Jump to content

Ljetne gume

Recommended Posts

3 hours ago, Dacho said:

Nisam znao da ih nema ispod 19" sorry, ali i 4 je jako dobra gum, štoviše po testovima jako malo zaostaje za 4s

Ja svoje skidam danas, al čisto sumnjam u 3 sezone, i da na ovom autu  je to oko 6000km zima, nakon toga ih još mogu dobro prodat jer je još uvijek dobra guma i onda kupim nove 4. Al da drže bome drže, tako da ja se ne mičem od zimskog contija

Ma to je za oba seta cijena 

pa da, ali ako si istu godinu kupio i ljetne i zimske dođeš na to. za pretpostaviti je da ćeš ih nakon određenog broja km mijenjati u istoj godini ?

21 hours ago, Bubi said:

pa da, ali ako si istu godinu kupio i ljetne i zimske dođeš na to. za pretpostaviti je da ćeš ih nakon određenog broja km mijenjati u istoj godini ?

Zimske sam kupio u 11/2018 znaci ove zime su prosle oko 3500km, jos jednu zimu i idu u prodaju. Ljetne sam kupio sad i na proljeće idu u prodaju i kupujem nove, u nekom momentu cu se opet srest sa dva seta novih u istoj godini, to je neizbježno :D

8 hours ago, tinovator said:

Veli na njihovoj stranici predstavljena 23 September 2017. No dobro nije ni to tako staro. 

E sad, uzimat taj bridgestone za soma i pol ili asymmetric 5 za soma kuna više :D 

ASY je UHP guma koja ce se prije potrositi, T005 je touring... Obje su super gume i niti jedna ne moze biti stari DOT :) 

Da li tko zna - di su tvornice Vredestein guma? Mislim...kolike su šanse da dobijem gumu iz Indije itd...ili stari DOT?

Prvi put da bi uzeo online, dosad bi narucio ili dosao po gume, ako mi pase proizvodnja i DOT onda uzmem, ako ne nista. Sad kad dođu doma dostavom - sta je tu je.

3 minutes ago, Coupe VD said:

Da li tko zna - di su tvornice Vredestein guma? Mislim...kolike su šanse da dobijem gumu iz Indije itd...ili stari DOT?

Prvi put da bi uzeo online, dosad bi narucio ili dosao po gume, ako mi pase proizvodnja i DOT onda uzmem, ako ne nista. Sad kad dođu doma dostavom - sta je tu je.

Imas ti pravo vratiti robu u određenom roku.

7 minutes ago, Coupe VD said:

A da li je to valjan razlog za povrat?

Roba je ok i bez nedostataka naprimjer al se meni nesto ne sviđa? Mogu vratit?

Po zakonu možeš robu kupljenu na webshopu vratiti natrag čak i ako ti se ne sviđa.
Jer nisi vidio šta kupuješ kao kad dođeš u dućan

• Like 2

Ma uzet cu pa sta bude. Nisam planirao ali evo jucer se vracali starom cestom iz ZG, kiša cijelim putem i nekako mi Nexen N8000 ne ulijeva više povjerenje kao prije. Nisam se klizao itd ali nemam na volanu onaj feeling da je to to, ne znam kako objasniti. Imaju jos pun q profila jer sam rotirao ali to je valjda zajednicko svim tim jeftinim gumama da naglo oslabe nakon godinu dana.

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...