Dominik Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 pogledaj prijasnje postavke po logu nekom ako imas i sad pa usporedi, ne moze biti od ulja Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Budem, samo nemam nesto logove s novim uljem. A sad skinuo zaklopku zbog ciscenja pa nemogu sad paliti. Znam da struja kroz motorcic ler gasa se cak smanjila i udarila doljni limit. Morao bi pogledati koji je bio tlak u usisnoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaX Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 možeš malo ovo pojasniti,di je tekla voda vanka na spojevima ili je puštao negdi unutra,pa miješao vodu i ulje?meni se negdi gubi voda,jako malo ali se gubi, pa me zanimaju moguća mjesta propuštanja.jučer sam našao na jednom spoju od grijanja da je malo vlažno pa sam to riješio. unutra je mjesalo, bilo malo majoneze na cepu, promjenio hladnjak i iscistilo se kroz par dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 kad kažeš "čepu", misliš na čep od kartera? ma po ulju nebi rekao da pušta unutra.mislim stvorila bi se emulzija.meni ulje izgleda uredno.nigdi biloga.jedino što me još kopka je to da mi se occ dosta brzo napuni vodom,a na dnu ostane šta ti kažeš majoneze Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaX Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 ma ne, meni je bilo lagano masno na cepu ekspanzione posude od vode.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 ok,mislim da je meni to uredu.vjerojatno mi je puštalo vodu na spoju crijeva grijanja na firewall-u,jer je prvi vlasnik stavio neku gumu iz save kranja,koja je puno kruta.budem malo pratija razvoj situacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Ulje u rashladnom sustavu znači gadna majoneza i senf u exp posudi... Malo na čepu nije ništa... No možeš doživjeti i da imaš na čepu od ulja emulzije. E to je opasna pojava, jer voda ide dolje i nju će pumpa povući a onda zna se što je sa motorom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 (edited) 14. str. za procitat.. NOT jel se igdje u vasim postovima spominje FUCHS Silkolene Pro-S Racing 10W-50 ? to koristim za svoj SR20DET. nesto manje od 70kn/l Edited January 13, 2010 by Ozy Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 14. str. za procitat.. NOTjel se igdje u vasim postovima spominje FUCHS Silkolene Pro-S Racing 10W-50 ? to koristim za svoj SR20DET. nesto manje od 70kn/l Gdje se da nabaviti po toj cijeni? Inace je puno skuplje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 (edited) Gdje se da nabaviti po toj cijeni?Inace je puno skuplje. 335kn 5l javis se meni pa odemo u Fuchs maziva, Domaslovec. i, jel se spominje igdje to ulje u ovih 14 str? Edited January 13, 2010 by Ozy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 335kn 5ljavis se meni pa odemo u Fuchs maziva, Domaslovec. i, jel se spominje igdje to ulje u ovih 14 str? Spominje se... Ozy budemo se čuli... Neki su ga popljuvali, neki hvale... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Spominje se... Ozy budemo se čuli... Neki su ga popljuvali, neki hvale... :rofl: tko?! ziher ovi sa mlincekima za kavu bez tarba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Neznam bas da ga je netko pljuvao, nego su rekli da bi bilo bolje motul 20w60. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 335kn 5ljavis se meni pa odemo u Fuchs maziva, Domaslovec. i, jel se spominje igdje to ulje u ovih 14 str? OK, thx Za to ulje, .....samo rijeci pohvale, od vecine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 13, 2010 Author Share Posted January 13, 2010 to ulje je vrhunsko, ali bojim se stavit ga u svog fiata jer ne znam kako ce se ponasati na mom motoru znam da ce motul biti bolje ali je i duplo skuplje vidicu jos... NA KOLIKO KM SE MJENJA SILKOLENE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 to ulje je vrhunsko, ali bojim se stavit ga u svog fiata jer ne znam kako ce se ponasati na mom motoru De mi sad reci bez zajebancije, zašto misliš kako će se ponašati na tvom motoru? a) zato što je to fiat pa je motor poseban, pa mu svaki kurac smeta. b) zato što je taj motor toliko skup, dobar, sve super, pa ti žao nasuti