Jump to content

Grobnik voznja thread

TomiTraktor

Recommended Posts

• 2 weeks later...
12 hours ago, Kas said:

Koliko je sad Grobnik?

Tko organizira?

Većinom Rajmond, iako bude raznih eventa i preko "friends__track_day".
Cijene su većinom od nekih 250 eura za normalan ili Rookie pa do 350 eura za premium track day.
Najjeftiniji je Ina track&fun, mislim da to bude 1x godišnje. Ove godine je bilo 19.09. i onda se za 100 eura moglo voziti ali zbog niske cijene staza bude krcata i bude dosta onih
koji se ne znaju ponašati. Po meni je ta Ina više za druženje nego pravit neka vremena.

15 minutes ago, narimiran said:

Ako pod "normalan" mislimo na dva sata na stazi. 

100€/h 🤡

Te cifre se većinom odnose na 3h staze, iako vrijeme na stazi i cifra varira od track daya do track daya.
Skupo je kad se usporedbi recimo s Navakom, tamo 3 stinta po pola sata koštaju 60 eura i još dobiješ profi slike u toj cijeni.
Ali ako pogledamo ostale staze po Europi nije Grobnik nešto skup, na Balatonu gotovo da nemaš track daya ispod 500+ eura.
Mi isli sad u 7.mj kad su bili dani otvorenih vrata kad je kao jeftino i 1 stint od 25min bio je 57 eura.

1 hour ago, marin2405 said:

Zar nije bio prije godinu dvije track day po 100-150€? Koji je razlog da je cijena otisla x2

Sent from my iPhone using Tapatalk

Inflacija :)))

Skupa cesta. 

Ja sam bio na ina track day,uz organizaciju sa auto.uglw,100 eur sa time da si morao donijeti rač.sa neke Inine benzinske na min 50eur,sa datumom dan prije ili na dan održavanja td-a.obzirom da se vozilo od 9 do mislim 17,bilo je vremena za izvoziti se...ima svega,od zvijerka na stazi do auta sa 70ak KS...više sam se guštao nego lovio neka vremena,ali je hebeno što stalno moraš u retrovizore gledati....u cijelom danu sam spojio možda 3-4 poštena kruga...i da,taj td se održava 1x godišnje

Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk

4 hours ago, Rwd said:

Te cifre se većinom odnose na 3h staze,

0Vb2p7E.png

Ili recimo ovaj posebni event, kako bi i zene ravnopravno puno placale:

VWDJ0rM.png

3 hours ago, Dacho said:

Evo sad u subotu ti je 3 sata 250€, a u nedjelju 4 sata je 300€

Uuuu, bagatela!! Bas su se isprsili, hvala im na tom dobrocinstvu!

Edited by narimiran

10 minutes ago, narimiran said:

0Vb2p7E.png

Ili recimo ovaj posebni event, kako bi i zene ravnopravno puno placale:

VWDJ0rM.png

Uuuu, bagatela!! Bas su se isprsili, hvala im na tom dobrocinstvu!

S razlogom sam napisao "većinom" a ne da je svaki track day 2h vožnje, prelistaj malo track dayeve kroz cijelu godinu pa ćeš vidjeti da većinom bude 3h a nekad čak i više.
A i ne znam odakle si skinuo to za 23.11., na instagramu njihove stranice piše da se 23.11. vozi 3h za 250 eura a 24.11. 4h staze za 300 eura kao što je @Dacho već napisao.

A fora kod ovog never lift td-a,plaćaš dodatnog vozača mislim 80eur,a suvozača još 50...tako da,ako imaš nekoga sa sobom,cijena je daleko viša

Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...