Bubi Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 3 hours ago, Dacho said: Nisam znao da ih nema ispod 19" sorry, ali i 4 je jako dobra gum, štoviše po testovima jako malo zaostaje za 4s Ja svoje skidam danas, al čisto sumnjam u 3 sezone, i da na ovom autu je to oko 6000km zima, nakon toga ih još mogu dobro prodat jer je još uvijek dobra guma i onda kupim nove 4. Al da drže bome drže, tako da ja se ne mičem od zimskog contija Ma to je za oba seta cijena pa da, ali ako si istu godinu kupio i ljetne i zimske dođeš na to. za pretpostaviti je da ćeš ih nakon određenog broja km mijenjati u istoj godini ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 On 3/30/2019 at 3:34 PM, maredo said: Jel imaš kakav feedback za te Nexen? Ima i onaj neki drugi model sa sličnom cijenom, koja je razlika među njima? Jedne touring druga sport? Tako je http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Nexen/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 21 hours ago, Bubi said: pa da, ali ako si istu godinu kupio i ljetne i zimske dođeš na to. za pretpostaviti je da ćeš ih nakon određenog broja km mijenjati u istoj godini ? Zimske sam kupio u 11/2018 znaci ove zime su prosle oko 3500km, jos jednu zimu i idu u prodaju. Ljetne sam kupio sad i na proljeće idu u prodaju i kupujem nove, u nekom momentu cu se opet srest sa dva seta novih u istoj godini, to je neizbježno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 (edited) Akcija akcija... ili je zajeb... 225/45/17 Bridgestone T005 za 400kn po kom... inace su min. 600kn... https://www.mall.hr/gume-auto-ljetne/bridgestone-guma-turanza-t005-225-45r17-91y Edited April 5, 2019 by Joe Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinovator Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 Koji vrag? Da nije neki stari dot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 Poslao sam im mail.... DOT tesko da moze biti stariji od 2018, kad je guma tek tada predstavljena.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinovator Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 (edited) Veli na njihovoj stranici predstavljena 23 September 2017. No dobro nije ni to tako staro. E sad, uzimat taj bridgestone za soma i pol ili asymmetric 5 za soma kuna više Edited April 5, 2019 by tinovator Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 8 hours ago, tinovator said: Veli na njihovoj stranici predstavljena 23 September 2017. No dobro nije ni to tako staro. E sad, uzimat taj bridgestone za soma i pol ili asymmetric 5 za soma kuna više ASY je UHP guma koja ce se prije potrositi, T005 je touring... Obje su super gume i niti jedna ne moze biti stari DOT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 T005 nije starija od godine dana da se na glavu nasade.Pa adac ih nije imao na 2018 testu ljetnih guma, nego t001. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinovator Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 A niš od Turanze, zvali me iz Pneumatika ipak su mi stigle Asymmetric 5 pa ih idem sad namontirati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 Valja li ovo? Čini se dobra cijena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 On 05. 04. 2019. at 21:43, Joe said: Poslao sam im mail.... DOT tesko da moze biti stariji od 2018, kad je guma tek tada predstavljena.... Dobio odgovor.... starost unutar godine dana.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 Sto je sasvim u redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 Danasnja cijena 628kn :D - https://www.mall.hr/gume-auto-ljetne/bridgestone-guma-turanza-t005-225-45r17-91y prosao sam 1000kn jeftinije :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 39 minutes ago, Joe said: Danasnja cijena 628kn - https://www.mall.hr/gume-auto-ljetne/bridgestone-guma-turanza-t005-225-45r17-91y prosao sam 1000kn jeftinije Rijesim ti ih ja za 625 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 59 minutes ago, Coupe VD said: Valja li ovo? Čini se dobra cijena! Potrošio sam 2 seta Vorti, jedne 225/40/18 na CCu i jedne 245/275 u 19" na bmwu, bez zamjerke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 1 hour ago, Coupe VD said: Valja li ovo? Čini se dobra cijena! ja na Cupri imam Vredestein Ultrac Vorti R...meni su super tihe, udobne i drze dobro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 6 minutes ago, Vlado206 said: Potrošio sam 2 seta Vorti, jedne 225/40/18 na CCu i jedne 245/275 u 19" na bmwu, bez zamjerke. Kakve su ti na X5 u usporedbi sa RainSport3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 Da li tko zna - di su tvornice Vredestein guma? Mislim...kolike su šanse da dobijem gumu iz Indije itd...ili stari DOT?Prvi put da bi uzeo online, dosad bi narucio ili dosao po gume, ako mi pase proizvodnja i DOT onda uzmem, ako ne nista. Sad kad dođu doma dostavom - sta je tu je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 31 minutes ago, Exfreerider said: Rijesim ti ih ja za 625 ... upiknuo sam ih u petak kad sam ih i stavio na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 3 minutes ago, Coupe VD said: Da li tko zna - di su tvornice Vredestein guma? Mislim...kolike su šanse da dobijem gumu iz Indije itd...ili stari DOT? Prvi put da bi uzeo online, dosad bi narucio ili dosao po gume, ako mi pase proizvodnja i DOT onda uzmem, ako ne nista. Sad kad dođu doma dostavom - sta je tu je. Imas ti pravo vratiti robu u određenom roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 Imas ti pravo vratiti robu u određenom roku.A da li je to valjan razlog za povrat?Roba je ok i bez nedostataka naprimjer al se meni nesto ne sviđa? Mogu vratit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 Stari DOT je itekako valjani razlog za povrat. Pogotovo ako nije navedeno u opisu guma koje kupujes. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 7 minutes ago, Coupe VD said: A da li je to valjan razlog za povrat? Roba je ok i bez nedostataka naprimjer al se meni nesto ne sviđa? Mogu vratit? Po zakonu možeš robu kupljenu na webshopu vratiti natrag čak i ako ti se ne sviđa. Jer nisi vidio šta kupuješ kao kad dođeš u dućan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 Ma uzet cu pa sta bude. Nisam planirao ali evo jucer se vracali starom cestom iz ZG, kiša cijelim putem i nekako mi Nexen N8000 ne ulijeva više povjerenje kao prije. Nisam se klizao itd ali nemam na volanu onaj feeling da je to to, ne znam kako objasniti. Imaju jos pun q profila jer sam rotirao ali to je valjda zajednicko svim tim jeftinim gumama da naglo oslabe nakon godinu dana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now