mr_G Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 nankang je loša za mokro. Kog briga. Bitno da guma jebeno drži na suhom asfaltu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavich Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Naime, poslje zadnjeg grobnika, moji slickovi izgledaju ovako: Uploaded with ImageShack.us Sad mene zanima sljedeće - je li ta guma spremna za smeće ili se još može iskoristiti? Vidim da je šara duboka oko 3mm na najdubljem dijelu, ali je cijela površina hrapava i djeluje mi prilično "neprijanjajuće"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 samo nemoj po kisi s tim gumama Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavich Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Namjena - sr i eventualno još koji grobnik. Nikako daily gume. Novi su pripremljeni već, ali me ipak zanima rješavam li se ovih ili ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 kad ispadnu konci onda su gotove Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 (edited) Sad mene zanima sljedeće - je li ta guma spremna za smeće ili se još može iskoristiti? Vidim da je šara duboka oko 3mm na najdubljem dijelu, ali je cijela površina hrapava i djeluje mi prilično "neprijanjajuće"... mi bi barem jos dvije trke vozili sa tim :lol: Edited March 26, 2011 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 graining, pregrijana guma. da se to rijesiti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neno Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 ima tu jos mesa.... btw. ovo nisu slikovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 jbt pa na ovom sam s Polom ubijao na cesti kolko je to bilo moguće tu ima mesa kolko oš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 koja je dimenzija guma? tek onda cu ti reci da li su istrosene Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 (edited) Stavljene nove gume Pirelli PZero 225/40 ZR 18 (Hvala -BRZI- !) Jel nisi ti meni rekao jednom prilikom da je pzero nero smeće i da su bolje gyf1? :huh: Edited March 26, 2011 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 (edited) Sad mene zanima sljedeće - je li ta guma spremna za smeće ili se još može iskoristiti? Vidim da je šara duboka oko 3mm na najdubljem dijelu, ali je cijela površina hrapava i djeluje mi prilično "neprijanjajuće"... to je za smece odavno li se mozes voziti po stazi kao do sada, nikako Edited March 26, 2011 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Ovo nije PZero Nero Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 pzero, je pzero... nero rosso ili što je već :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Ovo je samo PZero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 nankang je loša za mokro. Kog briga. Bitno da guma jebeno drži na suhom asfaltu.. A ja neznam zašto ti tako misliš? Po mokrom se uopće nevoziš ili? Jer imao sam slučaj da sam po mokrom pri 20km/h znao klizat niz cestu bez mogućnosti da stanem, na autu je bio michelin pilot primacy star 9 godina...a po suhom sam se brzo vozio :huh: A kad sam stavio yokohamu sdrive stare godinu dana to mi se više ne događa, i po suhom se mogu još brže vozit, a kočenje i zavoji po mokrom super... neznam, al ako mi se negdje baš žuri, bila kiša ili suho mora se malo po gasu, a ako nemaš guma, staneš sastrane i čekaš da kiša prestane očito... @tcode: čekamo filmić svi s novim turbom :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavich Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 195/50/15.. kako se rješava? ok, nisu slickovi, semislickovi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 kupis nove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 kupis nove A meni pokloniš ove za Combo & Grobnik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 pzero, je pzero... nero rosso ili što je već :huh: Nije ... Ovo je nova guma afaik, koja se na testovima pokazala mnogo ok.. edit: Mario, vrijeme je za novu tablicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 kad se toliko izližu da pocnu dobivat vodoravne crte priko gume onda su za bacit do tada su dobre, pa ovo je stanje novo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Ne samo to. Recimo Split ima dosta raskršća na uzbrdici, išao sam s očevom Renault devetkom koja je imala neke prastare BFGoodrich Touring gume. Stao sam na semafor i jedva krenuo...ler gas a ona šlajfa, ali nema veze po suhome drže sasvim dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 pzero, je pzero... nero rosso ili što je već :huh: Ovo je skroz nova guma...nema veze sa starima...i u samom je vrhu trenutno uz PS3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 ja sam se prije javio ako ih budes rjesavao javi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Ps3 nije nasljednik ps2 i ps3 nije u rangu ovih guma... Pilot super sport je nasljednik ps2... PS 3 je nasljednik exalta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now