Pekx Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 36 minutes ago, semper said: Zvuči dosta privlačno taj tfsi Mnie zvuci kao idealno vozilo za tebe, mi smo ta mazohisticka sorta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Ti motori su “cudo”...u svim smislovima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danko Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 jesu barem u 7mici riješili te probleme?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioCarArt Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Ljudi moji dragi ja vama skidam kapu na volji i strpljenju za te aute. ? Bog blagoslovio dan kad sam VW zamjenio za Mazdu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Ljudi moji dragi ja vama skidam kapu na volji i strpljenju za te aute. Bog blagoslovio dan kad sam VW zamjenio za Mazdu.Bu strela bozja vute pukla!! 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 1 hour ago, Danko said: jesu barem u 7mici riješili te probleme?? Ovo je problem starog auta, a ne problem motora ili djecije bolesti nazalost, a to dosta ljudi nesvjesno pomjesa. Da nisam bolestan na taj ugladjeni rad na leru, ne bi ni rjesavao taj problem kako ni kako 90% ovog foruma taj problem ne bi ni primjetilo, a da im se to ne kaze. ? A i druga stvar osim nemara, ljudi pa cak i na ovom forumu dosta cesto skrivaju probleme sa autima kako bi ih mogli kasnije prodati, ili su nesvjesni problema, ili ih jednostavno boli kurac jer ce netko iza njih to rjesavati. Zalosno je samo sto recimo na ovom forumu kad kazes problem i rjesenje tog problema, vise "lajkova" i "otvaranja sampanjaca" dobije sprdanje nego pravi odgovor koji rjesava problem pa ispadas budala i idiot jer eto, rjesavas problem. @Raptor6767 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Za to je krivo sektasko uzdizanje bilo koje marke. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 ekipa, ne znam da li da ovdje pitam, ako ne, neka netko prebaci negdje gdje treba. uglavnom, imam problem na svojem 2.0 TSI (GTI mk6 2009 šaltung, cca 140km, motor je zamijenjen na cca 70k km) već neko vrijeme me muči CEL sa greškom pozicije klapni u usisnoj grani, kod je P2015. sve je bilo dobro dok u zadnjih 2-3 tjedna nije počeo grubo raditi, par puta je bila i misfire greška plus bogata smjesa. u zadnjih nekoliko dana na hladnom (prvo paljenje ujutro) radi jako grubo, trese i čak se hoće ugasiti dok ne spusti automatski čok i onda se smiri. kad se krenem voziti nekad pukne na auspuh kad se spuštaju okretaji i smrdi na benzin. e sad, moje pitanje je da li je to sve moguće samo zbog P2015 ili postoji još neki problem koji mi obd11 ne pokazuje? htio sam skinuti klapne i napraviti remap, ali trenutno me ne svrbi 500-600e tako da bih najradije uzeo reviziranu usisnu granu i riješio to za 2-2,5 soma kuna.P2015 je mrtav motoric runner flapova i to je uzrok svih tvojih problema.Kupis RFD delete kit (aliexpress 120-160Kn) i auto se mapira (javi se u DM za detalje) za RFD delete i vozis dalje bez frke. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 4 minutes ago, Radman_ED35 said: P2015 je mrtav motoric runner flapova i to je uzrok svih tvojih problema. Kupis RFD delete kit (aliexpress 120-160Kn) i auto se mapira (javi se u DM za detalje) za RFD delete i vozis dalje bez frke. Ne mora biti, meni je out of range, pa je jos jedina stvar koja moze biti struja. Treba izlogirat auto, vidjet zasto missfire ima, sumnjam da je missfire radi flapsa, to mi se nikad nije desilo - uvijek je nesto drugo bilo. Mozda mu je ne znam, bobina prdnula ili je pred krajem bas u isto vrijeme, ako su missfire na istom cyl. Srecom, ti si strujic pa i to mozes rijesiti. ?? Mozda su svjecke pri kraju, mozda je stavio ne znam 8icu umjesto sedmice na stock mapu. Ja bi od toga krenuo, jer flapsi rade na leru i iznad 5-6k okretaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Ne mora biti, meni je out of range, pa je jos jedina stvar koja moze biti struja. Treba izlogirat auto, vidjet zasto missfire ima, sumnjam da je missfire radi flapsa, to mi se nikad nije desilo - uvijek je nesto drugo bilo. Mozda mu je ne znam, bobina prdnula ili je pred krajem bas u isto vrijeme, ako su missfire na istom cyl. Srecom, ti si strujic pa i to mozes rijesiti. Mozda su svjecke pri kraju, mozda je stavio ne znam 8icu umjesto sedmice na stock mapu. Ja bi od toga krenuo, jer flapsi rade na leru i iznad 5-6k okretaja.Sve je moguce i nista nije nemoguce, bez postene dijagnoze tesko je rec, ali sve se to brzo i bezbolno rijes.A svijecke, 6 za stock, 7 do 300/330ks, 8 za vise od 330ks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krule Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 5 hours ago, Radman_ED35 said: P2015 je mrtav motoric runner flapova i to je uzrok svih tvojih problema. Kupis RFD delete kit (aliexpress 120-160Kn) i auto se mapira (javi se u DM za detalje) za RFD delete i vozis dalje bez frke. gle, sve ja to znam, samo nemam trenutno 500e za RFD kit + mapu Link to comment Share on other sites More sharing options...
