_DEX_ Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Kaj nije Buco radio kod njega limariju? Nekak mi je to ostalo u sjecanju (moje isprike ako nije), pa mozda on moze reci iskustva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 mozda kod Brbe da pitas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 decki hvala...no da napišem ukratko..jako je nezgodno vrijeme u kojem mi se ovo desilo jer dosta ekipe je prebukirano ili moze auto tek preuzet i pocet radit u 1,2 mjesecu..stoga sam trazio nekoga ko moze auto preuzet odma i primit se posla pošto je u fileru nije bas pogodno da stoji negdje vani i ceka red pod vlagom...tako da nakraju sam ipak uspio dogovoriti i rijesiti problem uz pomoc Vas tu,pogotovo Ivone (hvala ti još jednom)....i kaj rec mali ide u srijedu u nove ruke za dalje vas obavijestim o stanju itd...prema rijecima covjeka bude mozda gotov do kraja 12...šta je i presudilo jer mi je vec pun kurac cekanja tako da se nadam ulaskom u novu godinu sa polakiranom pilom.. hvala još jednom svima na prijedlozima/pomoci ovo smo brzo rijesili...svaka cast ljudi :notworthy::thumbsup: Nema na cemu! Nadam se da ces biti zadovoljan i da ce ti uspjeti napraviti do kraja godine. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Vec kad smo potegli temu a covjek je nasao rjesenje pa mozemo malo OT. Kak Meglaj radi limariju? Jako dobro, ja sam odradio full restauraciju. Evo, obećajem da ću za par dana pokrenut topic i predstaviti projekt koji sam odradio i dovršio pred dvije godine. Tamo ćeš sve saznati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Jako dobro, ja sam odradio full restauraciju.Evo, obećajem da ću za par dana pokrenut topic i predstaviti projekt koji sam odradio i dovršio pred dvije godine. Tamo ćeš sve saznati. Ajde... bas bi htio vidjet i malo jos istrazit. Ima vremena do pocetka projekta ali mi treba vrhunski limar. Lakirera imam. Mehaniku cemo ja i frend a ak kaj zapne imam i dobrog mehanicara. Limar mi fali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 (edited) gotova agonija sa ovim pederima ponavljam opet AUTO LIMARIJA /LAKIRANJE DAMPINI da se nebi neko zajebo slucajno... ugl. auto preuzet ukrcaj na vucnu i isporuka u nove ruke vec sutra krece se radit na njemu.. još jednom velko hvala svima koji su se angazirali i dali kontakte sto na pm sto tu..stvarno hvala...bio je jucer dug dan i bome zajeban ali eto uspio sam naci rjesenje,pogotovo hvala jabolchici :notworthy: kao sto reko piva,čoksa kaj god te ceka....decko di je auto odpeljan mi se cini ful korektan/profesionalan i u komentaru s njim za ovo kaj je odrađeno za 6mjeseci kod ovog debila je jad i bijeda...tak da se radi sve ispocetka i kak treba...nadam se da cemo to brzo realizirati. Edited December 13, 2016 by Miataoldschool Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Rekla sam ti vec, nemoj me mamiti cokoladama i pivama jer ce to kostat skuplje od lakiranja cijelog auta. Bitno da se auto odradi kak spada, a ja mu sad saljem jos jednu poruku da se ekstra pobrine jer cu inace ostat bez cokolade. :thumbsup::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 a moram s necim zahvalit na angazmanu:D ...nemas frke decko je super korektan i mislim da ce to bit tip top Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Ja se nadam, inace ce bit pizdarije s moje strane, vjeruj mi. :thumbsup: Samo ti nas obavjestavaj kak to napreduje! :cheer: Prvi djir s autom ide meni (kad god bude slozen). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Evo kao što sam obecao da cu obavjestavat kako se razvija situacija nakon one agonije..kao što je bilo dogovoreno u startu nakon preuzimanja auto je gotov u dogovoreno vremenu cak i prije tako da veliko hvala i sve pohvale Josipu za odlicno odrađen posao, pre prezadovoljan sam poslom i rezultatom te pristupom pa i profesionalnoscu.....jednostavno decko je umjetnik kak je auto odradio,kaj se mene tice sad imam lakirera za bilo koji buduci projekt a bit ce ih sigurno :naughty: te evo iskrena srca preporucam ga bilo kome drugom ko zeli nesto lakirati ..stvarno sam bez rijeci na bilo koji moj zahtjev sve se odradilo kako sam htio,od uzoraka biranja nijansi itd itd ..ono pristupacnost i izlazenje u susret sugestijama do jaja stvarno kapa do poda..:notworthy::notworthy: i evo info za njega : Termal-lakirnica Požgalj ,Josip 095 877 7637 https://www.facebook.com/TERMAL-Lakirnica-Po%C5%BEgaj-330500730457811/ Još jednom preporucam iskrena srca covjeka bilo kome dalje kao što je meni jabolchica više slika cu na temi pokazati te one apsolutne drkice di se na razlicitoj svijetlosti presijava boja koda je "živa" ...ma brutala sretan sam ko mala beba :notworthy::cheer::cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 je li ovo samo tako ispalo na slici ili je stvarno toliko loše bilo lakirano? