Luky Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Ekipa, s cime da ocistim volan? Onak, malo je ljepljiv i bas je zmazan. Apc - all purpose cleaner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marxx Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Probaj s vlažnim baby maramicama. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 ja mog u sunnyju godinama čistim acetonom Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 je ga skinem i operem u kadi :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreza Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Apc - all purpose cleaner Apc- razrjeden sa vodom 1:10 + gliptone leather clenaer + cetka za kozu. Meni volan bude ka da je iz tvornice izasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Aceton je uvjerljivo najaca stvar koja skida cak i farbu, ne bi to ni u ludilu koristio za ciscenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Aceton je uvjerljivo najaca stvar koja skida cak i farbu, ne bi to ni u ludilu koristio za ciscenje! Bas i ja gledam kakav aceton? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Bas i ja gledam kakav aceton? Ako su prezivjeli atomsku, sto nebi jedan Sunny malo acetona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Jel ima netko kakav mobitel ili drugi kontakt od Matusa, na telefon ni mail nitko ne odgovara već tjedan dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Ako su prezivjeli atomsku, sto nebi jedan Sunny malo acetona? bas to. I ocito nije kozni volan. Ako je onda japanci neku ozracenu kozu koriste kad ne sjebe sa Acetonom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Jel ima netko kakav mobitel ili drugi kontakt od Matusa, na telefon ni mail nitko ne odgovara već tjedan dana. I ja bi bila zahvalna na tim informacijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 pokazati ću vam slike da vidite šta je japanska kvaliteta s kraja '80-tih btw, nije koža, ali je feeling yeben Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 btw, nije koža, ali je feeling yeben To ko da o dildu pricas Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 JDM madafaka :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 ^ :haha: na velikom servisu se mijenja zupčasti, pumpa vode, svjećice i remen volana :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Jel ima netko kakav mobitel ili drugi kontakt od Matusa, na telefon ni mail nitko ne odgovara već tjedan dana. ja probo samo na mail....s istim rezultatom Link to comment Share on other sites More sharing options...
lima Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Matus-Design Mario Matus 10360 Sesvete, Varaždinska cesta 28 +385 (91) 521 7160 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 evo bas odnio kozu rucice kod vitruma da stavi alkantaru (idem preko prijatelja kojem gazda radi ) pa cemo vidit kako ispadne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Kolko je kod Matusa tapeciranje ? 1000 kn ? ? BMW f10 volan ... Vitrum isti / jeftinijji ? I pitanje usput ; svi spominju pravu kožu, kaj nije umjetna bolja jer se ne ljušti ? ili :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Domagoj mi je rekao da ovi koji kažu da je umjetna bolja rade s lošom pravom kožom pa u tom slučaju umjetna i je bolja. njegove riječi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrky047 Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 (edited) evo moje iskustvo. Oem 4god. Domi 1god (350kn), matus 3god (950kn) s tima da je matusov volan još uvik ok, al se ona točkasta koža izlizala i postala tvrda. Moj najveći problem je što mi se znoje ruke i što u garaži parkiram na rikverc i motam jednom rukom. Edited October 28, 2016 by mrky047 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Tko postavlja spuzvicu pod kozu..kao original m volan iz e39. Necu kozu preko koze..sto mi domi nudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cale Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 evo moje iskustvo. Oem 4god. Domi 1god (350kn), matus 3god (950kn) s tima da je matusov volan još uvik ok, al se ona točkasta koža izlizala i postala tvrda.Moj najveći problem je što mi se znoje ruke i što u garaži parkiram na rikverc i motam jednom rukom. Stvarno tako kratko traje Domagojev volan? Steta, bas sam mislio otici presvuci volan i rucicu mjenjaca. Ali nema smisla da to radim svakih godinu-dvije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Nije stvar koze, nego ako upres u volan ko sivonja i drljas dlanom po njemu sjebat ce se da je keramikom presvucen. Stvar vozaca iskljucivo. Prodam braticu volvo sa 190tkm, volan i mjenjac doslovce u novom stanju. Nakon 50tm frajer sjebe volan i mjenjac kao da je napravio 500tkm. Ja ga pitam kak je to uspio a on veli suhel mi ruke. Sve mi je bilo jasno kada sam ga vidio kako parkira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 vitrum ,90% ono što sam htio ,ali s obzirom na cijenu oprostit cu u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now