_DEX_ Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Just now, tomos222 said: Pa twingo 1.2 iz 98' sa cca 60ks je trosio 7.5-8 po zg Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk Meni je trosio tak oko 7 taj auto. I sad toliko trosi Polo tsi sa 90 ks koji ide puno bolje, tezi je i ima hrpu opreme. Kako to nije napredak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomos222 Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Meni je trosio tak oko 7 taj auto. I sad toliko trosi Polo tsi sa 90 ks koji ide puno bolje, tezi je i ima hrpu opreme. Kako to nije napredak?Jbg kad vozis to s 18g mora ti trosit vise, ipak moras bit prvi na semaforu + 185 sirina gume na tom autu nikak nejde hahahPoslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 (edited) 3 minutes ago, tomos222 said: Jbg kad vozis to s 18g mora ti trosit vise, ipak moras bit prvi na semaforu + 185 sirina gume na tom autu nikak nejde hahah Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk Ja isto nisam bio s njim najsporiji na cesti, sa serijala gumama 155 i potrosnja je bila od 6.5 do 7. Samo kad uzmes u obzir da je auto neunistiv, disk plocice kostaju 70 kn, diskovi 110 kn, mjesta ko u prici, zaguras ga u svaku rupu od parkinga onda taj auto ima itekako smisla. Edited December 18, 2019 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomos222 Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 To mi je bio najdrazi auto koji sam do sad imo, tocno sve kaj si reko, nabavit nekog s rolo krovom da je u dobrom stanju i e92 parkirat u garazu Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 mozda ste me krivo shvatili. Ne zanima me kakva je oprema u autu, ni kako taj auto danas ide i koliko konja izlvaci danas. Nego, jedan kompakt prije 15 godina trosi jednako kao novi kompakt danas. jedan twingo tada i sukladno velicini twinga danas trose jednako danas i prije 15g. Naravno da danasnji auti idu bolje, da su malo komforniji, ali POTROSNJA se nije drasticno pomakla sa mrtve tocke. ove klase auta od 100k eura ko BM-ov bmw mi nikad nije bilo zanimljivo, niti me potrosnja kod takvih auta ne zabrinjava. Ako imas pare za taj auto, onda te sigurno ne brine jel trosi 9 ili 12L ili 15L. sad sam skuzio da je kriva tema. Ima ona o potrosnji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varga Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 A da usporedis recimo starog yarisa ili corollu benzinca sa novim hibridima? Itekako je manja potrosnja na novim autima. I na onima sa strujom i na onima bez Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Zadnjih godinu dana sam teral C3 Picasso 1.6 hdi/100ks, mrtvi grad, prosjek brzine 21-22 km/h ravno 7l... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 52 minutes ago, Gabre said: mozda ste me krivo shvatili. Ne zanima me kakva je oprema u autu, ni kako taj auto danas ide i koliko konja izlvaci danas. Nego, jedan kompakt prije 15 godina trosi jednako kao novi kompakt danas. jedan twingo tada i sukladno velicini twinga danas trose jednako danas i prije 15g. Naravno da danasnji auti idu bolje, da su malo komforniji, ali POTROSNJA se nije drasticno pomakla sa mrtve tocke. ove klase auta od 100k eura ko BM-ov bmw mi nikad nije bilo zanimljivo, niti me potrosnja kod takvih auta ne zabrinjava. Ako imas pare za taj auto, onda te sigurno ne brine jel trosi 9 ili 12L ili 15L. sad sam skuzio da je kriva tema. Ima ona o potrosnji. Reci ti nama Greta vozeći VauWau globus i A6 koji troše ko mladi Rus na momačkoj, zato ti je Rimac tako drag valjda... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 1 hour ago, Gabre said: mozda ste me krivo shvatili. Ne zanima me kakva je oprema u autu, ni kako taj auto danas ide i koliko konja izlvaci danas. Nego, jedan kompakt prije 15 godina trosi jednako kao novi kompakt danas. jedan twingo tada i sukladno velicini twinga danas trose jednako danas i prije 15g. Naravno da danasnji auti idu bolje, da su malo komforniji, ali POTROSNJA se nije drasticno pomakla sa mrtve tocke. ove klase auta od 100k eura ko BM-ov bmw mi nikad nije bilo zanimljivo, niti me potrosnja kod takvih auta ne zabrinjava. Ako imas pare za taj auto, onda te sigurno ne brine jel trosi 9 ili 12L ili 15L. sad sam skuzio da je kriva tema. Ima ona o potrosnji. Trendovi? Tolerancije, propisi, EU pizdarije, standardi, EKOLOGIJA jebena, razmisli. DPF, GPF, milion katalizatora, snaga, elasticnost motora, moment iz podruma. Nema vise robusnih motora i komponenti, sve finomehanika. Kako taj tdi tandrče na leru, isto kao i duja sa 1.6D. A kako danas motori rade? Ni ne cujes da je dizel dok ne vidis do koliko se vrti. Kako mislis nije se pomaknulo, evo uspodjujem 320D u F30 i E90 liniji recimo, pa to je nebo i zemlja, po gradu mi F30 trosi koliko mi duja nije trosila. Golf 5 GTI sa 100-150 konja manje, mi vise trosi od Golfa 7R. Uvali u euro 6 normu taj tdi110, motor ne da ne bi bio upotrebljiv nego ne bi izasao sa proizvodne trake. Koliko vozila tog godista su automatik, u nekom postotku barem 90% manje nego danas. Puno je, odnosno previse faktora da bi se tako generaliziralo o efikasnosti tj. "kako se potrosnja nije pomaknula" jer da se nije pomaknula, danas vjerojatno ispod 15 litara ne bi bilo motora. A boldano opce ne kuzim kakav je to zakljucak ako su to parametri koji ovise jedni o drugima ono, skoro 100%. Ko da kazes bas me briga sto nemas noge, mene zanima zasto ne mozes trcat. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Trendovi? Tolerancije, propisi, EU pizdarije, standardi, EKOLOGIJA jebena, razmisli. DPF, GPF, milion katalizatora, snaga, elasticnost motora, moment iz podruma. Nema vise robusnih motora i komponenti, sve finomehanika. Kako taj tdi tandrče na leru, isto kao i duja sa 1.6D. A kako danas motori rade? Ni ne cujes da je dizel dok ne vidis do koliko se vrti. Kako mislis nije se pomaknulo, evo uspodjujem 320D u F30 i E90 liniji recimo, pa to je nebo i zemlja, po gradu mi F30 trosi koliko mi duja nije trosila. Golf 5 GTI sa 100-150 konja manje, mi vise trosi od Golfa 7R. Uvali u euro 6 normu taj tdi110, motor ne da ne bi bio upotrebljiv nego ne bi izasao sa proizvodne trake. Koliko vozila tog godista su automatik, u nekom postotku barem 90% manje nego danas. Puno je, odnosno previse faktora da bi se tako generaliziralo o efikasnosti tj. "kako se potrosnja nije pomaknula" jer da se nije pomaknula, danas vjerojatno ispod 15 litara ne bi bilo motora. A boldano opce ne kuzim kakav je to zakljucak ako su to parametri koji ovise jedni o drugima ono, skoro 100%. Ko da kazes bas me briga sto nemas noge, mene zanima zasto ne mozes trcat. Kako bi rekao jedan znanstvenik,napretka zapravo "nema".. u jednom intervjuu skupa sa bill gatesom. Usporedio je avione. Već 1960-e su putnički avioni imali putnu brzinu 900kmh. I današnji lete identičnom brzinom. U 80-ima je mislio da će do danas avioni biti duplo brzi, no to se nije dogodilo. Ono što se popravilo je buka, komfor, potrošnja,ali se nisu makli s te točke od 900kmh... znači svejedno ti sjeo u avion u 1961-oj, ili u 2021-oj, jednako brzo ćeš stići. Tesla radi revoluciju u cestovnom prometu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 (edited) Jbt Gabre ponekad imamo osjecaj ko da raspravljamo sa dijetetom od 4-5 godina kojem ne mozes objasniti neke stvari. Ako ti nakon @Pekxovog posta nije jasan napredak onda stvarno najbolje da ti svi kazemo "u pravu si". Kad ti decki kazu kako sa 2.0 i 3.0 BMWima iz OSOBNOG iskustva imaju manju potrosnju i to dosta, ti na to kako te BMW-i ne zanimaju. Ti me jako podsjecas na moju mamu. S njom si mozes biti dobar samo ako se slazem sa njenim razmisljanjem i govoris joj "da, tako je", a u glavi si mislis "jebote kako si u krivu" i "Kako ti se nista ne moze dokazat". I ovak, Volvo iz 90-ih sa 140 ks po gradu je trosio cca 12-13 litara, a moj sada trosi 8.5. Sad ces i meni rec sa nema pomaka u potrosnji? I naravno na autima koji su 90-ih trosili 4-5 litara (primjer tvoj Leon) da tu nema puno mjesta u smanjenju potrosnje i da ce danasnji Leon uz svu silu sranja za ekologiju (kako ti je Pekx napisao) trositi isto. Najbitniji je pomak bas na autima koji "tebe ne zanimaju". Da BMW-i, Audiji i Mercedesi koji su gutali desetke litara sada trose manje. 3 hours ago, Gabre said: Usporedio je avione. Već 1960-e su putnički avioni imali putnu brzinu 900kmh. I današnji lete identičnom brzinom. U 80-ima je mislio da će do danas avioni biti duplo brzi, no to se nije dogodilo. Ono što se popravilo je buka, komfor, potrošnja,ali se nisu makli s te točke od 900kmh... znači svejedno ti sjeo u avion u 1961-oj, ili u 2021-oj, jednako brzo ćeš stići. Koliko kerozina je potrosio avion 1961, a koliko potrosi sada, a preveze koliko vise putnika? To sto sada puno vise putnika stane u avion nema veze? To sto su sad avioni daaaaleko sigurniji i manja vjerojatnost da padne, apsolutno nema veze? Daj me nemoj Gabre. I ako ces sad rec "Pa kolko je aviona opalo 1961., a koliko 2018?" onda cu sjest na taj avion i osobno te doc pljusnut u Kanadu. Edited December 19, 2019 by _DEX_ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Avioni su nazadovali, to se slažem, nikada im necu oprostiti što su povukli Concorde iz komercijalne upotrebe Bilo je nekih planova da ove god ponovno leti pa kao Emirati tek 2022., to mi je baš neostvarena želja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 6 hours ago, Gabre said: Kako bi rekao jedan znanstvenik,napretka zapravo "nema".. u jednom intervjuu skupa sa bill gatesom. Usporedio je avione. Već 1960-e su putnički avioni imali putnu brzinu 900kmh. I današnji lete identičnom brzinom. U 80-ima je mislio da će do danas avioni biti duplo brzi, no to se nije dogodilo. Ono što se popravilo je buka, komfor, potrošnja,ali se nisu makli s te točke od 900kmh... znači svejedno ti sjeo u avion u 1961-oj, ili u 2021-oj, jednako brzo ćeš stići. Tesla radi revoluciju u cestovnom prometu Guglaj pojmove: specificnam efektivna potrosnja goriva, specificna efektivna potrosnja zraka, stupanj djelovanja motora, potrosnja zraka po satu. Naici ces bar na jedan znanstveni rad, pa malo baci oko, ako te zanima nesto vise znanstveno, a malo manje od toga ko je sta rekao. Nadam se da sam pomogao bar malo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Ne slazem se. Jer sad su auti u klasi tezi za 200-250 kg (bas zbog te opreme i sigurnosti). Da trose isto, to je napredak jer teret od 200-250 kg je jako puno, ali noviji auti trose manje. Ne puno manje, ali trose manje i onda kad ubrojis vecu masu, oprosti, ali to je napredak. Kod benzinaca je najveci napredak jer danasnje benzince od 200 ks (Golf gti klasa npr) mozes po gradu vozit sa 11-12 litara, a to prije ispod 16 nisi mogao.Kad dam dovodio