Rybak Posted November 5 Share Posted November 5 Tko radi, taj i griješi! Sent from my SM-S918B using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kas Posted Tuesday at 19:16 Share Posted Tuesday at 19:16 Koliko je sad Grobnik? Tko organizira? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rwd Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 12 hours ago, Kas said: Koliko je sad Grobnik? Tko organizira? Većinom Rajmond, iako bude raznih eventa i preko "friends__track_day". Cijene su većinom od nekih 250 eura za normalan ili Rookie pa do 350 eura za premium track day. Najjeftiniji je Ina track&fun, mislim da to bude 1x godišnje. Ove godine je bilo 19.09. i onda se za 100 eura moglo voziti ali zbog niske cijene staza bude krcata i bude dosta onih koji se ne znaju ponašati. Po meni je ta Ina više za druženje nego pravit neka vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narimiran Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 1 hour ago, Rwd said: Cijene su većinom od nekih 250 eura za normalan Ako pod "normalan" mislimo na dva sata na stazi. 100€/h 🤡 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rwd Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 15 minutes ago, narimiran said: Ako pod "normalan" mislimo na dva sata na stazi. 100€/h 🤡 Te cifre se većinom odnose na 3h staze, iako vrijeme na stazi i cifra varira od track daya do track daya. Skupo je kad se usporedbi recimo s Navakom, tamo 3 stinta po pola sata koštaju 60 eura i još dobiješ profi slike u toj cijeni. Ali ako pogledamo ostale staze po Europi nije Grobnik nešto skup, na Balatonu gotovo da nemaš track daya ispod 500+ eura. Mi isli sad u 7.mj kad su bili dani otvorenih vrata kad je kao jeftino i 1 stint od 25min bio je 57 eura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 39 minutes ago, narimiran said: Ako pod "normalan" mislimo na dva sata na stazi. 100€/h 🤡 Evo sad u subotu ti je 3 sata 250€, a u nedjelju 4 sata je 300€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Zar nije bio prije godinu dvije track day po 100-150€? Koji je razlog da je cijena otisla x2Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 1 hour ago, marin2405 said: Zar nije bio prije godinu dvije track day po 100-150€? Koji je razlog da je cijena otisla x2 Sent from my iPhone using Tapatalk Inflacija :))) Skupa cesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danko Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Ja sam bio na ina track day,uz organizaciju sa auto.uglw,100 eur sa time da si morao donijeti rač.sa neke Inine benzinske na min 50eur,sa datumom dan prije ili na dan održavanja td-a.obzirom da se vozilo od 9 do mislim 17,bilo je vremena za izvoziti se...ima svega,od zvijerka na stazi do auta sa 70ak KS...više sam se guštao nego lovio neka vremena,ali je hebeno što stalno moraš u retrovizore gledati....u cijelom danu sam spojio možda 3-4 poštena kruga...i da,taj td se održava 1x godišnje Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
narimiran Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago (edited) 4 hours ago, Rwd said: Te cifre se većinom odnose na 3h staze, Ili recimo ovaj posebni event, kako bi i zene ravnopravno puno placale: 3 hours ago, Dacho said: Evo sad u subotu ti je 3 sata 250€, a u nedjelju 4 sata je 300€ Uuuu, bagatela!! Bas su se isprsili, hvala im na tom dobrocinstvu! Edited 16 hours ago by narimiran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rwd Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago 10 minutes ago, narimiran said: Ili recimo ovaj posebni event, kako bi i zene ravnopravno puno placale: Uuuu, bagatela!! Bas su se isprsili, hvala im na tom dobrocinstvu! S razlogom sam napisao "većinom" a ne da je svaki track day 2h vožnje, prelistaj malo track dayeve kroz cijelu godinu pa ćeš vidjeti da većinom bude 3h a nekad čak i više. A i ne znam odakle si skinuo to za 23.11., na instagramu njihove stranice piše da se 23.11. vozi 3h za 250 eura a 24.11. 4h staze za 300 eura kao što je @Dacho već napisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 4 hours ago, marin2405 said: Zar nije bio prije godinu dvije track day po 100-150€? Koji je razlog da je cijena otisla x2 Sent from my iPhone using Tapatalk Zato jer mogu 😅 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danko Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago A fora kod ovog never lift td-a,plaćaš dodatnog vozača mislim 80eur,a suvozača još 50...tako da,ako imaš nekoga sa sobom,cijena je daleko viša Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Pa koliko kosta staza da se renta na 3 sata?Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now