Xman Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Dat cu ti sutra link gdje je D3 na testu u istoj klasi sa Contijem i Michelinom. Pa ne pricamo o kineskom smecu pa da mozes reci da je sprdnja to stavit na auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Ma joj, Nokian je odlična guma i finci znaju napraviti pošteno. Nisam niti uspoređivao sa drugima. Valjda nisi shvatio : Audi A3 i Nokian A3 i zato ti malo sprdam u dobroj mjeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Dat cu ti sutra link gdje je D3 na testu u istoj klasi sa Contijem i Michelinom. Pa ne pricamo o kineskom smecu pa da mozes reci da je sprdnja to stavit na auto. Jako dugo već vozim Nokian na Combu (više setova) i odlične su prve 2 sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrunoL Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 285/25 R 20 PI NERO GT 93Y XL Kakve su ove Pirelli NERO GT gume? To su jedine koje mogu dobiti u nekom normalnom roku a hitno mi je pa sam ih bio prisiljen uzeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Po ovome ispada da i nije baš nešto http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Pirelli/P-Zero-Nero-GT.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Uzeo Nokian D3, nemam 17" felge al obzirom da idem na Krk za vikend, jos bi mi mogle i zatrebat u Delnicama u 04 mj :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Uzeo Nokian D3, nemam 17" felge al obzirom da idem na Krk za vikend, jos bi mi mogle i zatrebat u Delnicama u 04 mj :doh: ... Sve je moguce :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Haha :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Pa ako kaze da nemaju nista zavoja i da zeli da mu duze traju onda definitivno Michelin Primacy HP... Prošli vikend sam odradio 3000km s njima... Plus: super drže na suhom i hladnom, po kiši isto stvarno jako jako dobro iznenadile su me, stara cesta koprivnica - vrbovec kiša je dobro padala, bez problema svaki zavoj s dosta većim brzinama. Autoput veće brzine bez greške, čak mi se čini da se jako sporo troše. Minus - jako jako su bučne i jako jako puno koštaju u mojoj dimenziji a koliko vidim rade se samo kao ZP u 19". Cijena - sitnica Kad ih potrosim vjerovatno idem opet na Ultrac Vorti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 vele mi ovdje da je primacy HP stari model i mogu ih samo narucit po narudzbi ali ako su bucne, fuck off, necu vise bucnu gumu na auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Primacy 3 je zamjenio HP njega uzmi neces pogrijesit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Puno bucnije od sportmaxx gt i vredestein vorti. To sam zadnje imao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Gabre o kojoj dimenziji pricamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 235/45/17, trebam tihu normalnu ljetnu gumu a da nije allseason i plastikfantastik ko michelin energy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavich Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Imam dilemu pa molim za savjet - na mazdi sam napravio veliku grešku kad sam kupovao prvi set guma - uzeo toyo t1R - auto se bacao na samu pomisao na pun gas, totalno neupravljiv. Sad je sjela i špera gore, na grobniku bio na full slicku (thanks to willy ) i napokon dupe nije bježalo, ponašao se normalno. Sad mi je vrijeme za nove gume, i imam dilemu između Yokohame Advan Neova AD08r i Nexena N9000 Svi hvale taj nexen uzduž i popreko; prošao bih jeftinije ako je moguće, nexen je 40% jeftiniji od yokohame što nije zanemarivo, ali jebeš i pare ako ću opet imati nevozljiv auto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Sad ekipa iz švice bila na grobniku i večina auta za svaki dan vozi baš yokohamu tu AD08r,po svemu što sam dosad vidio na još par auta guma je skoro pa savršena i zbilja ne znam kakav bi trebao bit taj nexen da se uspoređuje s njom. Dosta cest problem kod ti nepoznatijih guma je kratkotrajan grip,tj nakon godinu dvije guma postane tvrda i neupotrebljiva dok yokohama je ista do konaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Imam dilemu pa molim za savjet - na mazdi sam napravio veliku grešku kad sam kupovao prvi set guma - uzeo toyo t1R - auto se bacao na samu pomisao na pun gas, totalno neupravljiv.Sad je sjela i špera gore, na grobniku bio na full slicku (thanks to willy ) i napokon dupe nije bježalo, ponašao se normalno. Sad mi je vrijeme za nove gume, i imam dilemu između Yokohame Advan Neova AD08r i Nexena N9000 Svi hvale taj nexen uzduž i popreko; prošao bih jeftinije ako je moguće, nexen je 40% jeftiniji od yokohame što nije zanemarivo, ali jebeš i pare ako ću opet imati nevozljiv auto... Advan .