Gabre Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 takve sto glume princeze i nepristupacne su, zavrse u svojim kasnim 30-ima po birtijama trazeci istog takvog ocajnika da ih pokupi. ko ih jebe. stavi koju slikicu prije/kasnije :thumbsup: ali glavno da si zadovoljan.
Gabre Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 a cujes, netko ce dobiti opomenu pred otkaz ili pa ce drugi put radit kako treba a ne preko kurca dok nitko ne gleda
cyberphere Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Evo ja sam jučer pokupio auto s lakiranja. Još jednom hvala Francuzu što je sve obavio dok sam ja bio Beogradu. Ne znam ni kako se firma zove, Francuz je preporučio i čovjek je stvarno vrhunski posao napravio.
Ivan_T Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Evo sad nakon svih ovih stranica, tko moze pofarbati auto za 2000 eura u hrvatskoj da bude posao napravljen kako treba?
francuz Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Evo ja sam jučer pokupio auto s lakiranja. Još jednom hvala Francuzu što je sve obavio dok sam ja bio Beogradu. Ne znam ni kako se firma zove, Francuz je preporučio i čovjek je stvarno vrhunski posao napravio. Nema na čemu! Moraš priznati pred cijelim forumom da je posao odrađen vrhunski. :thumbsup:
francuz Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Evo sad nakon svih ovih stranica, tko moze pofarbati auto za 2000 eura u hrvatskoj da bude posao napravljen kako treba? Ja znam tko Mom prijatelju farbao R klasu cijelu, auto nema jedne jedine pikice, sve šajbe dolje, gume oko vrata, prozora, sve sve sve sve sve.
Luky Posted August 2, 2014 Author Posted August 2, 2014 o kome se radi ako nije tajna? i koja je cijena u pitanju?
cyberphere Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Nema na čemu! Moraš priznati pred cijelim forumom da je posao odrađen vrhunski. :thumbsup: Stvarno je vrhunski posao. Ja sam se malo brinuo jer je sjebana boja s perlom ali se razlika u opće ne primijeti. Ja ne znam kako se zovu, ali zna Francuz. I ne znam ni koja je lova jer je išlo preko kaska.
doggy Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Evo sad nakon svih ovih stranica, tko moze pofarbati auto za 2000 eura u hrvatskoj da bude posao napravljen kako treba? Mozes mog pogledat kad budes u Ri da vidis kako to za 2k€ izgleda kod Susnja. A imam i na kompu sve slike radova da vidis sto je sve radeno u toj cijeni. Ja sam na kraju zadovoljan iako smatram da bi trebao profi poliranje i voskanje da dobijem ono sto bi ja mozda zelio.
Raptor6767 Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Ja znam tko [video=youtube_share;qoygEigwNDE]http://youtu.be/qoygEigwNDE
BM0021 Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Ja vozio sorento polakirat branik kod nekog frendovog tipa u kašinu il tak negdje i stvarno je vrhunski odradio.
acmen Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ajde da ne otvaram novu temu; sve pročitao kad ono još veći upitnik nad glavom. Uglavnom krovni spojler treba prelakirati u moondust silver boju (siva) pa me zanima tko to povoljno radi, da se ne mora čekati tjedan dana i naravno da nisu u pitanju nebulozne cifre pogotovo ako kao padobranac uletiš bez da ikoga znaš ili bez nečije preporuke. Koliko realno očekivati za takav posao lakiranja? Znači samo lakiranje bez ikakve kasnije montaže, nikakva egzotična boja u pitanju, nikakve kerefeke ne treba izvoditi već samo da je u boji auta... Po mogućnosti na zapadnom dijelu grada (bio danas kod Blažuna i malo too much me tražio za moj pojam). Planirao sam sutra do Javora&Sina, njih također svi hvale...
KA2001MR Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Acmen ak si u KA, javi se budem te ja odveo mom sadasnjem lakireru koji se nakon svih lakirera do sad pokazao kaonajbolji izbor, posao odradi izuzetno korektno, povoljniji od drugih i valjda jedini lakirer na svijetu koji napravi onda kad ti je rekao, jednom cak i prije roka. Premda ga nesmijem puno hvalit da se ne pokvari.
acmen Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 jel to mislis na onog prema Ozlju, tamo blizu autooptike Roby, to si mi prije jos bio pricao? Imam vec jedan dogovor hvala na ponudi.
BM0021 Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Di otic na zapadu zg? Trebam samo poklopce peraca farova polakirat pa mi je glupo zbog toga ici iza sesveta...
KA2001MR Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 jel to mislis na onog prema Ozlju, tamo blizu autooptike Roby, to si mi prije jos bio pricao? Imam vec jedan dogovor hvala na ponudi. Ne prema Ozlju, ne sjecam se da sam ti spominjao ikakvog lakirera kod Robya, pa neznam tamo za nijednog kod Robya.
Raptor6767 Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Uglavnom krovni spojler treba prelakirati u moondust silver boju (siva) pa me zanima tko to povoljno radi, da se ne mora čekati tjedan dana i naravno da nisu u pitanju nebulozne cifre pogotovo ako kao padobranac uletiš bez da ikoga znaš ili bez nečije preporuke. Po mogućnosti na zapadnom dijelu grada (bio danas kod Blažuna i malo too much me tražio za moj pojam). Planirao sam sutra do Javora&Sina, njih također svi hvale... zovi zokia. 300kn plafon 300kn za taj spojler? Pa to je džabe. Javor & sin bi za to uzeo valjda 100€. Di otic na zapadu zg? Trebam samo poklopce peraca farova polakirat pa mi je glupo zbog toga ici iza sesveta... Javor & sin
mario328i Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 pozdrav, ima tko kakvog lakirera,trebao bih par stvari polakirati?hrustić mi je daleko za to i ima pametnijih stvari valjda... negdje oko centra, NZ,dubrava i sl... idući tjedan bi htio to riješiti..
acmen Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Evo samo da javim da sam se onda bio odlučio ipak za Blažuna, malčice korigirali cijenu (čitaj 4glave) i fenomenalno ispalo totalno zadovoljan i totalno pogođena boja. Uopće nije ništa skenirao niti tražio po broju šasije i sl. već on ima baš svoju recepturu te boje i to po godištima. Uglavnom malo je reći da sam prezadovoljan :notworthy:
acmen Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Ideš gore u Mikuliće ohoho prema gore i onda na jednom zavoju na lijevo uz cestu velika tabla nemreš promašiti. http://www.amr-blazun.hr/gdje.html
Marina Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Evo moj auto došao s lakiranja u D&M iz Dugog sela, moram ih pohvalit, nemrem naći zamjerku. Nema niti pikicu da bi rekla "aha!"
13DM Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 zamalo otvorio novu temu i skužim da postoji ova.. pa eto da malo podijelim iskustva a i ujedno ispromoviram dva frenda vedran iz vrbovca , ovdje kolega Flex ako treba lakirat nešto tko drugi nitko neće ili se ne usudi ( od podvodne puške , glazbala , motocikla pa do plovila s kojima se ujedno i duže vrijeme bavio aktivno kao proizvođač ) preporučam vedrana , na forumu mu je nick Flex a pozadina je hrustićev rad ,ujedno isto preporuka za autolakiranje i felge
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now