ED30DSG Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 4 hours ago, KIMI_1.8T said: Poanta je da ozbiljne firme koje rade turbine imaju svoju web stranicu na kojoj imas sve pojedinosti vezane uz doticni proizvod. Firma koju je Bagy stavio, ne bi rekao da oni to proizvode nego da su prekupci, tj. netko im to proizvodi a oni dilaju. Aha, pa te Turbine radi "LaderManufaktur", http://www.ladermanufaktur.de a mozda je link stavljen od kolbenkraft-tuning to je samo diler dijelova... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 1 hour ago, ED30DSG said: Aha, pa te Turbine radi "LaderManufaktur", http://www.ladermanufaktur.de a mozda je link stavljen od kolbenkraft-tuning to je samo diler dijelova... Tako je, Lademanufaktur ih rade a ono su dileri Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 31 minutes ago, BaGy said: Tako je, Lademanufaktur ih rade a ono su dileri I ta firma - Laderkraft , ima neozbiljnu stranicu. Nista transparentno popraceno tehnikom, strojevima, ....etc. Imaju filmic koji bi i ja mogao snimiti i svi bi mislili da imam 5-osni CNC za obradu kucista koji kosta min 300000 +eura.? Sto se VSR-a tice, nisam nista vidio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ED30DSG Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Pa mozda radi obradu kucista externo, ne bi bio ni prvi ni zadnji, ali to valjda nikad necemo saznat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Iskreno, mene to ne dira 5%. Rezultati na autima sve govori. Za vag trenutno najbolji hibridi na tržištu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 1 hour ago, KIMI_1.8T said: I ta firma - Laderkraft , ima neozbiljnu stranicu. Nista transparentno popraceno tehnikom, strojevima, ....etc. Imaju filmic koji bi i ja mogao snimiti i svi bi mislili da imam 5-osni CNC za obradu kucista koji kosta min 300000 +eura.? Sto se VSR-a tice, nisam nista vidio. A gdje je tvoja web stranica? Trebas? Javi se na PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Iskreno, mene to ne dira 5%. Rezultati na autima sve govori. Za vag trenutno najbolji hibridi na tržištu Mislim da je ovo maltene NEOZBILJNAizjava.Da ne kazem bullshit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 3 hours ago, Pekx said: A gdje je tvoja web stranica? Trebas? Javi se na PM. Moja web stranica je u izradi (u biti vec je 90% gotova) i , ......................bit ce uskoro. Ali,..... ja sam mali "mišić" u odnosu na ove "velike". A, ............garantiram da cu napravit bolju tubinu (std ili hybrid) od 90% njih,............... sto bas nije skromno. BTW, sto se web stranice tice, imam potomstvo ( dva sina, .......... dva IT-ovca) koji ce to odraditi kako treba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ED30DSG Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Miki, super je stvar ako ima kod nas netko da to ozbiljno radi. Ali evo, u slucaju kolege mog, zanimao ga Upgrade turbo za G7, trazili tko sta nudi i nasli te ljude. Covik taj (LaderManufaktur) radi, medju ostalim, Turbine za brabus, pa nije valjda toliki debil ako ima povjerenje od tako jedne Firme (bila dobra bila losa po misljenju nasi strucnjaka). Mislim moje izvorno pitanje je bilo po cemu su te "velike" Firme lose, jer bi bilo Dobro znat... Ode ovo daleko, a niti mi znamo po cemu su lose, osim sto ne daju informacije. i ti si jednom rekao da si radio jace Turbine K04-064 od on ih za 400ks, pa se ne zna ni kako izgledaju ni di se voze ni kako rade. I tako je ovaj isti kolega na svoje zadnje Auto, Golf 5 gti Edition 30, stavio bio tte480 jer za tvoje nije cuo, tj da si tako nesto u stanju uradit... A eto, upravo taj tte480 ne moze ispuniti obecao, to se u medjuvremenu zna, a naplacuju ga boze sacuvaj☺ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 (edited) 6 minutes ago, ED30DSG said: Miki, super je stvar ako ima kod nas netko da to ozbiljno radi. Ali evo, u slucaju kolege mog, zanimao ga Upgrade turbo za G7, trazili tko sta nudi i nasli te ljude. Covik taj (LaderManufaktur) radi, medju ostalim, Turbine za brabus, pa nije valjda toliki debil