Jump to content

Lakiranje i lakireri u HR - zajednička tema, iskustva, savjeti, radovi

Luky

Recommended Posts

decki hvala...no da napišem ukratko..jako je nezgodno vrijeme u kojem mi se ovo desilo jer dosta ekipe je prebukirano ili moze auto tek preuzet i pocet radit u 1,2 mjesecu..stoga sam trazio nekoga ko moze auto preuzet odma i primit se posla pošto je u fileru nije bas pogodno da stoji negdje vani i ceka red pod vlagom...tako da nakraju sam ipak uspio dogovoriti i rijesiti problem uz pomoc Vas tu,pogotovo Ivone (hvala ti još jednom)....i kaj rec mali ide u srijedu u nove ruke za dalje vas obavijestim o stanju itd...prema rijecima covjeka bude mozda gotov do kraja 12...šta je i presudilo jer mi je vec pun kurac cekanja tako da se nadam ulaskom u novu godinu sa polakiranom pilom..

hvala još jednom svima na prijedlozima/pomoci ovo smo brzo rijesili...svaka cast ljudi :notworthy::thumbsup:

Nema na cemu! Nadam se da ces biti zadovoljan i da ce ti uspjeti napraviti do kraja godine. :thumbsup:

Vec kad smo potegli temu a covjek je nasao rjesenje pa mozemo malo OT. Kak Meglaj radi limariju?

Jako dobro, ja sam odradio full restauraciju.

Evo, obećajem da ću za par dana pokrenut topic i predstaviti projekt koji sam odradio i dovršio pred dvije godine.

Tamo ćeš sve saznati.

Jako dobro, ja sam odradio full restauraciju.

Evo, obećajem da ću za par dana pokrenut topic i predstaviti projekt koji sam odradio i dovršio pred dvije godine.

Tamo ćeš sve saznati.

Ajde... bas bi htio vidjet i malo jos istrazit. Ima vremena do pocetka projekta ali mi treba vrhunski limar. Lakirera imam. Mehaniku cemo ja i frend a ak kaj zapne imam i dobrog mehanicara. Limar mi fali.

gotova agonija sa ovim pederima ponavljam opet AUTO LIMARIJA /LAKIRANJE DAMPINI da se nebi neko zajebo slucajno...

ugl. auto preuzet

59916614367301811411.jpg

ukrcaj na vucnu

25574644949400815349.jpg

78632359472171191737.jpg

i isporuka u nove ruke

40124914873696003714.jpg

vec sutra krece se radit na njemu..

još jednom velko hvala svima koji su se angazirali i dali kontakte sto na pm sto tu..stvarno hvala...bio je jucer dug dan i bome zajeban ali eto uspio sam naci rjesenje,pogotovo hvala jabolchici :):notworthy: kao sto reko piva,čoksa kaj god te ceka....decko di je auto odpeljan mi se cini ful korektan/profesionalan i u komentaru s njim za ovo kaj je odrađeno za 6mjeseci kod ovog debila je jad i bijeda...tak da se radi sve ispocetka i kak treba...nadam se da cemo to brzo realizirati.

Edited by Miataoldschool

• 3 weeks later...

69613677092339409275.jpg

56670977445219413555.jpg

72087756911257129014.jpg

19874631611975069007.jpg

Evo kao što sam obecao da cu obavjestavat kako se razvija situacija nakon one agonije..kao što je bilo dogovoreno u startu nakon preuzimanja auto je gotov u dogovoreno vremenu cak i prije tako da veliko hvala i sve pohvale Josipu za odlicno odrađen posao, pre prezadovoljan sam poslom i rezultatom te pristupom pa i profesionalnoscu.....jednostavno decko je umjetnik kak je auto odradio,kaj se mene tice sad imam lakirera za bilo koji buduci projekt a bit ce ih sigurno :naughty: te evo iskrena srca preporucam ga bilo kome drugom ko zeli nesto lakirati

..stvarno sam bez rijeci na bilo koji moj zahtjev sve se odradilo kako sam htio,od uzoraka biranja nijansi itd itd ..ono pristupacnost i izlazenje u susret sugestijama do jaja stvarno kapa do poda..:notworthy::notworthy:

i evo info za njega :

Termal-lakirnica Požgalj ,Josip 095 877 7637

https://www.facebook.com/TERMAL-Lakirnica-Po%C5%BEgaj-330500730457811/

Još jednom preporucam iskrena srca covjeka bilo kome dalje kao što je meni jabolchica :o

više slika cu na temi pokazati te one apsolutne drkice di se na razlicitoj svijetlosti presijava boja koda je "živa" ...ma brutala sretan sam ko mala beba :notworthy::):cheer::cheer:

