Kroky Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Probali smo, pante popucale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 19 hours ago, tcode said: Bolje nalit betona u vrata. Da vidiš dampiranja. Termo žbuka bi bila bolja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cale Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Ako može preporuka nekoga tko bi mi pomogao u skidanju oplata, konzole, A stupova i ostalog? Naravno, plaćam uskugu u potpunosti. Ili ako ima negdje tipa ključ u ruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Dampirao sam dosta autiju, ne mogu reci da sam ikad stetio posto sam poprilicni freak za SQ. Uvijek mi je bilo 3 kvadrata dosta za dvoja vrata. Govorimo o 5vratnim automobilima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Dampirao sam dosta autiju, ne mogu reci da sam ikad stetio posto sam poprilicni freak za SQ. Uvijek mi je bilo 3 kvadrata dosta za dvoja vrata. Govorimo o 5vratnim automobilima...Upravo to. Mora biti dovoljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cale Posted July 26, 2017 Share Posted July 26, 2017 Ako može preporuka nekoga tko bi mi pomogao u skidanju oplata, konzole, A stupova i ostalog? Naravno, plaćam uskugu u potpunosti. Ili ako ima negdje tipa ključ u ruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Ja sam davno negdje u Preckom/Rudesu kupovao role nekakve gradjevinske smole i nije bilo lose. Jel zna tko jel to jos postoji i koliko je dobro, cisto da se malo umrtve vrata, nista extra, stock muzika sa wooferom? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 37 minutes ago, Pekx said: Ja sam davno negdje u Preckom/Rudesu kupovao role nekakve gradjevinske smole i nije bilo lose. Jel zna tko jel to jos postoji i koliko je dobro, cisto da se malo umrtve vrata, nista extra, stock muzika sa wooferom? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Kupio si u Šah-Mat željeznariji na Zagrebačkoj. I loša je, ljeti se otapa i cijedi sa vertikalnih površina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 Kupio si u Šah-Mat željeznariji na Zagrebačkoj. I loša je, ljeti se otapa i cijedi sa vertikalnih površina.Tamo sam I ja kupio i cijeli hyundai omotao i loše je. Ili napraviti kako spada ili ne dirati ništa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 U Šah-Matu je kupio čuveni Soudaband. Također sam (onda) bio pročitao svašta o njemu ali obzirom na cijenu (uloženo dobiveno) osobno sam prezadovoljan istime. Eto već osma godina komplet prednja vrata maltene trostruko tretirana, gepek kompletan (kao i peta vrata) te sve stoji kao i prvoga dana. Sve to stoji da ima boljih materijala, da ne napominjem skuplja, no moje iskusto vezano za Soudaband je pozitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatijaSB Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 Kod mene je znalo i (za)smrditi kad bi auto stajao na suncu. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 18 hours ago, tcode said: Kupio si u Šah-Mat željeznariji na Zagrebačkoj. I loša je, ljeti se otapa i cijedi sa vertikalnih površina. Nisam imao nikakvih problema, samo se nisam mogao sjetiti gdje je tocno, odnosno kako se zove trgovina. Mislim to tako i zaljepiti sad po ljeti i pustiti da se auto provjetrava desetak dana. Hvala za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 ja sam 323 dampirao soudabandom još pred valjda 6-7 godina, potrošio dvije role na prednja vrata i gepek, još stoji tamo gdje sam ga zadnje zalijepio, ne smrdi, ne cijedi se niti ikakvih drugih problema..bitna je dobra priprema, volja i malo zdravog razuma, čistio sam površine vodom i benzinom za čišćenje te sam dodatno sve površine fiksirao 3M duck tapeom..po meni nije za tamne aute, vidio sam kako izgleda kad se počne cijedit, sve su bili tamni auti, ipak je to građevinski materijal.. s druge strane, dynamat je po meni preskup za to kaj je to ustvari, ne kažem da ne valja, ali danas je sigurno veći izbor tih traka, za razumnu cijenu..za hardcore ekipu ima i brax exvibration, antivibracijska pasta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted September 27, 2017 Share Posted September 27, 2017 (edited) nije samo uzet damping i zaljepiti ga, treba površinu nitrom oprat, skrojiti damping po mjeri i postaviti ga pomoću tapetarskog valjka i industrijskog fena, inače ništa od cijele priče EDIT: vidim tema stara već neko vrijeme Edited September 27, 2017 by wildD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted September 27, 2017 Share Posted September 27, 2017 stara ali mudro zboriš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted September 27, 2017 Share Posted September 27, 2017 koliko je to teško kad se zdampa? prednja i straznja vrata npr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted September 27, 2017 Share Posted September 27, 2017 (edited) Zaboravio već a bio tada vagao rolu (baš slikao rolu na vagi). Ako me pamćenje služi nekih cca5kg rola. Reću ću samo da kada sam bio stavio na gepek vrata gotovo cijeu rolu da mi amortizeri istog više nisu podizali. I kasnije kada stavio još spojler od ST modela ti amortizeri mi služe samo da vrata ne padaju S tim da sam ja baš pretjerivao, stavljao više slojeva, zatvarao rupe i sl. Kažu da je jedna rola dostatna za oba vrata. Edited September 27, 2017 by acmen Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted September 28, 2017 Share Posted September 28, 2017 poznam omladinca naravno, e tak se to radi i onda vidiš da nema veze jel soudaband ili dynamat osim razlike u debljini ,ja sam saudaband uvijek u 2-3 sloja ljepio, dynamat extreme u jednom i pokazalo se da je to tu negdje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted September 28, 2017 Share Posted September 28, 2017 21 hours ago, Kevin said: koliko je to teško kad se zdampa? prednja i straznja vrata npr? Dosta... Mozes probati kod mene na vratima od gepeka, tamo se najvise primijeti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted September 28, 2017 Share Posted September 28, 2017 aj se javi kad dodjes pa da vidim to 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 (edited) da i ja sada pitam, di ima za kupiti damping materijala osim u ronisu i svijetu medija? mislim na webshop Edited October 27, 2017 by Bubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 imaš u šah matu wurth damping, identičan kao i saudaband, rola je 300kn sad, dok je nekad bila 180-230kn. kakav damping te zanima i što bi sve dampirao, imam još nekih izvora za damping pa ti mogu pomoći oko nabavke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 @wildD megane mkII karavan je u pitanju. mislio sam malo prednja vrata i bunker radi suba, jer ću staviti sisteme u samo tamo, a u stražnjim vratima ću ostaviti originalne shit zvučnike spojene samo na radio. krov nemam šta jer je stakleni, samo ću postaviti neke brtve na rubove da ne vibrira i da, dobro si zaključio, još nisam spojio onog tvog mbquarta imaš šta polovno za 400-500 kn da mogu staviti na to pojačalo umjesto onih rainbowa dl-c5.2 od 1000kn šta si mi preporučio. žena bi skužila da fali u proračunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 a onda ti je generalno taj wurth skroz ok za dampiranje. bum potražil kaj ima od sistema, kaj smo na kraju rekli 13cm ili 16,5cm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 renfaultovci su rekli 13, nisam provjeravao vrata, vjerujem im da su raskopavali svoja vozila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now