krule Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 (edited) imao sam jednu situaciju... stavio sam R8 bobine i svjećice NGK BKR7EIX(prije godinu dana) i onda kad su krenuli problemi, prvo sam vratio stare svjećice i kao bilo je nešto malo bolje...pa se opet vratili isti problemi...vratio sam i orig bobine i za 2 dana dobio misfire na cilindru 1 i 2, treptajući CEL odnosno krepale obe bobine (valjda) vratio R8 bobine i vozi dalje.. znači, trenutno je kombinacija R8 bobine i stock svjećice. Tako je funkcioniralo uz manje trešnje i sl, dok nije neki dan počelo ozbiljno zayebavati na leru kao što sam već pisao ranije Edited April 8, 2021 by krule Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioCarArt Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 (edited) 8 minutes ago, krule said: imao sam jednu situaciju... stavio sam R8 bobine i svjećice NGK BKR7EIX(prije godinu dana) i onda kad su krenuli problemi, prvo sam vratio stare svjećice i kao bilo je nešto malo bolje...pa se opet vratili isti problemi...vratio sam i orig bobine i za 2 dana dobio misfire na cilindru 1 i 2, treptajući CEL odnosno krepale obe bobine (valjda) vratio R8 bobine i vozi dalje.. znači, trenutno je kombinacija R8 bobine i stock svjećice. Tako je funkcioniralo uz manje trešnje i sl, dok nije neki dan počelo ozbiljno zayebavati na leru kao što sam već pisao ranije Lepi moj Krule a sad bi ti da Golf bude Civic, a mogo si lijepo na Tomici vidjet kaj VW radi od covjeka... Sala naravno, drago mi je i ovdje vidjet nekog iz PS Tuning vremena ;) Edited April 8, 2021 by DarioCarArt Link to comment Share on other sites More sharing options...
krule Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 1 hour ago, DarioCarArt said: Lepi moj Krule a sad bi ti da Golf bude Civic, a mogo si lijepo na Tomici vidjet kaj VW radi od covjeka... Sala naravno, drago mi je i ovdje vidjet nekog iz PS Tuning vremena ? o pico, to si ti..kak nisam uspio povezati nick ? ma da, trebao sam ostati na japancima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Spoji na vcds, izlogiraj mu majku pa ces znati tocnije sto ga muci, da se ne igramo internet mehanicara. ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Ja sam imao 2.0 tsi u sciroccu.Bio sam prezadovoljan. Bio je izmapiran. Prije mapiranja sam na preporuku kupio zadnju reviziju bobina i to je to.Imao sam jedan problem koji je znao cesti biti problem kod tih motora koji nisu bili DSG. Javljala se greska gasa, i auto je znao otic u safe mode. (Par puta u 3 godine meni konkretno). Valjda bi nategnulo te zice ili kako vec kod saltanja na visokim okretajima ili kako vec.Poslje sam citao po stranim forumima i rjesio tako da sam u ovastenom servisu kupio dulje zice po kataloskom broju, i novi konektor. To je rjesilo jedini problem koji sam imao s tim motorom. Ja sam kupio auto sa ispod 100 000, i prodao ga sa oko 135-140 000 i to sam prodao auto frendu koji me zicao dok sam bio na brodu pa mi je bilo svejedno. Poslje sam pozalio koliko sam zadovoljan bio sa tim 2.0.....Auto mi na 10 000 nebi potrosio pola litre ulja a volio sam ga peglat... cca 3-4 deci bi dotocio i to veliko ako izmedju izmjene ulja, a tu sam ocito bio sreckovic jer koliko vidim vole popit ulja... Sent from my SM-G985F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKmarino Posted April 9, 2021 Share Posted April 9, 2021 Ja sam ga kupio novog i kao što sam i pisao ode prodao sa oko 140 tkm. Osim 2 pcv ventila nisam imao nikakvih problema sa njim. Poslano sa mog SM-A526B koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted April 9, 2021 Share Posted April 9, 2021 Ja sam ga kupio i prodao osiguranju za godinu dana ? totalka.... Inače CC 2.0tsi sedox mapa gore, zamjenio 2 bobine i vozi. Cca 0.5l ulja na 15000km i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted April 9, 2021 Share Posted April 9, 2021 Ja sam sedox na 1.8tsi stavio, kolko se sjećam baš niš osim ulje filteri nisam radio. Poslje je dugo bio kod CoupeVD i