Dario Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 da radi auta je poznato da svi ih gledaju ak ti ne pase ugasis Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Pa bar danas osim svih mogucih auto emisija ima i svako selo svog testera s jubito kanalom pa koga stvarno zanima koeficijent otpora zraka forda gt moze naci to sta ga zanima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 U pravu ste Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 (edited) 3 hours ago, Gabre said: Još dosadnije nego prva, ovdje ravno jedan auto u cijeloj epizodi. I ovo sa totalnim šljukerima od gostiju za koje nikad nitko nije čuo je ravno nuli. Od humora do vožnji. nisam gledal al brijem da po tvom komentaru nema smisla da ih uopće više gledaš ove sezone po meni je prva bila kak mora bit, uostalom, nekad smo gledali mućke, sad gledamo ovo, kom ne paše ima daljinski ko i kad raspravljamo o filmovima, svatko ima svoj ukus Edited December 16, 2017 by 13DM 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Ali oni se nisu promjenili, kada su oni vodili emisiju u kojoj je bilo tehnikalija vise od hp, 0-60 i lap time na improviziranoj stazi na aerodromu? Koga to zanima ima milijun drugih emisija, od njih 3 to nikada nije niti ce vjerojatno ikada dobiti. Meni su npr sve ostale ozbiljne emisije dosadne jer me detaljna recenzija auta zanima iskljucivo ako je u izboru za kupnju, ali i tu onda novinari budu niš koristi i ono sto je zanimljivo je review vlasnika koji kaze sta je dobro sta ga smeta i sta je od opreme pozalio da nije uzeo itd. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Meni je dobra druga, Ford odlično izgleda i čuje se, pravi supercar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 meni fali malo vise zajebancije u i sa autima, jel realno ova druga je bila samo o Fordu, i to mozda trecinu epizode. Znaci nemoj kenjat o tehnickim podacima, vec tipa kak Ford ima bunker velicine 2x2 cm. Prije su izvlacili te neke glupe pizdarije, koje realno uopce nisu bitne, al su zabavne. Ok nekaj malo su i Mecu rokali, to mi je cak bilo dobro, znaci ono super je - ali nije to to. Takve stvari trebaju vise stavit u prvi plan Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 trebam prvu sezonu info na pm hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 Ja uglavnom odem na torrentz2.eu, tamo se nađu aktualne isti dan i u 1080p Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 On 12/18/2017 at 11:11 AM, riceburner said: trebam prvu sezonu info na pm hvala Vidi na rar.bg ili rarbgmirror.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 9 hours ago, BM0021 said: Ja uglavnom odem na torrentz2.eu, tamo se nađu aktualne isti dan i u 1080p meni treba PRVA sezona Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 41 minutes ago, riceburner said: meni treba PRVA sezona Pa imas ju na torrentima... Evo, 5 sekundi googlanja, kompletna sezona: https://thepiratebay.org/torrent/17054125/The.Grand.Tour.S01.720p.H.265-McTav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 druga epizoda pogledana, isto ko i prva baš po mom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Sinoć pogledao epizodu 2. Tipična epizoda za njih, mozak na pašu, par dobrih fora i da, kao što su mnogi puta napisali, oni nisu automobilistička emisija sa milion tehničkih podataka, nego emisija koncipirana više kao neki sitcom autotematike. Ipak je to njima 25 sezona, fora je sve manje a i stariji su.. Pogledati ću ih cijelu sezonu, kao i prije, kao i novi TopGear. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted December 21, 2017 Author Share Posted December 21, 2017 https://rarbgmirror.org/torrent/wzjh1k5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 bozicni pokloni, krvavo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 na torentu je 4.epizoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Lijepo je vidjeti Zadar i okolicu Btw mogli su neku lijepšu curu naci BTW 2 sad znam tko nam je podmetnuo požare ovo ljeto na moru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Kad pogledas stare epizode Top Gear-a i sad kad gledam Grand Tour, razlika je nebo i zemlja, od zajebancije do ideja, ja ne znam jel im se stvarno vise ne da ili je do produkcije, ali zali boze novaca bacenih na snimanje... Nisu mi vise fun ko prije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 1 hour ago, Marina said: Kad pogledas stare epizode Top Gear-a i sad kad gledam Grand Tour, razlika je nebo i zemlja, od zajebancije do ideja, ja ne znam jel im se stvarno vise ne da ili je do produkcije, ali zali boze novaca bacenih na snimanje... Nisu mi vise fun ko prije... ma ostarila si p.s. jep malo su isfurani, jebaj ga pa nemres 20 godina biti zabavan svima brijem da ekipi koja tek sad pocinje gledat su i dalje show Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Nisu oni ostarili, već se promijenila produkcija i scenaristi. Nije da oni nisu snimali 5 godina pa aj, izgubili stih, već su nastavili jednako, samo promijenili firmuA i sami su u ovoj epizodi pričali o tome kako su ljudi nezadovoljni, da su skriptirani, ovo ono.. Možda najbolja epizoda do sada, ali di su našli onu polovnjacu majke ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 14 hours ago, Dario said: na torentu je 4.epizoda https://rarbgmirror.org/torrent/sczo74r 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorawac Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Fala na linkovima. @Gabre Ona na pisti je bila ful ok, samo ne znam zakaj je ona druga sise doma ostavila?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 32 minutes ago, chorawac said: Fala na linkovima. @Gabre Ona na pisti je bila ful ok, samo ne znam zakaj je ona druga sise doma ostavila?! Kaj nije jedna te ista cura bila? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now