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Imam dilemu pa molim za savjet - na mazdi sam napravio veliku grešku kad sam kupovao prvi set guma - uzeo toyo t1R - auto se bacao na samu pomisao na pun gas, totalno neupravljiv.Sad je sjela i špera gore, na grobniku bio na full slicku (thanks to willy ) i napokon dupe nije bježalo, ponašao se normalno. Sad mi je vrijeme za nove gume, i imam dilemu između Yokohame Advan Neova AD08r i Nexena N9000 Svi hvale taj nexen uzduž i popreko; prošao bih jeftinije ako je moguće, nexen je 40% jeftiniji od yokohame što nije zanemarivo, ali jebeš i pare ako ću opet imati nevozljiv auto... Ma kakav Nexen, AD08R i bok... Jedina alternativa toj gumi su: Michelin Pilot Super Sport, Kumho Ecsta XS (KU36), Hankook Ventus R-S3 Version 2 (Z222), Continental ContiForceContact, Toyo R1R, Federal 595RSR i dvije kojih kod nas nema, Dunlop Direzza ZII Star Spec i Bridgestone Potenza RE-11/RE-11A, sve ista klasa guma kao AD08R, dakle hibridi izmedju cestovne i poluslickova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavich Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 ex, ti si se vozio i na jednom i na drugom ako se ne varam? kakav je nexen u praksi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 evo ovaj post pišem samo da ga opet moderator/admin pobriše nexen je ok za te novce, tako kažu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Ma kakav Nexen, AD08R i bok... Jedina alternativa toj gumi su: Michelin Pilot Super Sport, Kumho Ecsta XS (KU36), Hankook Ventus R-S3 Version 2 (Z222), Continental ContiForceContact, Toyo R1R, Federal 595RSR i dvije kojih kod nas nema, Dunlop Direzza ZII Star Spec i Bridgestone Potenza RE-11/RE-11A, sve ista klasa guma kao AD08R, dakle hibridi izmedju cestovne i poluslickova... Bas citam..di ces nexen u tu kategoriju.. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Ja sam sa AD08R napravio nesto km, pa evo iz prve ruke, na cesti po suhome je bolja od bilo koje obicne cestovne, naravno ima nesto manji grip od poluslickova poput Toyo R888 i Dunlop Direzza 03G koje sam imao, ali bocnica je jako tvrda i ne uvija se (dvije celicne niti se protezu kroz bokove), bocnica je zapravo tvrdja nego na R888 koji po meni za poluslick ima premekane bocnice... Doduse izasla je nova R888R za koju ne znam kakva je... Kao nova dolazi sa 8mm profila i vozio sam je po jakoj kisi i bila je odlicna, nisam ni aquaplaning osjetio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 (edited) evo ovaj post pišem samo da ga opet moderator/admin pobriše nexen je ok za te novce, tako kažu Kad ekipa kaže da je ok za tu lovu onda znaš koliko je sati.. ..jer evo mali osvrt na Federal SS-595 EVO koji sm kupio prije mj. dana..po suhom guma drzi 7/10 i ne uvija se jako s time da su bocnice tako tako..(vozio sam i skuplje ali mekse).. kada je mokro...GLUPLJU gumu nisam vozio..neki dan pala kiša i imao sam osjecaj da sam na ledu, a ne na asfaltu.. Ali za tu lovu..205/40/17 2100kn sa montazom i ostalim je super.. Edited June 19, 2015 by BALEV Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 evo ovaj post pišem samo da ga opet moderator/admin pobriše nexen je ok za te novce, tako kažu joj Vučko kud si sad spominjao taj kratkotrajan grip. sad će Dex opet o 3 strane o tome kak je njegov Hankook nakon 3 godine mekan kao prvog dana Totalni OT koji nema veze s upitom i jos Dexa prozvas, pa mozemo ocekivati daljni OT, normalno da cu takve stvari brisati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Mogu reći da sam za sada zadovoljan sa V12 Evo2. Jača bočnica od GY E1 A2, a i gripa ima đubre. Inače potpis na ND4SPDa. Kad ekipa kaže da je ok za tu lovu onda znaš koliko je sati.. Takvi obično ni nemaju za bolje pa ni ne znaju za bolje i onda pišu takve stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now