Hic Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Je vidio sam i ja...sve fishy u pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 Nije stroker, org. Netko krivo napisao. Nego jel taj auto zapravo ima 350HP kada se pomnozi snaga s 1.35 kako se radi u hr na jednom mjestu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Manje nego kad ti mnozis Sjetimo se honde civictype R na vens, koju je podero marek sa serijskim autom...svakom jasno. 250ks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Tamo si se umnozio i premnozio, ovaj prodao auto sam da se rijesi smeca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Ili kad je Zebec podero Acu isti auti, a tvoj 30-40ks vise hahahahahah Koja te majka za zeta ne bi htjela Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 Ili kad je Zebec podero Acu isti auti, a tvoj 30-40ks vise hahahahahah Koja te majka za zeta ne bi htjela Nazalost opet lazes. Evo filmica. A aco je cca 80kg tezi. I zebec nikada nije uspio napraviti vrijeme kao aco na SR-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Hahahha ajde to pricaj nekom drugom, cak je i Klosar napisao tu da ga je zebec poderao Jadan si...jako jako jako jako jadan.... Vidim da nemas posla, odmah dodjes srat na forum Mozes doc na instrukcije, ja mogu raditi I BITI na forumu! Hahahahahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 Filmic je dovoljan dokaz. Evo sto taj auto s nitrom radi chipanom gtr-u. https://www.facebook.com/alen.gredic.1/videos/10154584433039594/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Hic koliko je izvrtila opc insignia prije mapiranja i koliko nakon ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 ne znam, neispravna je :D:D 244 prije mapiranja. krean maf, svjecice, boost ventil cim to sredi, nastavimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Znao sam sa nema ispravne opc u cro :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Ups, novi maf, svjecice, boost ventil, 290 STOCK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Jebene su te opcejke, turbo im je na kraju vec u serijskom fajlu iza 5500 je 100% dc a boost se ne mjenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 (edited) Kaj cete sa boost ventilom ? Edited January 30, 2017 by Tomislav K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Bio je krepao. Kupio sam novi. Gotov sam, 340ks. Sa 290. Nije lose. Me happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Znao sam sa nema ispravne opc u cro :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Na zahtjev Renea, premjesteni svi odgovori vezani za njegov Clio. Ajmo dalje biti civilizirani, molim vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 (edited) A sto je to sveta krava da se ne smije spominjat ili komentirat? Pa svaki se Auto ovdje komentirao, od mrG-jeve krame, tcodeovog sina otpada, najsporijeg clia....a sad turbo krama ne pali po zimi-neda se mapirat 6 mjeseci, to cemo cuvat ko tajnu veeeeeeelike moci? Nije problem optuzivat ljude za laganje, kradju itd, ali clia cemo cuvat? Daj me nemoj.....pa svaki dan cu jahat po tom cliu na svim forumima dok mu lampe ne prokrvare Edited January 30, 2017 by Hic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 (edited) [video=youtube;QKHUR-p6W0I] Edited January 31, 2017 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Bio je krepao. Kupio sam novi. Gotov sam, 340ks. Sa 290. Nije lose. Me happy. Tocno sve onak sto sam kireti govorio. Bitno je da mega prodavaci magle izvlace po 380ks:lol: Ajd jos stavi graf di se vidi kako na 6500rpm fali 40ks:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 [video=youtube;QKHUR-p6W0I] nek vozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 A sto je to sveta krava da se ne smije spominjat ili komentirat? Pa svaki se Auto ovdje komentirao, od mrG-jeve krame, tcodeovog sina otpada, najsporijeg clia....a sad turbo krama ne pali po zimi-neda se mapirat 6 mjeseci, to cemo cuvat ko tajnu veeeeeeelike moci? Nije problem optuzivat ljude za laganje, kradju itd, ali clia cemo cuvat? Daj me nemoj.....pa svaki dan cu jahat po tom cliu na svim forumima dok mu lampe ne prokrvare Pa jedno je komentiranje,a drugo je tvoje hejtanje i nasladivanje tudoj nesreci. Ti molis boga samo da se nesto dogodi samo da bi mogao hejtat,srat i pljuvat,a ulozeno je pun kurac vremena,truda i novaca u ovaj projekt. Ne znam kako te samo nije sram tako javno nasladivati se tudoj nesreci . Ne mogu vjerovati da u tako malog covjeka stane toliko puno zlocestoce i losih namjera. Bas da mi se digne zeludac kad procitam tvoje postove. I opet ,kao i inace,raspolazes krivim informacijama. Sad brzo brzo brzo salji postove preko fejsa i probaj saznat tko ti je dao krivi info da auto ne vozi i ne pali zimi. Brzo brzo,odi saznaj tko je dao krivi info . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 (edited) Hahahah kaj ste se popalili Da smo si jasni. Ja ne volim Renea. Ne molim Boga za nista, pa ni za to da mu krepa auto. krepat ce mu i bez toga, a ja JEDVA CEKAM DA KREPA pa da otvorim jednu janu bez mjehurica i nazdravim. Jesmo jasni? I to ce se dogoditi. Mark my words!!!! Bez molitve, boga, vraga, zloce ili dobrote. Sorry stari, ko mene kamenom, ja bi naradije atomskom bombom. Da li me to cini ovakvim ili onakvim, puca mi kifla. Svi vi isto tako nekoga ne volite ili volite, i kog boli kifla??? To je vasa stvar. And I will be there kad se to rasipa, jaoooooo! Jana spremna. All good things come to those who wait. And I can wait forever! Edited January 31, 2017 by Hic Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 http://bolnica-vrapce.hr/web/?page_id=16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now