Raptor6767 Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 36 minutes ago, Coupe VD said: Šta kažete na promjenu ARB-ova nekim aftermarket tipa Whiteline itd...uz zadrzavanje street gewindi (v3...b16 itd) ili amortizera/opruga koje su vec na autu, ovisno sta tko ima? Poslano sa mog Mi Note 10 koristeći Tapatalk Na oba RSa imam drugi ARB i strut u kombi sa KW Clubsport 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 10 hours ago, GoranE46 said: 99% Dovoljno ti govori da je danas na takvim autima jako tesko dobit poboljsanje izmjenom ovjesa osim ako ne pricamo o 3way i slicno trkacim ovjesima.. Kilaza opruge na serijskim meg cup, fk8 i slicno su na razini clubsport ovjesa nekada Sent from my iPhone using Tapatalk Ovo je 100% istina... Današni hot hatchevi su toliko već posloženi iz tvornice, da bilo šta osim TOP of the line ovjesa je korak unatrag... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Poanta je da sa tim top ovjesom možeš naštelati auto kako tebi paše, odnosno, može biti beskompromisniji. Ja sam prvo kupio KW Clubsport za M3RS, a onda tek auto. Znao sam kakav auto želim i kako se CS pokazao na Cliu i da ga setapiram za cestu, da malom bude straga udobnije se vozit, a auto se i tako namješten nešto bolje ponaša od stock Cup ovjesa - manje rolla ima. A onda, kada ideš na stazu možeš si namjestiti opet kako ti odgovara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Ti znaš, a dosta ljudi ne zna već su uvjereni da im to treba jer su pročitali na forumu/fejzbuk grupi pa u dosta slučajeva vidiš prenizak auto na top komponentama kao npr. KW Var. 3 koji skakuće kao teniska loptica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicuser Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 2 hours ago, DiscoVolante said: Ti znaš, a dosta ljudi ne zna već su uvjereni da im to treba jer su pročitali na forumu/fejzbuk grupi pa u dosta slučajeva vidiš prenizak auto na top komponentama kao npr. KW Var. 3 koji skakuće kao teniska loptica. to je do podesenja i samo do podesenja ja imam v3 zabijen i auto niti skakuta niti nabija, a drzi naspram serijale ili opruga i ostalim cheapo gewidni nemormalno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 to je do podesenja i samo do podesenja ja imam v3 zabijen i auto niti skakuta niti nabija, a drzi naspram serijale ili opruga i ostalim cheapo gewidni nemormalno I digni ga na 3 cm nize od tvornicke visine pa probaj.Zabijeni auto sa serijskim rukavcima je vise sminka nego drzanje.Bolje od serijale je , ali ne radi visine nego radi bolji amortitmzeraPoslano sa mog SM-J510FN koristeći TapatalkTi znaš, a dosta ljudi ne zna već su uvjereni da im to treba jer su pročitali na forumu/fejzbuk grupi pa u dosta slučajeva vidiš prenizak auto na top komponentama kao npr. KW Var. 3 koji skakuće kao teniska loptica. Kw3 je jako tvrd sam po sebiImam ga na golfu slovima jedan i prednja hauba mi toliko trza da nabija po sarafima od blatobrana koliko je to tvrdo...Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Kw3 je jako tvrd sam po sebiImam ga na golfu slovima jedan i prednja hauba mi toliko trza da nabija po sarafima od blatobrana koliko je to tvrdo...Poslano sa mog SM-J510FN koristeći TapatalkPrelagan auto za njih? KVV3 sam vozio na B8 Audi S4 i to je bilo fantazija kako se vozio auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 ja imam kw v3... Kako ih poštelaš tako je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Kw za golf slovima jedan stavlja naprijed opruge od 60kg za auto od cca 850.Moj kec ima ravno 900kgInace iste stavljsju za golf VR6 , malo cudno , alu tako jePoslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Jos par stvari pa i ovo ide na track dayPoslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oggy Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Jebeš mi sve, jesam hondaš u srcu i fauve je mrski neprijatelj, ali ovog bi ja negdje pod staklo u kontroliranu atmosferu i samo pasao oči, a ne na stazu ga ganjati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Jebeš mi sve, jesam hondaš u srcu i fauve je mrski neprijatelj, ali ovog bi ja negdje pod staklo u kontroliranu atmosferu i samo pasao oči, a ne na stazu ga ganjati. Da probas djir , 900kg , 2.0Tfsi sa DSG , cca 350 KS tipke na OMP volanu , vjeruj mi da ti ne bi stajao u garazi .Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Jel golf na kraju tvoj ili si ga slagao za kupca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Jel golf na kraju tvoj ili si ga slagao za kupca? Slozio ga pa na kraju otkupio i jos ga doradio (dorađujem) da moze na stazu.Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 (edited) SLK istisnuo compact-a iz prvotne ideje o autu za track day, tak da ide u dijelove i daje se za bolje sutra u vidu pizdarija za "frizerkin auto" Edited May 30, 2020 by 13DM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oggy Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 9 hours ago, Rallye VR6 said: Da probas djir , 900kg , 2.0Tfsi sa DSG , cca 350 KS tipke na OMP volanu , vjeruj mi da ti ne bi stajao u garazi Vjerujem... Samo hvalim izgled da je ko bombica... Niš loše nisam mislio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Vjerujem... Samo hvalim izgled da je ko bombica... Niš loše nisam mislio Nisam ni mislio da mislis lose , nego je gust jurit sa kašetom starom 43 godine Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 On 5/29/2020 at 2:32 AM, Garet said: Evo u petak ponovo... Jesi vozio ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 On 28. 05. 2020. at 11:47, Raptor6767 said: Evo, poslao mi je Viper i filmić di se mičem. Mislim da se vide i štop svjetla. Praktički sam se zaustavio. Majko sveta šta je ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Vozi vrijeme otprilike ko Avdić motor, i kaj sad treba sletiti sa staze da mu se makneš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garet Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 4 hours ago, Sasaa said: Jesi vozio ? Da bilo je bas za gust 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 (edited) Edited June 7, 2020 by 13DM 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal2407 Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 (edited) več je 4. ili 5. track day ove godine na Grobniku bio i svaki put bez službenog mjerenja vremena. kaj nije to bezveze?? ja prvi nebi išao vozit ako nema mjerenja. sad za mjesec, dva namjeravam ič, al ak ne budu mjerili ne idem Edited June 11, 2020 by vandal2407 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garet Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Mislim da ima ona aplikacija za skinut...Danas je bilo krcato..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal2407 Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 13 minutes ago, Garet said: Mislim da ima ona aplikacija za skinut...Danas je bilo krcato..... da ima aplikacija za skinut ali ako nije mjerenje bilo onda ti aplikacija ništa ne vrijedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now