KIMI_1.8T Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 S2000 ne .... Kako onda taj motor na leru odrzava 4 bara? Daj malo pojasni. Postoji zupcasta pumpa i regulator tlaka - bypass i ulje koje ima razlicito "tecenje" na 40°C i npr. 140°C. Nemoj ovo shvatiti kao provokaciju, nego stvarno ne razumijem. Vidio sam brdo trkacih motora ( i turbo i atmosferskih), ali niti jedan nisam vidio koji ima isti tlak na leru i u visokim okretajima. Na koji nacin je to izvedeno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Meni je na leru bilo 5-6 pritisak kad dodas gas ide vise a kad se zgrije padne na 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 pa valjda ima pumpa dovoljno okretaja (1500ler) a regulator maximauma je malo vise, mi se vozimo od 4-4,5 bara i to je to - 0W30 i samo gas, temp 70-130st.C, vodeni uljni hladnjak Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 pa valjda ima pumpa dovoljno okretaja (1500ler) a regulator maximauma je malo vise, mi se vozimo od 4-4,5 bara i to je to - 0W30 i samo gas, temp 70-130st.C, vodeni uljni hladnjak Sorry na OT. Kako to izgleda (vodeni-uljni hladnjak) i gdje to kupiti? Pretpostavljam da je to neki izmjenjivač topline gdje se ulje hladi vodom iz vodenog sustava i time si oslobodiš malo prostora naprijed i izbaciš pravi uljno-zračni hladnjak... Eto, ja bi to htio, jer mi iza branika postala gužva.. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 serijski je kao na GTI golfu i radi savrseno, ulje i voda se isto zagrijavaju, za 10min ja sam na 80st.C i ulje i voda i moze van iz boxa, full gas uljno zracni ti sebi ugradjuj, ja te cekam na gridovima i 2010. gdje se vozi vise od 400m :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 serijski je kao na GTI golfu i radi savrseno, ulje i voda se isto zagrijavaju, za 10min ja sam na 80st.C i ulje i voda i moze van iz boxa, full gas uljno zracni ti sebi ugradjuj, ja te cekam na gridovima i 2010. gdje se vozi vise od 400m :lol: Pa zato ti i kažem. Mislim da nema smisla klasični uljni hladnjak hlađen zrakom.. Za 400m nema potrebe, po gradu ne treba, jedino na autoputu... Kako izgleda taj na golfu? Meni bi bilo najbolje kad bi se stavio između uljnog filtera i uljne pumpe... I samo mu dovedem vodu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 (edited) imami ja serijski voda/ulje hladnjak... samo đi, ne izgleda on onako klasicno kako mislis nego je na kucistu filtera ulja... a uvik mozes dat custom napravit blazeni japanci Edited January 9, 2010 by Josey Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaX Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 ajme G, takav hladnjak ulja ima duja iz '85e a olmajti let nema? umalo sam mjenjao blok radi tog pis of krep dijela od 600kn fuj Posted via Mobile Device Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Pa zato ti i kažem. Mislim da nema smisla klasični uljni hladnjak hlađen zrakom.. Za 400m nema potrebe, po gradu ne treba, jedino na autoputu... Kako izgleda taj na golfu? Meni bi bilo najbolje kad bi se stavio između uljnog filtera i uljne pumpe... I samo mu dovedem vodu.. Imam ti ja jedan viška od Volvana. Poslikam ti kasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 ajme G, takav hladnjak ulja ima duja iz '85e a olmajti let nema? umalo sam mjenjao blok radi tog pis of krep dijela od 600kn fujPosted via Mobile Device Pa to je Daewoo SPORT dečko - jesi ti ikada čuo za weight reduction?! :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 pa valjda ima pumpa dovoljno okretaja (1500ler) a regulator maximauma je malo vise, mi se vozimo od 4-4,5 bara i to je to - 0W30 i samo gas, temp 70-130st.C, vodeni uljni hladnjak Sve to stoji, ali da ces imati na leru (1500 o/min kako si rekao) isti tlak sa uljem na 40°C i 130°C ....... ne bi rekao. Meni je sa istom uljnom pumpom na leru (900 o/ min) kad je ulje hladno tlak 5bara, na 80°C - 3bara, a na 130°C - 2,1 bar Na 1500 o/min i 130°C mi je tlak 2,5 bara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Sve to stoji, ali da ces imati na leru (1500 o/min kako si rekao) isti tlak sa uljem na 40°C i 130°C ....... ne bi rekao.Meni je sa istom uljnom pumpom na leru (900 o/ min) kad je ulje hladno tlak 5bara, na 80°C - 3bara, a na 130°C - 2,1 bar Na 1500 o/min i 130°C mi je tlak 2,5 bara. Cirka je i kod mene tako.. skoro pa isto.