Mita, stalno mi je bilo u glavi kako taj autić mora malo bolje ići, cca 140 konja i 300+ NM u malom gradskom autu bi trebalo ići kao raketa.A onda pogledam u knjižicu i skužim da ima 1200+ kila, skoro kao GT, a ne 900 koliko su imali gradski auti do nedavno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rwd Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Kako auti jednako trose sad i prije cca 15 godina i kako se nista nije poboljsalo po pitanju potrosnje? ? Benzin ili dizel,nije ni bitno ali svakako se vidi napredak u potrosnji kroz godine. Evo recimo primjer bmw e63 645i/650i V8 atmo pa pitaj ekipu koja ga je imala koliko su cesto bili na benzi i onda imas novi 440i koji ide identicno+sto ima bolji tuning potencijal zbog turba a uzimam sigurno 4-5l manje(mozda sam i malo rekao). Isto vrijedi i za dizele,recimo E46 330d i f30 330d.. E46 uzima par litara vise a po ubrzanju nisu uopce za usporedit. Tehnologija napreduje u svim segmentima htjeli mi to priznati ili ne,od motora do mjenjaca i svega ostalog.Manje cilindara,vise turba,bolji mjenjaci itd. Malo tko od nas ima ima toliko da mu je skroz svejedno da li auto trosi 12 ili 18L pogotovo ako mu je daily.Ipak je ovo Hrvatska i ne znaci ako kupim benzinca da mi je svejedno koliko trosi,razumijem da cugne kad ga teraš ali ako se vozim normalno ne ocekujem bas potrosnju preko 12l a to upravo danasnji moderni benzinci nude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted December 19, 2019 Author Share Posted December 19, 2019 unistili ste temu, daj razdvojite ove pizdarije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swendija Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 (edited) 20 hours ago, _DEX_ said: Meni je trosio tak oko 7 taj auto. I sad toliko trosi Polo tsi sa 90 ks koji ide puno bolje, tezi je i ima hrpu opreme. Kako to nije napredak? Isprobao danas novog 1.0 TSI s 95ks. Fakat nejde ali na boardu prosijek 6.0l u zadnjih 500njak km. EDIT: da fakat razdvojite ovaj offtopic u potrošnju Edited December 19, 2019 by Swendija Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-330d-m-sport-automatik-oglas-30392425Zanimljivo slozen dizelPoslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 1 hour ago, marin2405 said: https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-330d-m-sport-automatik-oglas-30392425 Zanimljivo slozen dizel Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Puno love za stari model auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 A nekih 30k vrijedi, ali zanimljivo mi je kwv3 wagner ic itd.Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted January 1, 2020 Author Share Posted January 1, 2020 malo sam gledao, nije loš ni 4 GC hehe on isto ima m performance paket? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 I coupe i GC su predivni, ali mora biti M paket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 Nema M Performance paketa. To su dijelovi iz kataloga koje možeš naručiti, nema takav tvornički model. Obzirom da su felge 3+k€, komadici plastike 500, karbona 1500 itd cisto sumnjam da je bas puno oem dijelova po trojkicama na njuškalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted January 2, 2020 Author Share Posted January 2, 2020 znaci samo M sport paket ima na GC . steta Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Pa nema niti na jednom bmw više od M paketa osim Competition na pravim M modelima. M Performance si naručuješ sam dijelove ili ako ga je netko prije slagao, nema za kupiti gotov niti jedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now