Jump to content

Recommended Posts

Posted

Naime, poslje zadnjeg grobnika, moji slickovi izgledaju ovako:

26032011527.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Sad mene zanima sljedeće - je li ta guma spremna za smeće ili se još može iskoristiti? Vidim da je šara duboka oko 3mm na najdubljem dijelu, ali je cijela površina hrapava i djeluje mi prilično "neprijanjajuće"...

Posted

Namjena - sr i eventualno još koji grobnik. Nikako daily gume. Novi su pripremljeni već, ali me ipak zanima rješavam li se ovih ili ne? :D

Posted (edited)
  pavich said:
Sad mene zanima sljedeće - je li ta guma spremna za smeće ili se još može iskoristiti? Vidim da je šara duboka oko 3mm na najdubljem dijelu, ali je cijela površina hrapava i djeluje mi prilično "neprijanjajuće"...

mi bi barem jos dvije trke vozili sa tim :lol:

Edited by Raptor6767
Posted (edited)
  Mario_S3 said:
Stavljene nove gume

Pirelli PZero 225/40 ZR 18 (Hvala -BRZI- !)

Jel nisi ti meni rekao jednom prilikom da je pzero nero smeće i da su bolje gyf1? :huh:

Edited by Raptor6767
Posted (edited)
  pavich said:

to je za smece odavno li se mozes voziti po stazi kao do sada, nikako

Edited by Raptor6767
Posted
  mr_G said:
nankang je loša za mokro. Kog briga. Bitno da guma jebeno drži na suhom asfaltu..

A ja neznam zašto ti tako misliš?

Po mokrom se uopće nevoziš ili? Jer imao sam slučaj da sam po mokrom pri 20km/h znao klizat niz cestu bez mogućnosti da stanem, na autu je bio michelin pilot primacy star 9 godina...a po suhom sam se brzo vozio :huh:

A kad sam stavio yokohamu sdrive stare godinu dana to mi se više ne događa, i po suhom se mogu još brže vozit, a kočenje i zavoji po mokrom super...;)

neznam, al ako mi se negdje baš žuri, bila kiša ili suho mora se malo po gasu, a ako nemaš guma, staneš sastrane i čekaš da kiša prestane očito...

@tcode: čekamo filmić svi s novim turbom :naughty:

Posted
  mr_G said:
pzero, je pzero... nero rosso ili što je već :huh:

Nije ...

Ovo je nova guma afaik, koja se na testovima pokazala mnogo ok..

edit: Mario, vrijeme je za novu tablicu :D

Posted

Ne samo to. Recimo Split ima dosta raskršća na uzbrdici, išao sam s očevom Renault devetkom koja je imala neke prastare BFGoodrich Touring gume. Stao sam na semafor i jedva krenuo...ler gas a ona šlajfa, ali nema veze po suhome drže sasvim dobro :D

Posted
  mr_G said:
pzero, je pzero... nero rosso ili što je već :huh:

Ovo je skroz nova guma...nema veze sa starima...i u samom je vrhu trenutno uz PS3

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...