treba da on sve kupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now