fire Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 dsg i 575Nm moze samo jednom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 56 minutes ago, fire said: dsg i 575Nm moze samo jednom. tvs st3 mapa moze 600 NM prenosit bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Samo turbo ne moze dat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 20 hours ago, KIMI_1.8T said: To je std K04-0064 i................... 380 ks i 575 Nm? 6 hours ago, Hic said: Samo turbo ne moze dat. Uz WMi može i više (420Ks/600Nm). 7 hours ago, fire said: dsg i 575Nm moze samo jednom. 6 hours ago, Dario said: tvs st3 mapa moze 600 NM prenosit bez problema Revlimit Stage 3 Extreme DQ250 drzi 650Nm bez problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Tu covjek stvarno moze svasta procitat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Revlimit Stage 3 Extreme DQ250 drzi 650Nm bez problema.Da ne pisem neke duge postove: ne baljezgaj. Ono….to prodaj nekom tko je uvjeren da u bocu od litre mos’ natocit 1.5LDobronamjerno ti kazem, ispadas u najmanju ruku glup i lazov. A ti se ljuti, ili ne, tvoj izbor. Samo ne lazi, to ti je lose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 4, 2021 Author Share Posted June 4, 2021 23 hours ago, Dario said: tvs st3 mapa moze 600 NM prenosit bez problema Da vidis groblje dsg-ove, zupcanici 3/4/5 brzine bi drugacije tvrdio. Lamele mogu prenjeti, ali zupcanici to ne trpe. Probano barem na 20 menjaca u zg-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 45 minutes ago, fire said: Da vidis groblje dsg-ove, zupcanici 3/4/5 brzine bi drugacije tvrdio. Lamele mogu prenjeti, ali zupcanici to ne trpe. Probano barem na 20 menjaca u zg-u. a sve ovisi i odrzavanju dsg-a, rijetko ko opce pazi na interval zamjene ulja i kolko puta se pregrije ulje pa ne promjene i voze tako. kad nekome kazes da prepolovi interval zamjene ulja na dsgu kad je cipan, drame nastanu kao da servis kosta milijune. do sada sto kod nas sto vani, onaj koji se drzi odrzavanja i pazi na ulje i to nije imao nekih problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 4, 2021 Author Share Posted June 4, 2021 35 minutes ago, Dario said: a sve ovisi i odrzavanju dsg-a, rijetko ko opce pazi na interval zamjene ulja i kolko puta se pregrije ulje pa ne promjene i voze tako. kad nekome kazes da prepolovi interval zamjene ulja na dsgu kad je cipan, drame nastanu kao da servis kosta milijune. do sada sto kod nas sto vani, onaj koji se drzi odrzavanja i pazi na ulje i to nije imao nekih problema Ako je moment do 500Nm onda nema problema. Ako je 575Nm onda u prvom runu je gotov menjac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 Koje je rjesenje za upgrade DSG-a po vama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 Blago nama hrvatima uz Bogove tuninga koji hodaju među nama. Dzaba nam svi tuneri, Revo, APR, Rtech, RTMG, Revlimit, Mabotech, TVS, mora da nam svi prodaju maglu sa svojim ECU/TCU file service-ima. Al drugo nisam ni ocekivao u topicu poput ovoga, ipak je na forumu Rvacki puk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 4, 2021 Author Share Posted June 4, 2021 12 minutes ago, Pekx said: Koje je rjesenje za upgrade DSG-a po vama? Imas dosta kitova za kupiti. Npr. https://aptuning.com/ffe-race-gearset-for-dsg-dq250-transmission/ Npr kod dejana smo u hr radili zupcanike 3-6 brzine i ti su drzali 800Nm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 3 hours ago, fire said: Ako je moment do 500Nm onda nema problema. Ako je 575Nm onda u prvom runu je gotov menjac. frend ima r32 hgo biturbo dsg, samo su jace lamele gore i st4 tvs mapa znaci 600+ NM, auto ima 140tkm i auto vozi i dalje tako da mi te fore prvi run i to ne igraju bas. po tvojoj teriji trebalo se raspat na 80tkm kad je slozen hgp i onda opet bi se raspo na 115 kad su slozene tvs lamele gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batina Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 Što nije da ima razlike u zupcanicima kod dq250 da 3.2 u vecim autima ima nešto jace zupcanike, ili sam zabrijao nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 Prebacio sam raspravu o DSG-u ovdje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 4, 2021 Author Share Posted June 4, 2021 7 hours ago, Batina said: Što nije da ima razlike u zupcanicima kod dq250 da 3.2 u vecim autima ima nešto jace zupcanike, ili sam zabrijao nesto. Tocno to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Koliko bi DQ500 po vama trebao trpiti? S obzirom da vidim da se uredno voze sa 600+Nm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 tvs 3 kaze 800NM, voze i vise neki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Blago nama hrvatima uz Bogove tuninga koji hodaju među nama. Dzaba nam svi tuneri, Revo, APR, Rtech, RTMG, Revlimit, Mabotech, TVS, mora da nam svi prodaju maglu sa svojim ECU/TCU file service-ima. Al drugo nisam ni ocekivao u topicu poput ovoga, ipak je na forumu Rvacki puk.Kako si se usudio ne napisat etuners motorsport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Kako si se usudio ne napisat etuners motorsportPa nisam bas vidio da rade ikakve DSG mape, svi im furaju TVS Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 7, 2021 Author Share Posted June 7, 2021 On 6/6/2021 at 3:33 AM, Dario said: tvs 3 kaze 800NM, voze i vise neki Za sada ima jedan s 1200Nm s mehanickim preinakama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ED30DSG Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 (edited) On 04. 06. 2021. at 12:09, Pekx said: Koje je rjesenje za upgrade DSG-a po vama? Boba je na onom svom Golf 2 16vt vozio kako sam kaze "STOCK" DQ250 DSG. U cemu je fora da u njega drzi tu silnu snagu nezz, vise puta je naglasio da je Stock DSG. Uvijek sam se pitao kako toliku snagu drzi cijeli mjenjac ako je stock Edited June 7, 2021 by ED30DSG Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal2407 Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 9 minutes ago, ED30DSG said: Boba je na onom svom Golf 2 16vt vozio kako sam kaze "STOCK" DQ250 DSG. U cemu je fora da u njega drzi tu silnu snagu nezz, vise puta je naglasio da je Stock DSG. Uvijek sam se pitao kako toliku snagu drzi cijeli mjenjac ako je stock možda jer lakši bar 300kg od sveg ostalog sa takvim mjenjacem Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 Boba je na onom svom Golf 2 16vt vozio kako sam kaze "STOCK" DQ250 DSG. U cemu je fora da u njega drzi tu silnu snagu nezz, vise puta je naglasio da je Stock DSG. Uvijek sam se pitao kako toliku snagu drzi cijeli mjenjac ako je stockPa tamo nema tlaka do 8 iljada :))Sent from my HD1903 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 7, 2021 Author Share Posted June 7, 2021 (edited) 1 hour ago, ED30DSG said: Boba je na onom svom Golf 2 16vt vozio kako sam kaze "STOCK" DQ250 DSG. U cemu je fora da u njega drzi tu silnu snagu nezz, vise puta je naglasio da je Stock DSG. Uvijek sam se pitao kako toliku snagu drzi cijeli mjenjac ako je stock Ako bolje pogledas filmove vidi se da ima kuplung i da omjeri brzine ne odgovaraju nijednom dq250 na svijetu. Ista stvar andrenalin. na 26s npr. I na filmicima iznutra se isto vidi da se stisce kuplung. Tu se dobro vidi poslije 1min. Edited June 7, 2021 by fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now