Goertosing to je u fileru i to tak traljavo na debelo nabacano...ma uglavnom napiso sam kaj mislim i kak sam se raziso sa tim krepilima(Dampini)....kod ovog decka islo je sve ispocetka na novo s tim da sam ja odradio i dosta limarijskog posla sto od potrganih nosaca,prihvata,granicnika itd...kreteni su mi spojebali auto do kurca al eto uz moj angazman da to rijesim limarijski i Josipov da ga jebacki polakira..auto je iso perfektno,jos kad ga isolira bit ce spiglo :cool:

jabolchica i meni je srce na mjestu napokon :) kad ga poslozim to bu na cesti "neck braker"

ha cuj kolko je otislo na boju ima da je finjak,premium itd...kaj se tice nijanse to sam trazio,htio i dobio...evo upravo sam pobro auto i do doma doslivno nema covjeka kaj nije zinul :D

Poslao mi je Josip poruku jutros da si dosao po auto i rekao mi je da se toliko trudio kao da je radio sebi. Ak nis drugo, sad mi je cugu duzan. :lol:

Da sam znala da ces danas ici po njega, navratila bi gore pa da popijemo nekaj i da vidim auto uzivo. :)

Edited by jabolchica

limari i lakireri su jebene stranke, zato treba cjenit ove koji su korektni, vremenski i kvalitetom.

kod ovakvih projekata vrijeme nije previse bitno,ali ako je to radno vrijeme a ne da stoji u cosku pokriven po 3 mj.

i doba godine je nepogodno za ovakve radove jer je jako vlažno i hladno i kit i filer i boja se sporije suši. a kad svaki od navedenih slojeva ne odleži i ne osuši se kak treba onda nakon nekog vremena se dobiju razno razni risevi ispod laka, najcesce se kit povuce,a nekad i filer pa se vide risevi od smirglanja.

pravi komentar na boju ce se moc dat za godinu dana.

inace i ja sam cuo pohvale za doticnog lakirera

tak je zax, no tocnije soul red 41v

ma ne fali dubine stari moj trebas vidit uzivo boju...ma neznam kaj da vise kazem ja sam ..ma fakat sam jebeno bez rijeci...kad poslozim skroz sve elemnte dokraja to bude spektakal

kaj se tice jope i njegovog tate samo rijeci hvale...sve jasno kad smo se zarundali/proslavili poslje malo..btw covjek ima vrhunska vina..i jos nekih 10l dobili za mado :) ....ma ono kapa do poda za poso,brzinu,pristupacnost i rezultat stvarno sam prezadovoljan.

limari i lakireri su jebene stranke, zato treba cjenit ove koji su korektni, vremenski i kvalitetom.

kod ovakvih projekata vrijeme nije previse bitno,ali ako je to radno vrijeme a ne da stoji u cosku pokriven po 3 mj.

i doba godine je nepogodno za ovakve radove jer je jako vlažno i hladno i kit i filer i boja se sporije suši. a kad svaki od navedenih slojeva ne odleži i ne osuši se kak treba onda nakon nekog vremena se dobiju razno razni risevi ispod laka, najcesce se kit povuce,a nekad i filer pa se vide risevi od smirglanja.

pravi komentar na boju ce se moc dat za godinu dana.

inace i ja sam cuo pohvale za doticnog lakirera

Evo nemam sta nadodat, napiso si fakat korektno sve!

Super sve izgleda mjesec dva, a onda pocinje izlazit na vidjelo greske.

Meni se cini malo prekratko vremena ako je sve isao ispocetka, koliko sam skuzio da do ove boje dolazis s vise slojeva.

Kazu da je najbolje kad filer odstoji vani na svim uvjetima i onda lakira.

Osobno pre nova boja za aute iz 90ih.

Drzim fige da sve ostane kak je i da uzivas u svakom trenutku provedenim s pilom!

Zasto polirat ako je sve super?

Sent from my iPhone using Tapatalk

jopa poliranje ide nakon brusenja sa 3 i 4 k papirima za špiglo efekt...ugl. kad se vratim iz osterajha bus doso do garaze koji dan pa bum te onda cul....za sad svi kaj su dosli pogledat su pali na guzice....no najbitnije je da sam ja presretan i prezadovoljan poslom/rezultatom za ostalo me iskereno boli kurac kaj misle :D

btw...sigurno si i vidio auto kaf si vracal doma neki dan jer je stajal lijepo ispred garaze da upija suncev sjaj i susedi malo da padaju u bed:lol:

Edited by Miataoldschool

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...