Tomica93 Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 Zasto polirat ako je sve super? Sent from my iPhone using Tapatalk Svako lakiranje zahtjeva poliranje za savrseni spigl Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 Svako lakiranje zahtjeva poliranje za savrseni spigl A i dobra je opcija jer se moze odmah staviti i neka zastit na lak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 jopa poliranje ide nakon brusenja sa 3 i 4 k papirima za špiglo efekt...ugl. kad se vratim iz osterajha bus doso do garaze koji dan pa bum te onda cul....za sad svi kaj su dosli pogledat su pali na guzice....no najbitnije je da sam ja presretan i prezadovoljan poslom/rezultatom za ostalo me iskereno boli kurac kaj misle btw...sigurno si i vidio auto kaf si vracal doma neki dan jer je stajal lijepo ispred garaze da upija suncev sjaj i susedi malo da padaju u bed:lol: Nisam vidio, uglavnom pokazat cu ti slike svog nakon sta je polakiran pa ce ti bit jasno o cem pricam. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Meni je auto upravo kod lakirera. Kakva je situacija sa lakiranjem u ovim uvjetima? KA2001MR - kod Stjepana sam ostavio auto. Hvala ti na svemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 ide komplet lakiranje ipak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Komplet - samo druga "nijansa" crne 475 black sapphire metallic - BMW Uz zlatne sitnice [inca Pearl 08703 Y 61 P - honda] - - - Updated - - - Komplet - samo druga "nijansa" crne 475 black sapphire metallic - BMW Uz zlatne sitnice [inca Pearl 08703 Y 61 P - honda] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Meni je auto upravo kod lakirera.Kakva je situacija sa lakiranjem u ovim uvjetima? KA2001MR - kod Stjepana sam ostavio auto. Hvala ti na svemu. Ma nema problema, javi kako je ispalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 trebam 0,9l boje za auto....gdje uzet to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frx1 Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Ja sam kupovao boju u Centru auto lakova, samoborska cesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 a mene zanima tko mi pouzdano može smiksati jedno 0,8l perla bianco od alfe147gta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 a mene zanima tko mi pouzdano može smiksati jedno 0,8l perla bianco od alfe147gta? frend je zadovoljan s ekipom kaj miksaju kod obada u dubravi i znam da uvijek njih preporuči svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 a mene zanima tko mi pouzdano može smiksati jedno 0,8l perla bianco od alfe147gta? Pa to je serijska boja i po kodu ti je izmiksaju. Mislim da je Bianco Perlato 202/b, ali nisam vise siguran, morao bi provjeriti. PPG je bio proizvodac boje u originalu ako se ne varam. E sad uzmes od nekog drugog proizvodaca, ali bi trebalo biti isto. Ivicek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Evo da se ispravim. Ime boje: Bianco nuvola hwg Kod: 212 Proizvođač: PPG Nexa autocolor Maxmeyer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Evo da se ispravim. Ime boje: Bianco nuvola hwg Kod: 212 Proizvođač: PPG Nexa autocolor Maxmeyer ma imam ja kod boje kojom je farban auto samo kaj nemam baš dobra iskustva s ovima kaj rade te boje auto mi je farban sa standox 212a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Komplet - samo druga "nijansa" crne 475 black sapphire metallic - BMW Uz zlatne sitnice [inca Pearl 08703 Y 61 P - honda] - - - Updated - - - Komplet - samo druga "nijansa" crne 475 black sapphire metallic - BMW Uz zlatne sitnice [inca Pearl 08703 Y 61 P - honda] Bas me zanima kako ce ispast, nemoj zaboravit nabacit koju sliku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Nece ti svaki lakirer sfusat al nece ga ni napravit za 6200kn Marin Nije ti daleko a vrhunski posaohttps://m.facebook.com/?sk=lf&hrc=1&refsrc=http%3A%2F%2Fh.facebook.com%2Fhr%2Fr&_rdr#~!/profile.php?id=633586296655421Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Ako ima ovdje netko tko je lakirer ili je upoznat sa detaljima... ...naime, razmišljam o osvježavanju 106-ce jerbo se bezbojni ljušti naveliko i ima puno ožiljaka od parkinga... Dakle, koliko vrijedi takav posao da auto bude lijep, ne mora biti apsolutno savršeno...trebalo bi poravnati sve bubotke na oba boka, skinuti spojlere (prag, rubnjaci XS) i složiti kopče da ne zijeva i lakiranje...cijena? Kod koga ići da hoće raditi socijalni auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Kvalitetan posao mislim da nema ispod 6000 bez rastavljanja i sastavljanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 On 5/25/2016 at 2:49 PM, entuzijast said: Netko dobar u Velikoj Gorici ili bližoj okolici?.... Kakvi su u Neostaru u Zubaku?.. Javim ti sljedeci tjedan kad mi auto bude gotov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 maredo ako si zadovoljan mojim lakiranjem ja ti topla srca tog decka preporucam ko i vec par kompica (kao sto je meni jabolchica)... s njim u samom startu dogovoris što zelis i ocekujes te vrem. rok ,ima i tema di sam to pisao nakon onog cirkusa sa debosima/Dampini pa ako te zanima firma se zove Termal lakirnica -Požgaj i kont : 095 877 7637 Josip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 maredo ako si zadovoljan mojim lakiranjem ja ti topla srca tog decka preporucam ko i vec par kompica (kao sto je meni jabolchica)... s njim u samom startu dogovoris što zelis i ocekujes te vrem. rok ,ima i tema di sam to pisao nakon onog cirkusa sa debosima/Dampini pa ako te zanima firma se zove Termal lakirnica -Požgaj i kont : 095 877 7637 JosipBudem probao, hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robiii Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 polakiras ga za 6000 ziher Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kas Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Za 6000 nema lakiranja....... Ima farbanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Za 6 soma odradit to kak treba moras bit lud da radis taj posao 2 kg baze 800njak kn2 kg laka dobre kvalitete 500njak kn, neki najbolji duplo Filer , kit, limarenje, ostali potrosni materijal .... skupis 2-3k kn troska bez posla Naravno netko ce pol stvari ostavit na autu, jeftinija baza, lak novol od 100 i sitno kn litra , zalijes i amen al ak hoces kak treba sa kvalitetnim materijalom e to kosta Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 21 hours ago, Robiii said: polakiras ga za 6000 ziher Da mi je i taj auto vidjeti na sto lici poslije tog lakiranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now