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Mozda jer imate skoro pa isti motor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Mozda jer imate skoro pa isti motor Pa isti su :guzagi6: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 imami ja serijski voda/ulje hladnjak... samo đi, ne izgleda on onako klasicno kako mislis nego je na kucistu filtera ulja... a uvik mozes dat custom napravit blazeni japanci Imaš slike toga? ajme G, takav hladnjak ulja ima duja iz '85e a olmajti let nema? umalo sam mjenjao blok radi tog pis of krep dijela od 600kn fujPosted via Mobile Device Olmajti LET serijski ima uljni hladnjak zrakom hlađen... Imam ti ja jedan viška od Volvana. Poslikam ti kasnije. Thanks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaX Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Imaš slike toga? Olmajti LET serijski ima uljni hladnjak zrakom hlađen... Thanks... a di sam ja rekao nema zracno hladjeni? :huh: evo ti moj, kocka iznad filtera ulja. imam rabljeni ak os kemijat, nosi, novi je 600kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Do jaja. Znači između pumpe i uljnog filtera i na njega idu cijevi od vode... Mislim da mi je predebel za opela pa bi moglo biti sranje da se filter prenisko spusti... Šta si rekao da te hladnjak koštao motora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Thread je o jebenom ulju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaX Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Do jaja. Znači između pumpe i uljnog filtera i na njega idu cijevi od vode... Mislim da mi je predebel za opela pa bi moglo biti sranje da se filter prenisko spusti... Šta si rekao da te hladnjak koštao motora? dok je bio jos 16v atmo, gubio mi vodu u tom izmjenjivacu mislio sam da mi je blok otisao pa sam vec bio nabavio drugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 dok je bio jos 16v atmo, gubio mi vodu u tom izmjenjivacu mislio sam da mi je blok otisao pa sam vec bio nabavio drugi možeš malo ovo pojasniti,di je tekla voda vanka na spojevima ili je puštao negdi unutra,pa miješao vodu i ulje?meni se negdi gubi voda,jako malo ali se gubi, pa me zanimaju moguća mjesta propuštanja.jučer sam našao na jednom spoju od grijanja da je malo vlažno pa sam to riješio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 (edited) Ja stavljam Mobil 0w40 u S3a, mislim da je to najbolje ulje za everyday vožnju pali gasi (od -15 pa do +40c) i za poganjat se tu i tamo malo žešće. Isto stavljam i u DTMa iako se on baš ne voli previše sa tim uljem, pije litru na 4-5kkm, dosta je rijetko. S3 normala, litra na 8-9kkm. Edited January 11, 2010 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 možeš malo ovo pojasniti,di je tekla voda vanka na spojevima ili je puštao negdi unutra,pa miješao vodu i ulje?meni se negdi gubi voda,jako malo ali se gubi, pa me zanimaju moguća mjesta propuštanja.jučer sam našao na jednom spoju od grijanja da je malo vlažno pa sam to riješio. unutra se desi da procuri voda pa mijesa ulje i vodu.....javi se pa ti pokazem kako izgleda ..imam ih skinutih sa motora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Zamijenio neko relativno jeftino polusintetsko ulje(oko 450kn 5litara kod tokica, ne sjecam se koje je tocno) 10w40 s silkolene 10w50 i dogodila mi se jedna cudna pojava. Prije dok upalio hladan auto drzao je oko 1500rpm, sad s isto otvorenim motorcicom lergasa drzi 2200rpm. Je moguce da je to zbog ulja(da stvar tolko manji otpor dok je motor hladan) ili npr mi negde nakon izmjene poceo vuci zrak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 (edited) dobra mapa , f(vrsta ulja)=...... vrati staro ulje pa vidi hoce se vratiti na 1500 Edited January 11, 2010 by Dominik Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 dobra mapa , f(vrsta ulja)=...... vrati staro ulje pa vidi hoce se vratiti na 1500 znaci negde mi zrak pusta ili se motorcic ler gasa malo razradio pa vise otvara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now