Hic Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 to ulje je i vise nego dovoljno za everyday car visokih zahtjeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 (edited) mi normalno vrtimo na 8200, a u VG ove godine kad smo koristili samo prvu i drugu brzinu 9000. I tek onda je auto zafrfljao nakon 8500. Znaci....nefto ne ftima Možda se nismo skužili, odnosno nisam napisao. Nisu mi se hidropodizači čuli u vožnji na viskokim okretajima nego na leru kad bi se auto malo "jače" ugrijao. Znači da se ulje bilo jako razrijedilo i pritisak je bio prenizak. Sa Seleniom Racing tog problema nema. Edited January 8, 2010 by 2fast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 8, 2010 Author Share Posted January 8, 2010 Mislim da ce promjena na 8000km biti dovoljna iako ce imati dosta radnih sati jer grad kreni stani + grijanje motora na mjestu po nekoliko puta svaki dan jer nikad nisam vozio hladan motor pa ne budem ni sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 tako je, a sa motulom jos manje ulje u principu treba biti sto "uzih" vrijednosti, a ne sirih (5w50 ne ne). Kako je npr. moj motor dosta jaci od serijskog, sa vecim tolerancijama, meni odgovara 20w60. Na hladno normalno dize i drzi tlak, a na vruce....nema boljeg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 (edited) Možda se nismo skužili, odnosno nisam napisao. Nisu mi se hidropodizači čuli u vožnji na viskokim okretajima nego na leru kad bi se auto malo "jače" ugrijao. Znači da se ulje bilo jako razrijedilo i pritisak je bio prenizak. Sa Seleniom Racing tog problema nema. Mislim da to nema veze s pritiskom (ako pričamo o pritisku kojeg napravi uljna pumpa). Voda je rjeđa od bilo kojeg ulja a opet "drži" pritisak. Rekao bih da je problem u tome što je ulje na većoj temperaturi postalo prilično rijetko pa je brzo "curilo" s kontaktnih površina i tako slabije podmazivalo. Racing ulja su predviđena za rad na velikim temperaturama, ne gube gustoću, pa je tako i podmazivanje bolje. @Hic: zakaj misliš da je problem ako se takvim (race) uljima aditivima poprave svojstva tako da imaju npr. winter grade 10 (pa postanu npr. 10W60)? Misliš da time značajnije gube svojstva na visokim temperaturama? Edited January 8, 2010 by Kova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 previse aditiva Kova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 previse aditiva Kova. Nemreš od stara babe mladu curu napraviti, bez obzira koliko ju šminkaš, jel? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 e tako je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Mislim da to nema veze s pritiskom (ako pričamo o pritisku kojeg napravi uljna pumpa). Voda je rjeđa od bilo kojeg ulja a opet "drži" pritisak. Rekao bih da je problem u tome što je ulje na većoj temperaturi postalo prilično rijetko pa je brzo "curilo" s kontaktnih površina i tako slabije podmazivalo. Racing ulja su predviđena za rad na velikim temperaturama, ne gube gustoću, pa je tako i podmazivanje bolje. @Hic: zakaj misliš da je problem ako se takvim (race) uljima aditivima poprave svojstva tako da imaju npr. winter grade 10 (pa postanu npr. 10W60)? Misliš da time značajnije gube svojstva na visokim temperaturama? voda je gusca od bilo kojeg ulja , a o viskoznosti mozemo raspraviti sva ulja drze dovoljno tlaka na visokim temp i 20W, sam je problem znati sta ti se dogadja u motoru i na kojim vrijednostima su sve velicine nastale toplinskom deformacijom + materijali za svaki dan tuning aute , pogotovo radjenim motorima i ja bi preporucio 60 i najmanje stete u trkacim autima se ulje mijenja non stop tak da tamo to ima manje utjecaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 voda je gusca od bilo kojeg ulja , a o viskoznosti mozemo raspraviti sva ulja drze dovoljno tlaka na visokim temp i 20W, sam je problem znati sta ti se dogadja u motoru i na kojim vrijednostima su sve velicine nastale toplinskom deformacijom + materijali za svaki dan tuning aute , pogotovo radjenim motorima i ja bi preporucio 60 i najmanje stete u trkacim autima se ulje mijenja non stop tak da tamo to ima manje utjecaja nisam htio prije reagirat jer bi me neko posra... ulje pliva na vodi, dakle jel gusce ili rjedje ? dominice, zanima me jel ima veze ako motor napravis na vecu toleranciju (recimo cilindar umjesto 6 stotih ako buzas na 9 i slicno tj, obrnuto ako napravis cilindar jako tjesno) dali to treba utjecat na odabir ulja? mehanicki vs hidro podizaci i slicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Josey@: stvarno pitas pizdarije. Svaki prizvodjac klipa napise kolika je njegova preporucljiva dimenzije cilindra. Sve sto je iznad ili ispod te mjere iz nekog razloga nije dobro.Ulje s tim nema veze. Mehnicki vs hidro ..... za mehanicke je dovoljna 1/10 ulja i to gotovo bez tlaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 nepitam pizdarije, znam zasto sam pitao proizvodjaci daju nonsens tolerancije za klipove, ko npr wiseco... 