Vlado206 Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 10 hours ago, rkoren5 said: Ja si razmišljam između TS870 i TS860s. S tim da TS860s imam, koje su dale svoje, pogotovo zadnje. Gdje si ih našao najpovoljnije? Jesi ih tražio u Švici ili HR? Sent from my SM-N960F using Tapatalk Ja razmišljam uzet TS870P, za 180chf ih imam po komadu za X5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 Drago mi je vidjeti Hankook sa W330 u vrhu, ako se ne varam i stariji W325 model (icept evo2) je jako dobro kotirao na testovima. Jel netko ćerao icept RS2 iliti W452 kako ih označavaju? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Pozdrav, ima li netko iskustva s Nexen zimskim gumama? Konkretno Winguard 3. U tom cjenovnom rangu su mi Eskimo HP2, Nexen i Fulda Kristal Control HP2. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
rkoren5 Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Ja sam jucer sebi kupio Sava Eskimo S3+ u dimenziji 205 55 R16. Dex me popljuvao jako za tu gumu, ali ja se vec 5 godina vozim na Savi S3 i HP, i nikakvih problema nisam do sad imao I dosta mojih frendova se vozi na Savi, bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Pozdrav, ima li netko iskustva s Nexen zimskim gumama? Konkretno Winguard 3. U tom cjenovnom rangu su mi Eskimo HP2, Nexen i Fulda Kristal Control HP2. HvalaBaš ih je frend uzeo neki dan i za sada je zadovoljan na suhom, nisu bučne, na kiši dobre, jedino čeka da vidi ono kad par dana bude magla sa fuljavom slinavom cestom kako je najčešće zimi u Zagrebu i eventualno snijeg...platio ih 480kn u Duster dimenziji 215/65/16...Sava je drek na mokromU tom razredu je jako dobra Kleber Krisalp HP3, imam ju na Cliu u dječijoj dimenziji 185/60/15 i prezadovoljan sam za 390kn koliko je koštala Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlayForMoney Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 (edited) On 11/9/2021 at 9:14 PM, maredo said: U tom razredu je jako dobra Kleber Krisalp HP3, imam ju na Cliu u dječijoj dimenziji 185/60/15 i prezadovoljan sam za 390kn koliko je koštala Upravo jučer montirao Krisalp HP3 u dim 205/55-16, DOT 52tj 2020 (kupio ih u 3.mj.2021 jer su bile samo 440kn preko Mall.hr a mislio sam da su mi stare zimske pri kraju) - javim za mjesec dva mišljenja kada nakupim nešto kilometara Stare zimske su mi bile Dunlop Winter Sport 5 (DOT iz 2017) i dosta dugo su se držale, i dalje imaju preko 6mm utora ali zbog starosti nisam ih više htio voziti jer obično zimi potegnem na sjever. Edited November 14, 2022 by SlayForMoney 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoschuS Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Da li netko zna naplacuje li Vulkal montazu guma ako su kupljene kod njih? Ako da koja je cijena za 17"?Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dd535 Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 https://www.vulkal.hr/uslugeNaplaćuju ugradnju Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoschuS Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Onda se Lasic definitivno isplati... Samo guma mi je 90tak kn jeftinija po komadu i imaju besplatnu ugradnju za gume kupljene kod njih. Usteda cca 700knSent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Pričao mi kolega da je samo zamjena ventila u Vulkalu 35kn/KOM(!!!). Pa jel to moguće? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfa_gtv Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 (edited) 1 hour ago, MoschuS said: Onda se Lasic definitivno isplati... Samo guma mi je 90tak kn jeftinija po komadu i imaju besplatnu ugradnju za gume kupljene kod njih. Usteda cca 700kn Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Mislim da je tako i prije bilo, besplatna ugradnja ali ti zaracunaju balansiranje, al opet se bilo isplatilo na kraju Edited December 4, 2022 by Alfa_gtv 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 sad ću ja vjerojatno glupo pitanje pitat, ali zašto mijenjanje ventila stalno? Ja mislim da ih nijednom nisam mijenjao na nijednom autu :D ovdje ti to ni ne nude kao opciju :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 2 hours ago, acmen said: Pričao mi kolega da je samo zamjena ventila u Vulkalu 35kn/KOM(!!!). Pa jel to moguće? https://www.vulkal.hr/usluge Pise ventil sa zamjenom 10kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 A rekao bih da moraju skinuti gumu da promjene ventil.... Al Vulkal je popizdio sa cijenama usluga.... špur pr/str je 400 kn.... drugdje 200-150, nisu normalni.