išta osim od najnajnajnajnajskupljeg ulja koje postoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 @Alfaludak Ulje je ko ulje. Neće naškoditi tvom motoru na par 50 kilometra. Na dužu relaciju ( cca 5000km i više ) češ primjetiti da li troši, fino ponaša itd... Nije ti motor kao sveti Lamborghini. Dapače nije niti svakome. Ulje podmazuje vitalne dijelove motora da bi funkcionirao dobro. Također i mi pijemo vodu da funcioniramo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 (edited) to ulje je vrhunsko, ali bojim se stavit ga u svog fiata jer ne znam kako ce se ponasati na mom motoru znam da ce motul biti bolje ali je i duplo skuplje vidicu jos... na koje ulje mislis..? NA KOLIKO KM SE MJENJA SILKOLENE? ja ga mijenjam na svakih 4kkm max 4,5kkm ovisi o prethodnim uvijetima, vecinom na 4k sam mijenjao. a promijenio sam i unutar 2kkm, prije 1. pa prije 2. cdc-a 300v bi se trebao mijenjati cesce jer ima skoro nikakav postotak deterdzenata protiv cadje i naslaga. (tako je navodno kvalitetnije ulje, pro-s ima te deterdzenete ali takodjer u jako malom postotku, ipak vise nego li to ima 300v) prije sam koristio 300v competition ali sam odustao nakon sto sam dobio hrpu info i uvjerio se da je pro-s best buy. Edited January 13, 2010 by Ozy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Ja mislim da lagano pretjerujete sa izmjenama, skoro sva današnja ulja su predviđena za intervale od 15kkm i za takvo korištenje su predviđena, znači 10kkm je čist dovoljno za jedan interval. Pa ne vozite trke 24/7 da morate mijenjati ulje svakih 4kkm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Ja mislim da lagano pretjerujete sa izmjenama, skoro sva današnja ulja su predviđena za intervale od 15kkm i za takvo korištenje su predviđena, znači 10kkm je čist dovoljno za jedan interval. Pa ne vozite trke 24/7 da morate mijenjati ulje svakih 4kkm trebas vidjeti razliku izmedju istog ulja izvadjenog nakon 4-4,5kkm i onog nakon npr. 7kkm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 (edited) nema to nikakve veze, to ulje je testirano da ima ista svojstva na 2000 i na 15000, to što ozgleda drukčije nema nikakve veze ... pogledaj si malo testove ovih top ulja tipa Mobil 0w40, Castrol 5w30, sva imaju ista svojstva u tih 15kkm...i Tak nadoliješ još 1-2 litre novog ulja jer ga pojede u međuvremenu .. Pa nisu inžinjeri budale kad stvaljaju na sve današnje aute intervale po 15kkm za izmjenu ulja, onda bi sve krepavalo i dimilo sve u 16 na već 50kkm ako se nebi mijenjalo svakih 5kkm. Edited January 13, 2010 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Ja minjam Motul nakon 5000km, jednom sam drža do 6300km, i na izmjeni me AlfaVD pogleda i pita koliko si priša s njim:lol:, znaći vidi se razlika. Inaće GT mi služi za utrke i kad se idem izguštirat, tako da je 90% vožnje cipanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 nema to nikakve veze, to ulje je testirano da ima ista svojstva na 2000 i na 15000, to što ozgleda drukčije nema nikakve veze ... pogledaj si malo testove ovih top ulja tipa Mobil 0w40, Castrol 5w30, sva imaju ista svojstva u tih 15kkm...i Tak nadoliješ još 1-2 litre novog ulja jer ga pojede u međuvremenu .. Pa nisu inžinjeri budale kad stvaljaju na sve današnje aute intervale po 15kkm za izmjenu ulja, onda bi sve krepavalo i dimilo sve u 16 na već 50kkm ako se nebi mijenjalo svakih 5kkm. e bas zato. zbog toga da bi auto-mehyji u ovlastenim servisima imali sto raditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Ne kužim što želiš reći ? Da im je do zarade na servisima onda bi stavili interval na 5kkm, a ne 15kkm ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 uostalom, 15 pa cak i 20kkm?! pa to je nekome 2 godine voznje. a u 2 godine se promijeni 8 godisnjih doba. kondenzacija bla bla medjuostalim. nema sanse da ulje koje mijenjas nakon duplo duzeg intervala moze biti iste kakvoce. i ako vec ima best buy ulje poput silkolene pro-s, radije potrosim isto love ali 2put zamijenim ulje u 10kkm nego jednom sa skupljim uljem a sigurno nimalo boljim. koliko znam, fuchs silkolene pro-s je jako visoko rangirano ulje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now