Gabre Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Onda nema sto drugo biti, nekakvo pregrijavanje ili nesto, da li si siguran da odgovara indeks brzine i nosivosti za konkretni audi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Lol za tezinu... meni bmw ima 1915kg prazan. Redovito 2500kg bude. Propisano mi je 101V ali ova guma nema u tom indexu pa sam uzeo 97H i problema nemam. Pridrzavam se da ne idem preko 210 i to je to. Bas cu poslikat danas dok dodjem s posla. Mozda je jednoatavno greska u gumama, nije iskljuceno. Ali evo ND4SPD ih ima na evo i ja na bmw i sve su 17" pa mozemo bas usporediti... moje nisu iz Vulkala btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
vux Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Tako i meni na Corsi izgledaju Fulda Kristall Montero 3. Prednje se raspadaju po rubovima. Ja sam to pripisao toplom vremenu i mekanoj gumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Lol za tezinu... meni bmw ima 1915kg prazan. Redovito 2500kg bude. Propisano mi je 101V ali ova guma nema u tom indexu pa sam uzeo 97H i problema nemam. Pridrzavam se da ne idem preko 210 i to je to. Bas cu poslikat danas dok dodjem s posla. Mozda je jednoatavno greska u gumama, nije iskljuceno. Ali evo ND4SPD ih ima na evo i ja na bmw i sve su 17" pa mozemo bas usporediti... moje nisu iz Vulkala btw Moje su na rubovima OK... Evo sad maloprije sam se vozio, cak i na suhom drze OK, a vozio sam se, pa recimo ovako javno, mrvicu brze Doduse ja sa svojima nisam napravio niti priblizno blizu 8000 km... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Evo mojih, dakle ravno 10000km maloprije slikano, stavljene par dana prije Božića, skidat cu ih ovaj vikend ako ulovim vremena. Ove s blicom su zadnje gume, bas me zanima koliko su potrosene (izmjerit cu detaljno dok ih skinem), po oznakama je 8mica obrisana a 6ica se normalno vidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Ista stvar i kod mene na altei...dunlop winter 4D...doduse dot 2012/13...samo prednje...idem poalikat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Vlado, zapravo i nema smisla to kaj uspoređujemo awd vs rwd, osim ako je BMW xdrive? Danas sam stavio nove ljetne gume. Dva Nokiana ostavio tamo i dobio zapisnik, kažu zvati će me za dva do tri tjedna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Xdrive, tezina kako sam napisao, mozda cak i nesto malo vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Jel moguce da su se sjebale sad u zadnja 2 tjedna kad je toplo? Bio sam pred dva tjedna kod vulkica na balansiranju...jel mi je treslo na 130 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 @hrga Zavisi da li zna balansirati ili ima lošu balansirku. Ja sam iz tri pokušaja u Vulkalu radio špur i otišao drugome. Ali fakat čudno da su propale. Neravnomjerno troše. Najviše po rubu ako gledam kao unutarnje strane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Sad sam isao do Francuza i stisnuo ga posteno po obilaznici, upalilo mi se upozorenje od senzora za pritisak u gumama, stanem na prvoj pumpi i prednje gume mi pokazu 2.8-2.9 (a cini mi se da sam ih pumpao na 2.5) Zimske gume, index V. Jel to normalno? Ovo su moje nakon jedno 5-6 tisuca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Da gume kako se griju raste i tlak u njima na Grobniku pod normalno skoći za 0,5bar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 jasno, to znam, samo nisam znao za koliko to moze skocit :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Nemoj ih pumpat preko 2.3 bara.. za 225/40 18 je to ok. Na hladno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 @hrga Zavisi da li zna balansirati ili ima lošu balansirku. Ja sam iz tri pokušaja u Vulkalu radio špur i otišao drugome. Ali fakat čudno da su propale. Neravnomjerno troše. Najviše po rubu ako gledam kao unutarnje strane A gle...tresle su mi na 130 .... nakon balansiranja sad prosli tjedan do Sibenika i nazad...ne tresu vise nista...tak da mislim da je dobro izbalansirano Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavich Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Sad iz panike provjerio i svoje Nokianke, isto kupljene u vulkalu ove zime, vožene kojih 5k km na e90 i sve je ok s njima... Japanac, ti si izgleda dobio neku defekt robu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Nemoj ih pumpat preko 2.3 bara.. za 225/40 18 je to ok.Na hladno.. meni za tu dimenziju na poklopcu goriva pise 2.7/2.9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Evo još malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 ^^ Meni su tako zimulje izgledale nakon par krugova po stazi.... Priznaj di si bio :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Haha :lol: bio na Grobniku prije 3-4 tjedna. Uzeo štrudle i pizzu u Čavlama, parkirao na ulazu kod zavoja i gledao jedno sat vremena... Takva procjena me i brine, netko će me optužit da sam divljao pa syeb`o gume. Probao sam se malo jače vozit s tim tek kad sam ga uzeo, na ljetnim gumama, i odmah sam odustao i krenuo na njuškalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 @bero Koliko su stare Conti? Izgledaju još friško a pritom boja još njje skinula. Znaju naglo skočiti tlak na zimuljima kad pretjeruješ. Bum ja sutra naslikao stare Mišelinke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 ^^ pocetkom 12-og sam ih kupio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 (edited) Michelin A3 dot 3309. Tlak 2.2 bar Edited April 1, 2016 by Dottore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bmwlik Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Nemoj ih pumpat preko 2.3 bara.. za 225/40 18 je to ok.Na hladno.. A Hans kaze 2.6 225/40/18 za golf v gti:eek: Meni je 2.4 taman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Ove godine sam vozio na leonu 225-40-18 zimulje i pumpao normalno kako pise na poklopcu. 2.2 prednje 2.4 zadnje i sve ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now