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 je li ovo samo tako ispalo na slici ili je stvarno toliko loše bilo lakirano? Ovo je spric kit (filer) , ali bez obzira na to, dosta je grubo Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Odlicno, jako mi je drago da si zadovoljan! :dance3vs1: Sad mi je srce na mjestu! Na slikama izgleda zaista odlicno, a vjerujem da je uzivo jos bolje! :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Goertosing to je u fileru i to tak traljavo na debelo nabacano...ma uglavnom napiso sam kaj mislim i kak sam se raziso sa tim krepilima(Dampini)....kod ovog decka islo je sve ispocetka na novo s tim da sam ja odradio i dosta limarijskog posla sto od potrganih nosaca,prihvata,granicnika itd...kreteni su mi spojebali auto do kurca al eto uz moj angazman da to rijesim limarijski i Josipov da ga jebacki polakira..auto je iso perfektno,jos kad ga isolira bit ce spiglo jabolchica i meni je srce na mjestu napokon kad ga poslozim to bu na cesti "neck braker" Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 meni izbor boje nekak prefinjak za takav projekt nadam se da će mi bolje izgledat kad se složi cijeli auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Lajkam boju :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 ha cuj kolko je otislo na boju ima da je finjak,premium itd...kaj se tice nijanse to sam trazio,htio i dobio...evo upravo sam pobro auto i do doma doslivno nema covjeka kaj nije zinul Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Od cega je boja? Nije losa, fali mi malo dubine kao sto je na mojoj, ali nije lose Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Ovak prek slika Mazda Soul Red. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 (edited) ha cuj kolko je otislo na boju ima da je finjak,premium itd...kaj se tice nijanse to sam trazio,htio i dobio...evo upravo sam pobro auto i do doma doslivno nema covjeka kaj nije zinul Poslao mi je Josip poruku jutros da si dosao po auto i rekao mi je da se toliko trudio kao da je radio sebi. Ak nis drugo, sad mi je cugu duzan. :lol: Da sam znala da ces danas ici po njega, navratila bi gore pa da popijemo nekaj i da vidim auto uzivo. Edited December 30, 2016 by jabolchica Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 limari i lakireri su jebene stranke, zato treba cjenit ove koji su korektni, vremenski i kvalitetom. kod ovakvih projekata vrijeme nije previse bitno,ali ako je to radno vrijeme a ne da stoji u cosku pokriven po 3 mj. i doba godine je nepogodno za ovakve radove jer je jako vlažno i hladno i kit i filer i boja se sporije suši. a kad svaki od navedenih slojeva ne odleži i ne osuši se kak treba onda nakon nekog vremena se dobiju razno razni risevi ispod laka, najcesce se kit povuce,a nekad i filer pa se vide risevi od smirglanja. pravi komentar na boju ce se moc dat za godinu dana. inace i ja sam cuo pohvale za doticnog lakirera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 tak je zax, no tocnije soul red 41v ma ne fali dubine stari moj trebas vidit uzivo boju...ma neznam kaj da vise kazem ja sam ..ma fakat sam jebeno bez rijeci...kad poslozim skroz sve elemnte dokraja to bude spektakal kaj se tice jope i njegovog tate samo rijeci hvale...sve jasno kad smo se zarundali/proslavili poslje malo..btw covjek ima vrhunska vina..i jos nekih 10l dobili za mado ....ma ono kapa do poda za poso,brzinu,pristupacnost i rezultat stvarno sam prezadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Ma znam onda kakva je boja, to je nesto slicno kao i Rosso competizione sa Alfe 8c competizione, super je boja, ali i dalje fali malo dubine u odnosu na moju, ali je svejedno dobra boja. Cekamo slike gotovog auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 limari i lakireri su jebene stranke, zato treba cjenit ove koji su korektni, vremenski i kvalitetom. kod ovakvih projekata vrijeme nije previse bitno,ali ako je to radno vrijeme a ne da stoji u cosku pokriven po 3 mj. i doba godine je nepogodno za ovakve radove jer je jako vlažno i hladno i kit i filer i boja se sporije suši. a kad svaki od navedenih slojeva ne odleži i ne osuši se kak treba onda nakon nekog vremena se dobiju razno razni risevi ispod laka, najcesce se kit povuce,a nekad i filer pa se vide risevi od smirglanja. pravi komentar na boju ce se moc dat za godinu dana. inace i ja sam cuo pohvale za doticnog lakirera Evo nemam sta nadodat, napiso si fakat korektno sve! Super sve izgleda mjesec dva, a onda pocinje izlazit na vidjelo greske. Meni se cini malo prekratko vremena ako je sve isao ispocetka, koliko sam skuzio da do ove boje dolazis s vise slojeva. Kazu da je najbolje kad filer odstoji vani na svim uvjetima i onda lakira. Osobno pre nova boja za aute iz 90ih. Drzim fige da sve ostane kak je i da uzivas u svakom trenutku provedenim s pilom! Zasto polirat ako je sve super? Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 (edited) jopa poliranje ide nakon brusenja sa 3 i 4 k papirima za špiglo efekt...ugl. kad se vratim iz osterajha bus doso do garaze koji dan pa bum te onda cul....za sad svi kaj su dosli pogledat su pali na guzice....no najbitnije je da sam ja presretan i prezadovoljan poslom/rezultatom za ostalo me iskereno boli kurac kaj misle btw...sigurno si i vidio auto kaf si vracal doma neki dan jer je stajal lijepo ispred garaze da upija suncev sjaj i susedi malo da padaju u bed:lol: Edited December 31, 2016 by Miataoldschool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now