cyberphere Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 52 minutes ago, Xman said: Ako pod popravlja mislis na "uređuje", da. Ne znam dal' radi i ravnanje, varenje i ostalo. Meni je trebalo brušenje rubova i komplet pjeskarenje i farbanje. Ma to sam mislio, krivo se izrazio Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 ko iz minkena 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 Dakar Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 14 minutes ago, Rockatansky said: Dakar A po sasiji Individual ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 Prvi vlasnik je znao znanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladen Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 On 6/18/2017 at 12:06 AM, Miataoldschool said: samo bum reko Jopa Lakrnica Požgaj termal Pohvala za Jopu i sa moje strane. Jako zadovoljan lakiranjem,kao i cijenom i rokom isporuke auta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 Decko radi stvarno jako dobro ... ja mu baš odpeljo jucer facelift branik i fd style lip da mi udari za DD kola autek bu se preporodil ,fotkam cim ga finiširam nakon lakiranja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 di taj Jopa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Termolakirnica TermalJopa je super, odlican decko i top lakirer , po meni najjaci u zg !!! Samo jedini problem je kaj grca u poslu a radnika nema ni na kartiPoslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Pa zar nije @Jopa na forumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Uzeo bi ja zasluge za dobrog majstora, Ali ipak je neki drugi Jopa u pitanju 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 2 hours ago, brba said: Samo jedini problem je kaj grca u poslu a radnika nema ni na karti Da nikak da uleti neko ozbiljan ...a valjda bude s vremenom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 čisto plug na decka ...ugl. meni je odradio u 15 dana poso kaj su trebali odradit oni debilosi u buzinu unutar 7mjeseci...profesionalnost korektnost te komunikacija apsolutno na nivou.Jako sam zadovoljan ,ako je ovaj rezultat isporucio u tak malom vremeskom roku ...kaj bu bilo kad bu mi rx7 lakiro i kad velim uzmi vremena da bude top topova rezultat. kad smo kod toga evo rezultata u tom kratkom vremskom roku za one koje mozda nisu vidli , isto kao sad za višnju prvo uzorak odradit ...zatim rokavela...enđoj (ovaj gtx poklopac sam ja lakiro druga nijansa ..morat cu mu dat da mi meča u red soul...) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kic Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Također preporuka za Termal/Požgaja/Mafiju. Korektno i brzo što se tice lakiranja, samo se nadam da se naucio polirat? Imao sam slucaj da mi je na jednom crnom braniku na par mjesta skinuo previse laka pa je (pošto se na crnoj sve vidi) zgledao kao da ima udubine. Kad je farbo krov i haubu na Astri rekao sam da ne polira i ispalo je top bez potrebe za poliranjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 kolko ti dobri uzimaju cca po elementu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Također preporuka za Termal/Požgaja/Mafiju. Korektno i brzo što se tice lakiranja, samo se nadam da se naucio polirat? Imao sam slucaj da mi je na jednom crnom braniku na par mjesta skinuo previse laka pa je (pošto se na crnoj sve vidi) zgledao kao da ima udubine. Kad je farbo krov i haubu na Astri rekao sam da ne polira i ispalo je top bez potrebe za poliranjemPolira ok sad, njemu je problem kaj mora sve sam radit i tu se onda izgubis vise, ja sam mu dosta pasti vec preporucio novih i prodao dosta njih , hoce sve probat i sve kupi kaj god treba Ja lakiram sam al kad imam cijeli auto il nesto vise odvezem njemu, jedini sa kojim sam.stvarno zadovoljan al prije svega kak sam rekao , decko je normalan u moru debila danas a cijena ovisi o dogovoru, po meni s obzirom na kvalitetu posla je povoljan Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Brba di je covjek i neki kontaktMoram prednji branik lakirati na f30Sent from my SM-G955F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 (edited) Kome nije daleko, ima jedan decko u KA (cesto je u ZG) koji se bavi limarijom i lakiranjem... Nedavno lakirao kod njega jedan element, ne samo da je kvalitetno odradjeno, vec je javio za i ispravio uocena ostecenja (za koje se nije znalo) te je sve bilo gotovo u najkracem mogucem vremenskom roku... Prema onome sto mogu reci, cini mi se jako pedantan i ulaze puno truda u posao... Za svaku preporuku. Ako nekoga interesira vise, neka se javi u PM pa posaljem podatke ps. bas je radio ovih dana jednu f30-icu... Edited September 7, 2018 by Bushido Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Brba di je covjek i neki kontaktMoram prednji branik lakirati na f30Sent from my SM-G955F using Tapatalkhttps://m.facebook.com/pages/category/Motor-Vehicle-Company/TERMAL-Lakirnica-Požgaj-330500730457811/?locale2=hr_HRPoslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 Kaj rec jopa opet isporucio ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grga20VT Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 Ako trazite odlicnog lakirera dodjite na RabNece vas oderat a radi se vrhunski i to ne kazem zato sto sam tamo radio nego zato sto to stvarno je tako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 Da li netko zna cca koliko uzima Javor&sin za "refresh" odnosno lakiranje cijelog auta tipa Passat u istu boju bez nekih prevelikih komplikacija...Oni ne mogu dati cifru ni priblizno bez da vide auto. Kužim...ali mi se ne ide u Zg samo da saznam taj info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 Koliko sam upoznat, cijene lakiranja kod njih su od 20k kn na više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 Idi kod Meglaja ili Hrustića Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 Meni je sivog Z-a radio Javor i prezadovoljan sam O cijeni nemogu jer nije rađen cijeli auto, definitivno ću se prvom prilikom vratit tamo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now