drahic Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 kaj to onda budu Billa paraolimpijske igre? :haha: Kakva god da bude. Aj premjestite se nekam sa astrom i trkama. Jebala vas geodezija Gotov,samo pitaj sutra kad dode jel za ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Eto,pitaj onda usput dali se hoce stat sa dizel astrom u petak recimo. Bas da vidim kolika je razlika na papiru i na cesti. mozemo i mi se stat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 ti me jebeš ili ? Nisi moj tip. Iz tvojeg tumačenja dobio sam dojam da se radi o bi turbo aplikaciji koja ima high pressure turbo + high volume turbo. (?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Vidio sam Imprezu kod motela Plitvice maloprije. Po autoputu sa otvorenom haubom, samo sam čekao kad se bude digla Budi ažuran sa projektom, ima nas koji na ovom forumu volimo auto spiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 potpis na Jopu,pratim dalje:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Nisi moj tip. Iz tvojeg tumačenja dobio sam dojam da se radi o bi turbo aplikaciji koja ima high pressure turbo + high volume turbo. (?) Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Evo premjestam temu ovdje. Znaci, Clio 197. Mjeren 133whp, otisao sa 145whp. Da odmah rascistimo, auto ima neke probleme koji nisu vezani uz ecu, jer je na serijsku mapu pokazivao isti problem. Hvala bogu da THP nije stedio na nabavci dyna, pa mozemo lijepo prikazati sve probleme. I za sve ove koji su pitali kako dyno mjeri: SAVRSENO!! Svakom pismenom biti ce odmah jasno da auto ima problem sa gorivom i da ide izrazito u siromasnu smjesu, te tu gubi snagu. Zasto, tek ostaje da se vidi. 12 konja na kotacu se mora na cliu lijepo osjetiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 mozemo i mi se stat A brate sta se mi imamo stat,ima 220+ ks? Ne kuzim uopce poantu i smisao u ovom trenu i mom setupu? 12 konja na kotacu se mora na cliu lijepo osjetiti Da,trebalo bi se osjetit jako,zato me bas i zanima dali je covjek za da se stanemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 drahi daj pusti covjeka na miru . sigurno mu je do startanja na trecu trubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Drahy napao ko lud.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Ok Damn, pa valjda ćeš mi napisati o čemu je riječ, da ne živim u zabludi, mraku, uvjerenju u krivu stvarnost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 12 konja na kotacu se mora na cliu lijepo osjetiti Evo ja sam jucer bio u naranđi. Mojih 110kg se uopče ne osjeti! Malo sam se ukakao, ali nisam htio priznati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 30, 2016 Author Share Posted November 30, 2016 Danas sisnuli par: Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Evo ja sam jucer bio u naranđi. Mojih 110kg se uopče ne osjeti! Malo sam se ukakao, ali nisam htio priznati Jaksa mi je rekao da ne skida osmjeh sa lica. Mozda postane brz ko gti hehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 8, 2016 Author Share Posted December 8, 2016 Mali update za plavu 2008 Sti precku...polako sve stize! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 8, 2016 Author Share Posted December 8, 2016 Dok jedni laju, drugi se ubijaju od posla! Due to the popular demand, Golf5 GTi, sa Wagner IC-om (mi smo prva ruka za Wagner u Hr!!!), otvorenim 70mm auspuhom, otvorenim usisom, S3 injektorima, Autotech pumpom goriva, K04 turbom, nas projektic od 350-360ks. Mjerenih! Tuning kroz 2-3 sata i rezultati odmah ovdje! Keep reading! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 8, 2016 Author Share Posted December 8, 2016 315ks, sutra ostatak Link to comment Share on other sites More sharing options...
HrSupra Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Sigurno neka prevara cim nisi stavio graf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 8, 2016 Author Share Posted December 8, 2016 sad crtam doma, da bu friski ujutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HrSupra Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Znao sam odma da je tako nesto u pitanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Jaksa mi je rekao da ne skida osmjeh sa lica.Mozda postane brz ko gti hehehe Teško da će ikada biti brz ko pravi VW GTi... Ali ide auto neugodno brzo po mom butt dyno dynamicsu! Čak i graf imam. Ne znam da li bi forum to mogao pročitat i dekodirat pa nisam niti slikao. Uglavnom, vjeruj mi na riječ. Smeđa crta od gača do cipela. Malo je i na sicu ostalo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Teško da će ikada biti brz ko pravi VW GTi... Ali ide auto neugodno brzo po mom butt dyno dynamicsu! Čak i graf imam. Ne znam da li bi forum to mogao pročitat i dekodirat pa nisam niti slikao. Uglavnom, vjeruj mi na riječ. Smeđa crta od gača do cipela. Malo je i na sicu ostalo! Stari meni pricas ja sam 8 godina vozi narancu i prezivio....auto ima samo jednu manu oce da ta te ubije Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Stari meni pricas ja sam 8 godina vozi narancu i prezivio....auto ima samo jednu manu oce da ta te ubije moze malo u brojevima i u cemu je razlika st vs rs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 9, 2016 Author Share Posted December 9, 2016 Moze na PM ili otvorite thread o fordu rado cu se pridruziti, a do tada, GTFO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 315ks, sutra ostatak na kotacu ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now