ako ima povjerenje od tako jedne Firme (bila dobra bila losa po misljenju nasi strucnjaka). Mislim moje izvorno pitanje je bilo po cemu su te "velike" Firme lose, jer bi bilo Dobro znat... Ode ovo daleko, a niti mi znamo po cemu su lose, osim sto ne daju informacije. i ti si jednom rekao da si radio jace Turbine K04-064 od on ih za 400ks, pa se ne zna ni kako izgledaju ni di se voze ni kako rade. I tako je ovaj isti kolega na svoje zadnje Auto, Golf 5 gti Edition 30, stavio bio tte480 jer za tvoje nije cuo, tj da si tako nesto u stanju uradit... A eto, upravo taj tte480 ne moze ispuniti obecao, to se u medjuvremenu zna, a naplacuju ga boze sacuvaj☺ I taj TTE 480 je krepao za 300 km pa su rekli da je to zbog, pazi, ...........................vlage, .....how yes no. Zablokirala osovina. Btw, napravio sam 8,.....9,......10 , .......nemam pojma, turbina K04-0064 hybrida kod nas, i nisam dobio povratnu informaciju da nesto nije bilo dobro. Pa evo, Klosarov Golf 6 vozi vec 3 god. na moju turbinu sa 400+ Edited November 19, 2019 by KIMI_1.8T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Tte je precjenjen i to jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kic Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 I ja sam sumnjicav na ove deklaracije snage za hibride kao i @KIMI_1.8T i @Hic Možda neki one-hit-wonder ili malo "poštelan" dyno izbaci taj broj ali nekak sumnjam da je to tako u realnim uvijetima... Vidim meštre iz UK kak dekalariraju 350+Ks na ovu Oplo granu: Sirota se krene desintegrirat na 280Ks stage 2...Di ce to izdrzat pouzdanih 350ks A/R je mizerija. Krene spoolat ko diesel na 2K RPM Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 2 minutes ago, Kic said: I ja sam sumnjicav na ove deklaracije snage za hibride kao i @KIMI_1.8T i @Hic Možda neki one-hit-wonder ili malo "poštelan" dyno izbaci taj broj ali nekak sumnjam da je to tako u realnim uvijetima... Vidim meštre iz UK kak dekalariraju 350+Ks na ovu Oplo granu: Sirota se krene desintegrirat na 280Ks stage 2...Di ce to izdrzat pouzdanih 350ks A/R je mizerija. Krene spoolat ko diesel na 2K RPM Da za std, ali, ........uvijek postoji upgr na vecu osovinu i jos sa end cut-om da se smanji BP. Je da je A/R problem, ali moze se dosta dobiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Kod nas je misljenje kako svi drugi u EU (a pogotovo u DE) znaju bolje nego najbolji kod nas. Kao ona stara "tudje govno je bolje od vlastitog zlata" E pa to je KRIVO, i to 1000000%. Tamo platis , blago receno , .....puuuuuno, i garancije u 90% slucajeva ,....................nema. Da ne pricam koliko to traje sto se slanja/povrata tice. A sto se deklarirane snage tice, jos nisam cuo da je netko "izvukao" onoliko koliko su deklarirali. Zasto, ........zato sto reklama prodaje !! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Nisi bas100%U pravu, ali 90 jesi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 A Loba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicuser Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 3 hours ago, ED30DSG said: Miki, super je stvar ako ima kod nas netko da to ozbiljno radi. Ali evo, u slucaju kolege mog, zanimao ga Upgrade turbo za G7, trazili tko sta nudi i nasli te ljude. Covik taj (LaderManufaktur) radi, medju ostalim, Turbine za brabus, pa nije valjda toliki debil ako ima povjerenje od tako jedne Firme (bila dobra bila losa po misljenju nasi strucnjaka). Mislim moje izvorno pitanje je bilo po cemu su te "velike" Firme lose, jer bi bilo Dobro znat... Ode ovo daleko, a niti mi znamo po cemu su lose, osim sto ne daju informacije. i ti si jednom rekao da si radio jace Turbine K04-064 od on ih za 400ks, pa se ne zna ni kako izgledaju ni di se voze ni kako rade. I tako je ovaj isti kolega na svoje zadnje Auto, Golf 5 gti Edition 30, stavio bio tte480 jer za tvoje nije cuo, tj da si tako nesto u stanju uradit... A eto, upravo taj tte480 ne moze ispuniti obecao, to se u medjuvremenu zna, a naplacuju ga boze sacuvaj☺ MQB ilit g7 TSI motori LITTCO najbolji hibridi uz