Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imao ih na polu gti i opet cu.
205/40 17.
Uzeo da ne vozim 16 celicne, ocekivao nista sa obzirom na cijenu , ispale odlicne.

Inace stalno se vozim na contisport 5 ili 6 pa mogu dobro usporedit

Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk

Posted
Imao ih na polu gti i opet cu.
205/40 17.
Uzeo da ne vozim 16 celicne, ocekivao nista sa obzirom na cijenu , ispale odlicne.

Inace stalno se vozim na contisport 5 ili 6 pa mogu dobro usporedit

Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk

Nije baš najjeftinija, košta gotovo kao 2 Save.

Mogao bi ih probati sljedeću sezonu kad istrošim ovaj set.

Poslano sa mog M2003J15SC koristeći Tapatalk

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dilema izmedju Pirelli Sotto Zero 3 i Vredestein Wintrac extreme (dimenzije 255/35-19 i 275/35-19), ima kakvih savjeta ?

Prosli set je bio Alpine 4 koji je bio dobar 2 sezone (15ak k km) 3cu sezonu su bile nikakve po kisi... sklizanje zesce, makar su imale jos dosta profila na sebi, tako da ne bi Michelin opet. 

Posted

Vozim ja Pirelli Scorpion Winter a po šari je jako slična Sottozero 3, i nemam zamjerke. Trenutno 3ća sezona na njima, nešto preko 20000km i dot iz 2017 godine. Nema klizanja i slično. 

• Like 1
Posted
11 hours ago, BM0021 said:

Taj Pirelli sam imao na 5ici i bile su fantastične, ali samo jednu zimu tak da ne znam kakve su kad ostare i potroše se

11 hours ago, Vlado206 said:

Vozim ja Pirelli Scorpion Winter a po šari je jako slična Sottozero 3, i nemam zamjerke. Trenutno 3ća sezona na njima, nešto preko 20000km i dot iz 2017 godine. Nema klizanja i slično. 

8 hours ago, marin2405 said:

Ja sam uzeo pirelli sz3, budemo vidjeli kako ce se ponasati kad padne snijeg i krenemo na sljeme

Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk

Probam i ja s tim pirellijem.

Posted
25 minutes ago, Žile said:

Tko je sad njbolji sa cijenama gumica? Nisam nikad puno gledao okolo ugl sam od Furlana naručivao, no sad na 6 vozila svako ljetne/zimske pa i 50kn pravi razliku.

Ima netko odavdje da ih dila? Rađe njemu napravim posao...

225/40/18 trebam zimkulje.

Tnx

https://www.vulkanizerstvo-furlan.si/srb/auto-gume&skupina=005&width=225&height=40&inch=18&zaloga=#list

Po mojem iskustvu, Roman (odnosno Kruno), Bestovje

Roman, +385 91 7925 386

Reci da si od mene dobio broj

• Like 1
Posted

Furlanu se nitko od nasih ne moze približiti, pogotovo za vece dimenzije. Samo je pitanje da li ti se ide tamo i da izgubis par sati na to. Ako imas 6 vozila na kojima mjenjas gume, tu nema neke dileme.
Moj primjer na Conti TS860S 245/35/19
Furlan 1705
Rene 1850
Sitar 1800
Na manjim dimenzijama su manje razlike ali 6 autiju.. Skupi se.

Posted (edited)

Ove moje Vredestein Wintrac Pro za 1100kn u 235/35/19 su onda skoro džabe, a fakat jako zadovoljan s gumom, a i po testovima je bila jako dobra.

Edited by Jasa
  • Like 1
Posted (edited)
3 hours ago, Žile said:

Tko je sad njbolji sa cijenama gumica? Nisam nikad puno gledao okolo ugl sam od Furlana naručivao, no sad na 6 vozila svako ljetne/zimske pa i 50kn pravi razliku.

Ima netko odavdje da ih dila? Rađe njemu napravim posao...

225/40/18 trebam zimkulje.

Tnx

https://www.vulkanizerstvo-furlan.si/srb/auto-gume&skupina=005&width=225&height=40&inch=18&zaloga=#list

Ja uzeo kod Ice u Famisport Bridgestone Blizzak LM005 bas u toj dimenziji i bio je daleko najpovoljniji od svih, pa predlazem da mu se javis

https://instagram.com/famisport?igshid=1q8czxju2psm8

Edited by KA2001MR
  • Like 1
Posted
4 hours ago, Xman said:

Furlanu se nitko od nasih ne moze približiti, pogotovo za vece dimenzije. Samo je pitanje da li ti se ide tamo i da izgubis par sati na to. Ako imas 6 vozila na kojima mjenjas gume, tu nema neke dileme.
Furlan 1705
Rene 1850
Sitar 1800

Roman ima cijene ko Furlan + montaza

Posted
5 hours ago, Xman said:

Furlan 1705
Rene 1850
Sitar 1800

Yep, još su 2 kombija, jedan Vito i 3 osobna...imamo više kotača na skladištu nego robe koju prodajemo ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...