Luky Posted January 10, 2014 Author Share Posted January 10, 2014 Pa nije bas lakiranje zastiti prozore i rokaj. Priprema je 70% posla, mozda sam i malo rekao. Pekx ja govorim za auto na kojem nema ravnanja, kitanja itd.. znaci izmatira stari lak i na to farba.. koju sitnicu popravi ako ima koje sitno udubljenje.. govorim za svoj auto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 sad sam ja zbunjen, zar nemaju ove danasnje boje vec u seli lak, tj., ne ide jos dodatni sloj laka gore? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 nemaju...ide normalni bezbojni gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 jesi siguran u to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Ja sam siguran.. Baza je vodena, razrjeđuje se vodom, a ne razrjeđivačem.. Lak+učvršćivač i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Kaj smo u 90-ima pa je akril all in one IN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 mislim da vecu naranđinu koru od mazde 6 nisam još vidio nisi dobro gledao.. gledam ju svaki dan i bogme ima kore, ali nije tako izražena kako bi se dalo po tvom opisu zaključiti.. pogledaj x5, x6, općenito bmw, mercedes, opel itd. da ne nabrajam.. još su gori IMO.. a to znam jer mi je "hobi" u gledat lak na autima dok stojimo u semaforu/koloni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 10, 2014 Author Share Posted January 10, 2014 Pa svi novi auti imaju narancinu koru vise manje.. zbog kasnijeg lakiranja da se manje kuzi razlika.. pa je problem kad netko tipa hrustic izlakira bez kore pa se kuzi full.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Naranđina kora je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 10, 2014 Author Share Posted January 10, 2014 Narancina kora.. kad lak nije kao staklo ravan nego ima nabora ajmo rec.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 I osjetljivo pod prstima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Ovako je meni motor pofarban, staklo http://img183.imagevenue.com/img.php?image=09471_DSC00049_122_405lo.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Naranđina kora je? kad lak ima teksturu istu kao i kora od naranče Ovako je meni motor pofarban, staklo http://img183.imagevenue.com/img.php?image=09471_DSC00049_122_405lo.JPG pošto je lak reflektivan, onda fotoaparatom možeš fokusirati dublje na odraz u laku i onda ne vidiš narančinu koru nego lak izgleda kao staklo kao i na toj slici. Ako fokusiraš na samu površinu laka onda bi se vidila narančina kora ako je ima nisi dobro gledao.. gledam ju svaki dan i bogme ima kore, ali nije tako izražena kako bi se dalo po tvom opisu zaključiti.. pogledaj x5, x6, općenito bmw, mercedes, opel itd. da ne nabrajam.. još su gori IMO.. a to znam jer mi je "hobi" u gledat lak na autima dok stojimo u semaforu/koloni.. prošetaj po salonima novih auta (svih) pa ćeš se nagledat narančine kore za cijeli život. Samo postoji jako velika razlika u tvorničkoj narančinoj kori i onoj nakon lakiranja, tvornička je ista na svakom djelu auta i ima velike "valove". Ona koju dobiješ na naknadno lakiranom autu je na svakom komadiću različita, s oštrim i grubim teksturama, negdje više negdje manje, negdje ovako i negdje onako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maticCRO Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Malo k.... Ima narancine kore na svim autima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Samo brusenjem i grubim, pa finim poliranjem se moze dobiti staklo efekt...na cijelom autu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Za to brusenje se isto treba cekat, ili se radi odmah nakon lakiranja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 i super...stanjili su tvornički lak do minimuma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Nije preporucljivo odmah sendat...treba odredeno vrijeme da se lak stvrdne...sto se tice debljina, mjeri se previzno po panelima, prije i poslije...i nikad se nejde do minimuma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 i super...stanjili su tvornički lak do minimuma... ako znaš što radiš, možeš to ponovit još nekoliko puta a da sve bude ok ako si panj, onda ćeš i najdeblji sloj laka spalit i s finim poliranjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mali_panj Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 ako znaš što radiš, možeš to ponovit još nekoliko puta a da sve bude okako si panj, onda ćeš i najdeblji sloj laka spalit i s finim poliranjem sta cu ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 jesi siguran u to? Kaj smo u 90-ima pa je akril all in one IN? Da, akril se ne lakira dodatno ali kasnije ga puno manje puta možeš polirati...(riječi limara s kojim sam nedavno pričao) Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 vezano za komentar, da se nemre polakirat ko u tvornici...dajte vi pogledajte te nove aute na kaj to liči, uključujući i moj peugeot, ima dosta naranđe, čak baš neki dan gledam novi passat, isti kurac. a ovo da se to tak doma nemre napravit,da, slažem se, more biti samo bolje. ista stvar ko u tvornici, svi premium brandovi polakiraju, pa onda poliranje, ak se nađe greška popravak i tak...pod premium ne mislim na mercedes nago na RR, bentley i slične. istina da su uvjeti u kojima se lakira u tvornici bezprijekorni, no sam finalni rezultat je osrednji. jedina prednost je da nema nijednog komada smeća itd, kaj se u svakom slučaju može popraviti..a i izbjeći ak je dobra priprema i čista komora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kariola Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Sutra idem u posjetu pituru koji mi triba rijesit Saxa..Ugl vecina novaca je vec dana sto za materijal sto za ruke a auto kazu neki frendovi nije bas da je u pripremi.. Pitao sam lipo covika do kad ce auto biti gotov kaze do kraja miseca..Sutra idem malo kao bacit oko.. Trenutno na winampu pantera-Mouth for war Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 21, 2014 Author Share Posted January 21, 2014 Ja mislim da moj ide kod Hrustića.. negdje oko 1.3. Rekao sam mu da bude gotov do 1.4. pa će tad bit neka ocjena.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now