Jump to content

Lakiranje i lakireri u HR - zajednička tema, iskustva, savjeti, radovi

Luky

Recommended Posts

Pokupio auto. Na prvu ima nijansica razlike kad se gleda hauba/desni blatobran, ali mi se ne čini značajno i da bi me smetalo. Narančine kore ima isto koliko i na originalnom laku. Nije primjetna dok baš ne tražiš pod kutevima svjetla.

Jedini zajeb koji imam je da ne rade svjetla rege, al to je sitnica i moram vidit dal je do konektora (možda su ih zaboravili uštekat) ili do osigurača ili samih žaruljica. To ću pogledat za vikend ako bude lijepo vrijeme.

Ja sam generalno zadovoljan! :) Ostatak auta je prepoliran kako nebi bilo swirlova i pizdarijica na drugoj strani auta. Detaljnije kad pogledam to na suncu i pod lampama po noći javim druge dojmove. I slike okačim... :)

Odvezao bi auto kod Hrustića da mi polakira prednji branik i možda haubu. Imate li možda predodžbu koliko mu vremenski za to treba i koliko bi tražio? Kakav je sa pedantnošću tj. sklapanjem dijelova nazad na auto?

Ima li tko možda broj od Mireka, on mi je prije radio aute samo jako dugo nisam ništa lakirao, a oba broja koja sam imao su isključena?

Meni je hrustic uzeo za sredjivanje pragova i lakiranje zadnjeg branika 200 eur..

Mario racunaj 100 eur element i to ti je to.. Sto se me e tice to je malo skupo ako nema ravnanja al napravi dobro..

Decki stvarno nemam vremena posteno poslikat, za vikend idu gore gewinde pa cu nabacit koju sliku..

Renda ja sam mu rekao da mi nista ne polira, al ostavip ke holohrama i kad je prao auto napravio je malo swirlova..

Nije strasno al cekam jos malo pa cu proc krov gruba i fina pasta i ostatak samo fina i stavit neki zastitu gore..

Meni je hrustic uzeo za sredjivanje pragova i lakiranje zadnjeg branika 200 eur..

Mario racunaj 100 eur element i to ti je to.. Sto se me e tice to je malo skupo ako nema ravnanja al napravi dobro..

Decki stvarno nemam vremena posteno poslikat, za vikend idu gore gewinde pa cu nabacit koju sliku..

Renda ja sam mu rekao da mi nista ne polira, al ostavip ke holohrama i kad je prao auto napravio je malo swirlova..

Nije strasno al cekam jos malo pa cu proc krov gruba i fina pasta i ostatak samo fina i stavit neki zastitu gore..

I tak ti veliš, nakon lakiranja, samo još ti kao stranka moraš ispolirati auto? :huh:

Ja 2 puta lakirao prednji kraj zbog kamenčića i nikada nisam morao ništa slično.

I tak ti veliš, nakon lakiranja, samo još ti kao stranka moraš ispolirati auto? :huh:

Ja 2 puta lakirao prednji kraj zbog kamenčića i nikada nisam morao ništa slično.

rene nemoj me jebat da će ti lakirer proć auto sa 2 paste nakon lakiranja.. svaki ga preleti malo i to je to.. i to me uopće ne brine.. on je htio krov polirat pošto nije lakiran al ja sam rekao da ne mora ništa, da mi ne ostavlja holograme po laku.. i tgi imaš crvenu boju i sam znaš da se hologrami ne vide kao na crnoj..

rene nemoj me jebat da će ti lakirer proć auto sa 2 paste nakon lakiranja.. svaki ga preleti malo i to je to.. i to me uopće ne brine.. on je htio krov polirat pošto nije lakiran al ja sam rekao da ne mora ništa, da mi ne ostavlja holograme po laku.. i tgi imaš crvenu boju i sam znaš da se hologrami ne vide kao na crnoj..

Samo kažem da meni nikad nije bilo potrebe da ja još naknadno iza njih poliram auto.

Prvi put (mislim 2010.) sam lakirao u Baotiću i pogodili su boju odlično i bilo je super cca 2god i onda svaki put kad bi kamenčić lupio oljuštio bi dio bezbojnog oko mjesta udarca.

Prošle god sam lakirao cijeli prednji kraj u Lagermaxu s time da sam im rekao da želim da mi skinu blatobrane kako bi polakirali sve oko kotača jer mi je bilo ispjeskareno od kamenčića do te mjere da je sve bilo bijelo. :)

Isto odradili odličan posao, pogodili 100% nijansu, a vrijeme će pokazati ostalo.

Samo kažem da meni nikad nije bilo potrebe da ja još naknadno iza njih poliram auto.

Prvi put (mislim 2010.) sam lakirao u Baotiću i pogodili su boju odlično i bilo je super cca 2god i onda svaki put kad bi kamenčić lupio oljuštio bi dio bezbojnog oko mjesta udarca.

Prošle god sam lakirao cijeli prednji kraj u Lagermaxu s time da sam im rekao da želim da mi skinu blatobrane kako bi polakirali sve oko kotača jer mi je bilo ispjeskareno od kamenčića do te mjere da je sve bilo bijelo. :)

Isto odradili odličan posao, pogodili 100% nijansu, a vrijeme će pokazati ostalo.

pa nema ni meni potrebe da poliram ako cemo tako.. ali ja želim da skinem gdje koji hologram i swirl i da mogu stavit zaštitu neku gore..

pa zar nemas plasticnu zastitu ispod blatobrana? oko kotaca? ili sam nesto krivo skuzio?

Prva slika koja je pod dobrim kutem:

17a7.jpg

Taj dio je nakon 4-5god bio ispjeskaren totalno i meni je to bilo ružno.

Edited by Raptor6767

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...