Jump to content

Recommended Posts

stari moj Mercedes je u ozbiljnim problemima.

sada cemo vidjeti kako ce se hamilton nositi za kurcom od bolida, vidjeli smo kakav je vetel u takvoj situaciji.

kako mi je drago vidjeti botaru i magnusena gore u top 10, nemas pojma  ? 

ja mislim da se botara ne prestaje smijati, preporod u alfi, ima zajebanta od sefa, ima ulogu no1 vozaca, a iskustvo mu je top. Vidjet cemo mi njega na podiju ovu sezonu, mozda i pobjedu ubode u alfi, bit cu optimistican

ako je poslo za rukom Oconu, moze se i njemu poklopit.

gledam snimku, netko se na istom mjestu smazao ranije isto, tragovi su na zidu na identicnom mjestu

rekli su da russel i ham ne voze isti aero setup

p.s. schumi mali ode helikopterom, nije dobro. zivo cudo ce biti da nista nije slomljeno od siline udarca il potres mozda

Edited by Gabre

Perez, Leclerc, Sainz, Verstappen.

Bit će zanimljiv start sutra ? 

5 minutes ago, Gabre said:

A no injuries ovih očitih, ko zna jel ima kakvih fraktura, ali strašno je pogodio.
Prije 10-15 godina bi poginuo

Kažu komentatori da su iz medical centra nakon pregleda rekli da je 'no injuries'. Valjda u medical centru znaju. 

• Like 1

2 minutes ago, Gabre said:

ali su ga odvezli helikopterom i sakrivali zavjesama? 

bome Tom Cruise ukrade pole ferarijima ?

UPDATE: Mick is physically in a good condition but will be flown by helicopter to hospital for further precautionary check-ups. 

meni je samo ascinantno da unatoc svim kompjuterima i simulacijama, jos uvijek uspijevaju fulati staviti barijere tamo gdje trebaju biti.
haas pukao popola, strava

Odvajanje drivetraina u velikom sudaru je mandatory safety requirement da bi se smanjila kineticka energija udarca tako da je dobro vidjeti da funkcionira
  • Like 1

2 hours ago, TomiTraktor said:

Odvajanje drivetraina u velikom sudaru je mandatory safety requirement da bi se smanjila kineticka energija udarca tako da je dobro vidjeti da funkcionira

Kinetička energija je energija tijela u gibanju, ne sudara. 

Ovdje se dio kinetičke energije pretvara u druge oblike, među ostalim u deformaciju tijela koje se gibalo. 

Inače, u hrvatskom jeziku imamo sasvim dobre stručne pojmove kao i ostale i zvuče jednako pametno kao i engleski ?

Kinetička energija je energija tijela u gibanju, ne sudara. 
Ovdje se dio kinetičke energije pretvara u druge oblike, među ostalim u deformaciju tijela koje se gibalo. 
Inače, u hrvatskom jeziku imamo sasvim dobre stručne pojmove kao i ostale i zvuče jednako pametno kao i engleski 

Pa da, cilj je da sa manje kinetičke energije dođeš do finalnog zaustavljanja. Zaboli me kita za hr izraze jer u hr ionako ne prenose F1

Bit će ovo jebena sezona. 

Max je malo krenuo kmečat u stilu svog prošlogodišnjeg suparnika, nadam se da će ga proć ta groznica. 

Danas sam fakat htio da Leclerc dobije al realno Max je fakat odradio bolje ovu zadnju borbu...  Kao i uvijek, kad su dva različita podjednako brza bolida u direktnoj borbi, onaj sa straight line brzinom je u boljoj poziciji... 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...