Jump to content

Ivan Burić - google ocjena 1 za MK LED

Mario_S3

Recommended Posts

17 minutes ago, niknejm said:

Ocjenio i ja..

Sad ce bit smijesno kad ti google napravi review profila radi prijave ovih negativnih, pa te maknu sa mapsa kad vide gomilu pozitivnih reviewova u kratkom roku :D

A svašta je moguće, nadamo se da će biti spori kao i uvijek :)

26 minutes ago, Boky said:

Ostavio sam ti i ja 5+
emoji847.png

Btw, jel si kad popravljao konektore od sjenila za sunce na mk7?
Zice su naknap kod spoja u krov i tu se izgubi kontakt pa se svjetlo pali samo od sebe kada po odredenim kutom otvoris sjenilo.

Na žalost nisam, bojim se da će tu trebati rastaviti dosta toga da bi se došlo do dijela gdje je previše stegnuto ili stegnuto na krivom dijelu žice :(

5 minutes ago, Radman_ED35 said:

+5
Trebat cu full LED za Golf-a 6, kad otkrijem kako i zašto mi ne radi glavni prekidač za rasjevtu kad je u auto poziciji.

Nema problema, javi se kad ustanoviš kvar :thumbup:

1 hour ago, niknejm said:

Ocjenio i ja..

Sad ce bit smijesno kad ti google napravi review profila radi prijave ovih negativnih, pa te maknu sa mapsa kad vide gomilu pozitivnih reviewova u kratkom roku :D

Upravo skužio da haterski revieowi s ocjenom 1 i dalje stižu pa nije problem, srećom na 4.3 sam stao što je ok :)

18 minutes ago, Kris said:

Evo Mariola ... zasluzio si peticu.
ali vidim da imas jos jednog novog trola sa ocjenom 1 

Dobio je odgovor kakav i zaslužuje ;)

Tnx svima, teško ću se biti boriti s ovolikom količinom iznenadnih izuzetno nezadovoljnih kupaca ali probati ću ?

Edited by Mario_S3

49 minutes ago, Cokolino said:

+5 ajmo sad čobanu sloziti oglas da mjenja golfa 2 lozaka za svinjske polovice?

Čekaj da bude neki koncert ili tražena utakmica ?

BTW krenuli su me zvati sa skrivenog broja, učestalo. Uskoro očekujemo zapaljeni F21, uz obrazloženje "pa sljedeće godine izlazi redizajn pa nema veze".

Edited by Mario_S3
  • Sad 1

40 minutes ago, Gabre said:

zar nema prijava reviewa google?  Sad ces i ti ispast sumnjiv.

uglavnom, ostavio sam ocjenu takodjer

Ima naravno, ali opcije koje ti daju su smijeh, a ne možeš ništa ni objasniti svojim riječima. Uglavnom, ja uvijek mogu reći da sam svim kupcima poslao da ocijene rad i proizvode (što sam i poslao nekima) a ovi trolovi koji su sletili od ne znam kuda, nek prvo dokažu da su išta kupili (a opet kome, google-u lol).

10 hours ago, viktor04 said:

Ekipa koja ima apartmane zna dobro o čemu pričam. 

Nama frajer pred dvije godine stisnio jedinicu jer, pazi sad, navedeno u oglasu da je prvi dućan 100m a on izmjerio veću udaljenost (to nam i u facu rekao). Znači dođeš iz jebene Slovačke na godišnji odmor te glavna stavka ti je da li je dućan udaljen 200m više negoli je navedeno u samome oglasu. Eto posipam se pepelom; ipak je čovjek bio u pravu  nije mi vrag dao mira pa provjerio ?

Pa jedan također jedinicu stisnuo jer je po njemu PREskupo a ono cjenik uredno istaknut plus platio je unaprijed taj dan te niti jedne jedine riječi na početku kao i na kraju nije ništa po tom pitanju rekao a kamoli da prigovarao ili sl.

No mi ne živimo od toga i tako mi puca kifla šta tko kaže no kad vidiš od mora normalnih (a zapravo super) ocjena i reviewa takva dva ono dođe ti da se zapitaš ?

btw Mario stisnuo ti i ja +5

• Like 1
  • Zbunjen 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...