Jump to content

Lakiranje i lakireri u HR - zajednička tema, iskustva, savjeti, radovi

Recommended Posts

Posted

takve sto glume princeze i nepristupacne su, zavrse u svojim kasnim 30-ima po birtijama trazeci istog takvog ocajnika da ih pokupi. ko ih jebe.

stavi koju slikicu prije/kasnije :thumbsup: ali glavno da si zadovoljan.

• 1 month later...
Posted

Evo ja sam jučer pokupio auto s lakiranja. Još jednom hvala Francuzu što je sve obavio dok sam ja bio Beogradu. Ne znam ni kako se firma zove, Francuz je preporučio i čovjek je stvarno vrhunski posao napravio.

Posted
Evo ja sam jučer pokupio auto s lakiranja. Još jednom hvala Francuzu što je sve obavio dok sam ja bio Beogradu. Ne znam ni kako se firma zove, Francuz je preporučio i čovjek je stvarno vrhunski posao napravio.

Nema na čemu!

Moraš priznati pred cijelim forumom da je posao odrađen vrhunski. :thumbsup:

Posted
Evo sad nakon svih ovih stranica, tko moze pofarbati auto za 2000 eura u hrvatskoj da bude posao napravljen kako treba?

Ja znam tko :)

Mom prijatelju farbao R klasu cijelu, auto nema jedne jedine pikice, sve šajbe dolje, gume oko vrata, prozora, sve sve sve sve sve.

Posted
Nema na čemu!

Moraš priznati pred cijelim forumom da je posao odrađen vrhunski. :thumbsup:

Stvarno je vrhunski posao. Ja sam se malo brinuo jer je sjebana boja s perlom ali se razlika u opće ne primijeti.

Ja ne znam kako se zovu, ali zna Francuz. I ne znam ni koja je lova jer je išlo preko kaska.

Posted
Evo sad nakon svih ovih stranica, tko moze pofarbati auto za 2000 eura u hrvatskoj da bude posao napravljen kako treba?

Mozes mog pogledat kad budes u Ri da vidis kako to za 2k€ izgleda kod Susnja. A imam i na kompu sve slike radova da vidis sto je sve radeno u toj cijeni. Ja sam na kraju zadovoljan iako smatram da bi trebao profi poliranje i voskanje da dobijem ono sto bi ja mozda zelio.

• 1 month later...
Posted

Ajde da ne otvaram novu temu; sve pročitao kad ono još veći upitnik nad glavom.

Uglavnom krovni spojler treba prelakirati u moondust silver boju (siva) pa me zanima tko to povoljno radi, da se ne mora čekati tjedan dana i naravno da nisu u pitanju nebulozne cifre pogotovo ako kao padobranac uletiš bez da ikoga znaš ili bez nečije preporuke.

spojler1.jpg

Koliko realno očekivati za takav posao lakiranja? Znači samo lakiranje bez ikakve kasnije montaže, nikakva egzotična boja u pitanju, nikakve kerefeke ne treba izvoditi već samo da je u boji auta...

Po mogućnosti na zapadnom dijelu grada (bio danas kod Blažuna i malo too much me tražio za moj pojam). Planirao sam sutra do Javora&Sina, njih također svi hvale...

Posted

Acmen ak si u KA, javi se budem te ja odveo mom sadasnjem lakireru koji se nakon svih lakirera do sad pokazao kaonajbolji izbor, posao odradi izuzetno korektno, povoljniji od drugih i valjda jedini lakirer na svijetu koji napravi onda kad ti je rekao, jednom cak i prije roka.

Premda ga nesmijem puno hvalit da se ne pokvari.

Posted

jel to mislis na onog prema Ozlju, tamo blizu autooptike Roby, to si mi prije jos bio pricao? Imam vec jedan dogovor hvala na ponudi.

Posted
jel to mislis na onog prema Ozlju, tamo blizu autooptike Roby, to si mi prije jos bio pricao? Imam vec jedan dogovor hvala na ponudi.

Ne prema Ozlju, ne sjecam se da sam ti spominjao ikakvog lakirera kod Robya, pa neznam tamo za nijednog kod Robya.

Posted

Uglavnom krovni spojler treba prelakirati u moondust silver boju (siva) pa me zanima tko to povoljno radi, da se ne mora čekati tjedan dana i naravno da nisu u pitanju nebulozne cifre pogotovo ako kao padobranac uletiš bez da ikoga znaš ili bez nečije preporuke.

spojler1.jpg

Po mogućnosti na zapadnom dijelu grada (bio danas kod Blažuna i malo too much me tražio za moj pojam). Planirao sam sutra do Javora&Sina, njih također svi hvale...

zovi zokia. 300kn plafon

300kn za taj spojler? Pa to je džabe. Javor & sin bi za to uzeo valjda 100€.

Di otic na zapadu zg? Trebam samo poklopce peraca farova polakirat pa mi je glupo zbog toga ici iza sesveta...

Javor & sin :cool:

• 5 weeks later...
Posted

pozdrav,

ima tko kakvog lakirera,trebao bih par stvari polakirati?hrustić mi je daleko za to i ima pametnijih stvari valjda...

negdje oko centra, NZ,dubrava i sl... idući tjedan bi htio to riješiti..

Posted

Evo samo da javim da sam se onda bio odlučio ipak za Blažuna, malčice korigirali cijenu (čitaj 4glave) i fenomenalno ispalo totalno zadovoljan i totalno pogođena boja. Uopće nije ništa skenirao niti tražio po broju šasije i sl. već on ima baš svoju recepturu te boje i to po godištima.

spojler.jpg

Uglavnom malo je reći da sam prezadovoljan :notworthy:

• 1 year later...
Posted

zamalo otvorio novu temu i skužim da postoji ova..

pa eto da malo podijelim iskustva a i ujedno ispromoviram dva frenda

vedran iz vrbovca , ovdje kolega Flex

ako treba lakirat nešto tko drugi nitko neće ili se ne usudi ( od podvodne puške , glazbala , motocikla pa do plovila s kojima se ujedno i duže vrijeme bavio aktivno kao proizvođač )

preporučam vedrana , na forumu mu je nick Flex

img9550.jpg

img9554.jpg

a pozadina je hrustićev rad ,ujedno isto preporuka za autolakiranje i felge

20-techart-formula-porsc.jpg

19-style-442-original-bm.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...