TTE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ED30DSG Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 5 hours ago, epicuser said: MQB ilit g7 TSI motori LITTCO najbolji hibridi uz TTE G7 GTI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 22 hours ago, ED30DSG said: Miki, super je stvar ako ima kod nas netko da to ozbiljno radi. Ali evo, u slucaju kolege mog, zanimao ga Upgrade turbo za G7, trazili tko sta nudi i nasli te ljude. Covik taj (LaderManufaktur) radi, medju ostalim, Turbine za brabus, pa nije valjda toliki debil ako ima povjerenje od tako jedne Firme (bila dobra bila losa po misljenju nasi strucnjaka). Mislim moje izvorno pitanje je bilo po cemu su te "velike" Firme lose, jer bi bilo Dobro znat... Ode ovo daleko, a niti mi znamo po cemu su lose, osim sto ne daju informacije. i ti si jednom rekao da si radio jace Turbine K04-064 od on ih za 400ks, pa se ne zna ni kako izgledaju ni di se voze ni kako rade. I tako je ovaj isti kolega na svoje zadnje Auto, Golf 5 gti Edition 30, stavio bio tte480 jer za tvoje nije cuo, tj da si tako nesto u stanju uradit... A eto, upravo taj tte480 ne moze ispuniti obecao, to se u medjuvremenu zna, a naplacuju ga boze sacuvaj☺ Zaboravio pitati, ko je mapirao taj sa TTE480?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ED30DSG Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 17 hours ago, KIMI_1.8T said: Zaboravio pitati, ko je mapirao taj sa TTE480?? Pa kako to, da ne znas ko je mapirao taj tte480, a "znas" da je crko nakon 300km... A ja se s tadasnjim vlasnikom tte480 cuo na dnevnoj bazi (A i dan danas nije drugcije) , pa ne znam nista o tome... Morat cu ga malo preupitatit sta to on od mene krije? Auto je mapiran u par navrata, najprije jedan koji nije mogao nesto rijesit (A ja mislim da sad znam zasto), pa nas svabo koji je to dotjerao dosta dobro, i tako je vozio neko vrijeme pa ga prodao kolegi koji je bas htio kupit auto, i tu prestaje moje zanimanje za to Auto sta tko kako radi... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 31 minutes ago, ED30DSG said: Pa kako to, da ne znas ko je mapirao taj tte480, a "znas" da je crko nakon 300km... A ja se s tadasnjim vlasnikom tte480 cuo na dnevnoj bazi (A i dan danas nije drugcije) , pa ne znam nista o tome... Morat cu ga malo preupitatit sta to on od mene krije? Auto je mapiran u par navrata, najprije jedan koji nije mogao nesto rijesit (A ja mislim da sad znam zasto), pa nas svabo koji je to dotjerao dosta dobro, i tako je vozio neko vrijeme pa ga prodao kolegi koji je bas htio kupit auto, i tu prestaje moje zanimanje za to Auto sta tko kako radi... ? Znam jer sam ju drzao u rukama kad je zablokirala, ali nisam siguran da je jedina koja je stigla u HR. Zato i pitam da vidim jeli to ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ED30DSG Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Nije, da je, znao bi. Njemu uzice Hibrid nije radio kako treba od samog pocetka, pa je uzeo tte. Koliko ja znam ima u zg na golfu 6r jedan tte480 (sa apr mapom) , mozda je to taj... Trenutno je taj R na prodaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Nije to 6R nego 5-ica, tako da je to, .......taj. O Uzicu je svaki komentar besmislen. Vidio svasta, i to nista dobro. Ali, cijena je mraaaak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 19 hours ago, ED30DSG said: Nije, da je, znao bi. Njemu uzice Hibrid nije radio kako treba od samog pocetka, pa je uzeo tte. Koliko ja znam ima u zg na golfu 6r jedan tte480 (sa apr mapom) , mozda je to taj... Trenutno je taj R na prodaju imaš dva 6R u hrv sa tte480, jedan je taj iz Zagreba i jedan iz Rijeke, jeben je turbo, za sada nema problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ED30DSG Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 33 minutes ago, MeaCulpa said: imaš dva 6R u hrv sa tte480, jedan je taj iz Zagreba i jedan iz Rijeke, jeben je turbo, za sada nema problema. Uglavnom, mom prijatelju je taj tte480 crkao nakon 300km, samo da znas... Samo sto on to jos ne zna? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now