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 (edited) Vulkal 324 kn montaza, 31,50kn zamjena ventila i 8kn ventili. Luđaci. Zanemarit cu to da firma poput njih nije cula za vat reverse charge.... Edited December 4, 2022 by Nicol Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 17 hours ago, MoschuS said: Onda se Lasic definitivno isplati... Samo guma mi je 90tak kn jeftinija po komadu i imaju besplatnu ugradnju za gume kupljene kod njih. Usteda cca 700kn pazi, montaza je besplatna, ali naplacuju balansiranje i one jeftine cijene vrijede samo za placanje cashom, debitna kartica se racuna isto kao i kreditna, tak da i to treba pazit da moras ponijet cash sa sobom ako zelis po onim niskim cijenama... ja kad sam podvukao crtu zimske u vulkalu za kodiaq su me ispale jeftinije nego u sloveniji... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 Ovo sam ja platio kod Furlana prije mjesec dana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoschuS Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 OK, znaci nije tolika razlika ali ipak je jeftinije, barem za ovo sto ja gledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlayForMoney Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 On 11/14/2022 at 10:43 AM, SlayForMoney said: Upravo jučer montirao Krisalp HP3 u dim 205/55-16, DOT 52tj 2020 (kupio ih u 3.mj.2021 jer su bile samo 440kn preko Mall.hr a mislio sam da su mi stare zimske pri kraju) - javim za mjesec dva mišljenja kada nakupim nešto kilometara Stare zimske su mi bile Dunlop Winter Sport 5 (DOT iz 2017) i dosta dugo su se držale, i dalje imaju preko 6mm utora ali zbog starosti nisam ih više htio voziti jer obično zimi potegnem na sjever. Nažalost nisam uspio neku ozbiljniju kilometražu nabiti u ovih dva mjeseca (svega cca 1000km) + vremenski uvjeti su bili ne-zimski ali evo barem neki komentari za Krisalp HP3: dobar feedback sa ceste odlična udobnost u vožnji odlična što se tiče aquaplaninga (testirano na sjevernom kolniku zagebačke avenije tamo prije Antunović hotela kad su bile one kiše) tiha na dobrim cestama iako sam primijetio da na lošijim zna u nekom rasponu brzine "zapjevati" solidan grip i na suhom i mokrom (nije to razina konkurencije od 100€ ali je dovoljno blizu, svakako bolje od budget varijanti) Koliko vidim po ocjenama na netu, trebala bi biti jako dobra na snijegu tj tu zapravo ima i najbolje ocjene tako nisam siguran da je možda najbolji izbor ubuduće ako neće biti snijega. U svakom slučaju za nekoga tko zna da će ići na sjever zimi ili živi u takvom podneblju rekao bi da je ovo dobar kandidat za best buy zimsku gumu (440kn/kom sam platio 2021) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Hankook W330 Winter i*cept evo3 Jako losa guma. Bucna i trakcija na mokrome katastrofa. Prije toga imao Conti T850P koja je bila vrhunska. Ne mogu uopce u istu recenicu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Ja taman danas stavio GY Eagle F1 asy3 suv, ko ga beje, uvik kontra 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 3 hours ago, BaGy said: Hankook W330 Winter i*cept evo3 Jako losa guma. Bucna i trakcija na mokrome katastrofa. Prije toga imao Conti T850P koja je bila vrhunska. Ne mogu uopce u istu recenicu Potpisujem ovo... na M4 su mi katastrofa... sa 4 sezone starim Alpin3 sam imao vise trakcije po suhom/mokrom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Ja sam ih na cls bio stavio ali sam ga jako kratko vozio pa nisam isprobao zapravo ali da su bučne sam odmah shvatio, dovoljno 80-90kmh i već se čuje kao da je ležaj otišao 🤦♂️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now