mislim da nije imao problema s autom Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted April 9, 2021 Share Posted April 9, 2021 11 hours ago, Ivan_T said: Ja sam imao 2.0 tsi u sciroccu. Bio sam prezadovoljan. Bio je izmapiran. Prije mapiranja sam na preporuku kupio zadnju reviziju bobina i to je to. Imao sam jedan problem koji je znao cesti biti problem kod tih motora koji nisu bili DSG. Javljala se greska gasa, i auto je znao otic u safe mode. (Par puta u 3 godine meni konkretno). Valjda bi nategnulo te zice ili kako vec kod saltanja na visokim okretajima ili kako vec. Poslje sam citao po stranim forumima i rjesio tako da sam u ovastenom servisu kupio dulje zice po kataloskom broju, i novi konektor. To je rjesilo jedini problem koji sam imao s tim motorom. Ja sam kupio auto sa ispod 100 000, i prodao ga sa oko 135-140 000 i to sam prodao auto frendu koji me zicao dok sam bio na brodu pa mi je bilo svejedno. Poslje sam pozalio koliko sam zadovoljan bio sa tim 2.0..... Auto mi na 10 000 nebi potrosio pola litre ulja a volio sam ga peglat... cca 3-4 deci bi dotocio i to veliko ako izmedju izmjene ulja, a tu sam ocito bio sreckovic jer koliko vidim vole popit ulja... Sent from my SM-G985F using Tapatalk Ti si kupio auto od Robija koji ga je kupio novog, sve održavao po PS-u, dobar dan Porsche šta treba koliko toliko i gas.Sve je bilo stock, a on nije divljačina zaista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawkeye Posted April 9, 2021 Share Posted April 9, 2021 Kod mene 2.0 tfsi mapa kod Hica zadnje 2 i pol godine, auto ide odlicno (za moj pojam).Nikakvi problemi, servisi redovni te uz svaki servis cam follower i dobar sam. Ulje trosi to se zna ali nije strasno. Ulje koje koristim je Eneos Sustina 0w50.Zasad nitijedan problem na motoru ali cu promjenit pcv just in case. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted April 9, 2021 Share Posted April 9, 2021 Metni 5w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krule Posted April 9, 2021 Share Posted April 9, 2021 maloprije sjeo u auto, pobrisao grešku p2015, upalio auto, sve normalno, drži čok svoje određeno vrijeme i spusti lagano okretaje gdje trebaju biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted April 9, 2021 Share Posted April 9, 2021 On 12/11/2018 at 4:35 PM, Gabre said: al aj da trosi malo ulja, nego trosi ulja onako, litru na 500km tak neke nebuloze.... radi motor na mjesavinu On 12/10/2018 at 10:59 PM, Gabre said: znaci i europski 2.0t su problematicni. Ovdje su A4 2.0T od 2008-2012 imali vise problematicnih nego nromalnih, toliko da valjda svaka baba zna da nenormlano tros eulje. Navodno je neki zajeb oko krivih klipova u krivom bloku i rjesenja zapravo nema vec sve novo.. mijenjaju karike, to drzi par tisuca i problem se vrati... u americi su cak radili tuzbu, i dobili pa su ljudima dzaba mijenjali motore.... show program... On 12/11/2018 at 6:43 PM, plastikman said: Pa što nisu ta sranja sa 2,0 tfsi motorima riješena nakon 2010 godine?? 2.0 TFSI na DTM-u, K03 motor iz 2006. - litra ulja na 5000km, od samog početka, auto nikad gažen 2.0 TFSI na S3, 108kkm, prošao pakao, 500+ krugova Grobnika, tjeran na 2 bara - nakon cjelodnevnog Grobnik trackdaya na 1,6/1,7 bara popije možda 3-4 deci ulja. Ovako na cesti u normalnoj vožnji ne pije ništa. Bolje da vam auto troši ulje nego da izdrži propisanih 30kkm s istim uljem - ovako se bar malo nadotače svako malo ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 9, 2021 Share Posted April 9, 2021 ovdje doslovno idu u bescjenje A4 sa tim motorom. Jer valjda SVI trose ulje i to jako. bas nekidan pricam sa zeninim braticem, reko kako tvoj Passat CC.. a dobro sad, mijenja sam motor, ulje je trosio. onda sogor ima A5, uzeli ga sa 20k km, voze ko babe, veli, trosi ulje inace super ? u USA su izgubili ako se sjecam class action suit, i Audi je mijenjao motore ili radio generalke redom ko se u odredjenom periodu javio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now