6/100mm za klip 88.00 ??? pa nije isto jel klip od tomosa 4, 25mm ili klip od 88mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Nisam znao da Wiseco radi klipove za Tomos. A jos nesto, jel nije Tomos dvotaktni motor koji se podmazuje preko goriva? A 6/100 je 6/100 bilo koji klip ti uzeo u obzir, ako je tako proizvodjac rekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Nisam znao da Wiseco radi klipove za Tomos.A jos nesto, jel nije Tomos dvotaktni motor koji se podmazuje preko goriva? A 6/100 je 6/100 bilo koji klip ti uzeo u obzir, ako je tako proizvodjac rekao. nisi skuzio sto sam htio rec? veci klip se vise rasteze od manjeg klipa. A reci ti meni zasto onda amerikanci obicno zavrsavaju sa zacvikanim klipovima kad probuse na 6/100, i zadnjih dvije tri god se svi voze na 9/100+ every day car, ili 14+ za race i sad je svima super? tema je ulje ajd nemojmo daleko :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Neznam od kuda ti 0,06 za Wiseco klip od 88mm kad sam ja za svoj atmosferski promjera 83,00mm dobio tolerancu od 0,08 do 0,09 ..... isto kao i za 82,00 na turbaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 u papirima ljepo pise 0.0025" = 0,0635mm ekstremno za drag turbo aplikacije dodaj maximum maximuma 0.001, = 0.0035"=0,0889mm ameri se voze od 0.0040-0.0055 i vele da im na 5000milja potrosi (cetvrtinu galona) manje litru ulja ganjačine Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Meni je za oba klipa (atmo i turbo) pisalo ....preporucujemo: 0,0030" - 0,0035" piston to cylinder wall clearance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 nisam htio prije reagirat jer bi me neko posra...ulje pliva na vodi, dakle jel gusce ili rjedje ? dominice, zanima me jel ima veze ako motor napravis na vecu toleranciju (recimo cilindar umjesto 6 stotih ako buzas na 9 i slicno tj, obrnuto ako napravis cilindar jako tjesno) dali to treba utjecat na odabir ulja? mehanicki vs hidro podizaci i slicno mislim da nema veze, bitno je samo odrzati dovoljan tlak na svim temp i okretajima trkaci auti u leru pune 4 bara i na tladno i na toplo i 0W30 radi, a ipak se vise topline preda motoru i sve se siri i nisu uske tolerancije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Meni je za oba klipa (atmo i turbo) pisalo ....preporucujemo: 0,0030" - 0,0035" piston to cylinder wall clearance To su standardne tolerancije za Wiseco. Znaci 0.8 do 0.9. I radi no problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMMeK Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 ajde jedno "blesavo pitanje" dali je bolje uzet kvalitetnije ulje cca 150kn 1l pa ga mjenjat svakih 10tkm ili recimo ulje od 70kn 1l pa mjenjati svakih 5tkm.... p.s mjenjam svakih 15tkm full sintetika i ne vidim razloga mjenjat ulje cesce... motor preso cca 280-300tkm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 mislim da nema veze, bitno je samo odrzati dovoljan tlak na svim temp i okretajima trkaci auti u leru pune 4 bara i na tladno i na toplo i 0W30 radi, a ipak se vise topline preda motoru i sve se siri i nisu uske tolerancije Da, ali sa pumpom na "suhom karteru" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 voda je gusca od bilo kojeg ulja , a o viskoznosti mozemo raspraviti sva ulja drze dovoljno tlaka na visokim temp i 20W, sam je problem znati sta ti se dogadja u motoru i na kojim vrijednostima su sve velicine nastale toplinskom deformacijom + materijali za svaki dan tuning aute , pogotovo radjenim motorima i ja bi preporucio 60 i najmanje stete u trkacim autima se ulje mijenja non stop tak da tamo to ima manje utjecaja Imaš pravo, inače ulje ne bi plivalo na vodi. Kad sam rekao "rjeđa" mislio sam u smislu viskoznost a ne na manju specifičnu gustoću. U svakom slučaju, i dalje mislim da problem nije u pritisku koji stvara uljna pumpa. Pojednostavljeno gledano htio sam reći da će uljna pumpa dovesti i gušrće i rjeđe ulje (gušće nešto teže radi većeg otpora strujanja!) do nekog ležaja meuđutim rjeđe ulje će se "otresti" s kontaktne površine (koja se redovito rotira ili miče !) dok će gušće ulje formirati sloj tj. film koji će smanjivati trenje. Ako vam kap vode (koja je malog viskoziteta) padne na ruku možete ju gotovo svu otresti jednim brzim pokretom, s gustim uljem to nije slučaj. Zato mislim da ona priča o klepetanju hidropodizača nema veze s pritiskom nego da će gušće ulje pomoći samim svojim viskozitetom boljim formiranjem filma. Sama uljna pumpa inače mora uložiti veći rad da istu količinu gušćeg ulja vrti po sistemu. Teoretski i katran je vrlo gusto ulje, pa zamislite napor da ga pumpa mora vrtiti po sistemu, u odnosu na neko vrlo rijetko ulje (npr. jestivo).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 nisam htio prije reagirat jer bi me neko posra...ulje pliva na vodi, dakle jel gusce ili rjedje ? Specifična gustoća (težina po jedinici volumena) je kod ulja manja i zato ulje pliva na vodi. Kad sam rekao "rjeđe" mislio sam na viskozitet (ajmo reći "curivost", tj. svojstvo curenja ), a voda naravno lakše curi od ulja - a za to se u govornom jeziku često uoptrebljava izraz "rjeđi". Otud zabuna.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Da, ali sa pumpom na "suhom karteru" S2000 ne .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 ma mene zanima jel na vecem clearanceu mozes koristit viskoznija ulja ili ne? tj gusca. tj jeli preporucljivo ili ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now