Robertino Posted December 8, 2017 Share Posted December 8, 2017 Razocaran opet, bas se vidi i dalje koliko tu fali sama BBC produkcija, od samog scenarija, do kvalitete video produkcije. Da ne pricam da ne shvacam na koju bi foru trebalo biti smijesno gledat ih 5 puta kako jedu, ili kako ih masiraju..?! Ali vidim da su sve po cemu su se pokusali udaljiti od Top Geara vratili, pa sad se vise sator ne mice po svijetu, i opet gledamo "zvijezde" kako pokusavaju voziti brzi krug u istom autu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 8, 2017 Share Posted December 8, 2017 fali njima BBC produkcija i bolji scenaristi jer ovo je bilo lose. Scenaristi pogotovo. A i sama kamera, color grading, montaza je nekako cudna... daleko boljih emisija imas po youtubeu po pitanju kamere i montaze od ovoga. A prije su oni bili mjerilo. ne znam kad krece top gear novi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 8, 2017 Share Posted December 8, 2017 1 hour ago, Gabre said: fali njima BBC produkcija i bolji scenaristi jer ovo je bilo lose. Scenaristi pogotovo. A i sama kamera, color grading, montaza je nekako cudna... daleko boljih emisija imas po youtubeu po pitanju kamere i montaze od ovoga. A prije su oni bili mjerilo. ne znam kad krece top gear novi Steven Spielberg is that You ? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted December 8, 2017 Share Posted December 8, 2017 May se generalno usvinjio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted December 10, 2017 Share Posted December 10, 2017 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted December 10, 2017 Share Posted December 10, 2017 Gledam na laptopu GT a kcerkica sponge boba na tv-u. Vise sam gledao crtic jer je zanimljiviji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted December 10, 2017 Share Posted December 10, 2017 Svima je dosadno i lose, a opet svi gledaju cim izade epizoda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted December 10, 2017 Share Posted December 10, 2017 Meni je skroz dobra bila. Jedino je staza opet glupa ali koncept 2 gosta mi je dobar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted December 10, 2017 Share Posted December 10, 2017 Meni isto ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted December 10, 2017 Share Posted December 10, 2017 Dosadno, par starih potrosenih fora, ostalo dosadno, tuziti cu ih da mi vrate potroseno vrijeme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purger Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 On 8.12.2017. at 8:48 PM, maredo said: May se generalno usvinjio Meni se čini da ga je Clarkson navukao na cugu.....točno je cijeli natečen, pogotovo bulja Inače, prva epizoda niš posebno...al ću sigurno pogledati cijelu sezonu do kraja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 Meni je dobra prva epizoda, ima humora, ima ok auta, standardna njihova zajebancija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 Pa da, ne znam kaj ekipi ne pase, standardna njihova epizoda. Meni recimo nikak ne pase onaj Harrisov analiticki stil, razlika Chirona i Veyrona kad niti jednog ni drugog necu ni vidjeti itd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 jel ima negdje kakav link na malo bolju kvalitetu? Nisam pratio ak je netko stavljao..ovo kaj imam nemrem ni na mobitelu gledat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 3 hours ago, BM0021 said: Pa da, ne znam kaj ekipi ne pase, standardna njihova epizoda. Meni recimo nikak ne pase onaj Harrisov analiticki stil, razlika Chirona i Veyrona kad niti jednog ni drugog necu ni vidjeti itd. Meni je CH daleko najbolji, pogotovo kad je sam, oni njegovi Chris Harris on cars su bili odlicni... Sada u Top Gearu ima slicnu shemu sa Chris Harris drives, evo ovo je zadnji video: 2 hours ago, Veki said: jel ima negdje kakav link na malo bolju kvalitetu? Nisam pratio ak je netko stavljao..ovo kaj imam nemrem ni na mobitelu gledat.. Imas na rar.bg ili rarbgmirror.org i u 4K ako trebas: http://rarbgmirror.org/torrent/c4vs3md http://rarbgmirror.org/torrent/52uschp 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 On 8.12.2017 at 4:14 PM, Gabre said: dosadna epizoda skroz. nazalost. Unatoc Rimcu od kojeg osim par snimki na cesti nismo culi skoro pa nista a niti vidjeli. Jedan kratki drag na koji su potrosili 2 minute emisije, i 20 minuta na naguravanje kroz svicarske ulicice naprijed nazad gosti uzasno dosadni Daklem, jedan sjebe lamba sa svih strana, drugi totalizira Rimak a treći je toliko jadan da je honda prezivila Nes ti serije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 1 hour ago, ND4SPD said: Meni je CH daleko najbolji, pogotovo kad je sam, oni njegovi Chris Harris on cars su bili odlicni... Sada u Top Gearu ima slicnu shemu sa Chris Harris drives, evo ovo je zadnji video: Imas na rar.bg ili rarbgmirror.org i u 4K ako trebas: http://rarbgmirror.org/torrent/c4vs3md http://rarbgmirror.org/torrent/52uschp E to trazim..hvala ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 Sent from my BLA-L09 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 4 hours ago, ND4SPD said: Meni je CH daleko najbolji, pogotovo kad je sam, oni njegovi Chris Harris on cars su bili odlicni... Sada u Top Gearu ima slicnu shemu sa Chris Harris drives, evo ovo je zadnji video: Potpis. Prije nego što je prešao u TG, njegove emisije su bile brutalne, zvuk, komedija, ideja i doživljaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted December 12, 2017 Share Posted December 12, 2017 2 hours ago, Dottore said: Potpis. Prije nego što je prešao u TG, njegove emisije su bile brutalne, zvuk, komedija, ideja i doživljaj. On mi je najbolji, ali ima jos odlicnih kanala, Drivetribe, Petrolicious, Motor Trend, Best Motoring, EVO magazine, Autocar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted December 12, 2017 Share Posted December 12, 2017 On mi je najbolji, ali ima jos odlicnih kanala, Drivetribe, Petrolicious, Motor Trend, Best Motoring, EVO magazine, Autocar...Njegova "Drivers Republic" je bila odlična Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 (edited) Sent from my BLA-L09 Edited December 14, 2017 by Dottore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Ako netko slucajno zeli pogledati drugu epizoduhttps://1337x.to/search/grand+tour+s02e02/1/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorawac Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Nisu bili losi, ali onaj njihov show sa celebritijima je skroz bezveze. Uvijek preskocim taj dio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Još dosadnije nego prva, ovdje ravno jedan auto u cijeloj epizodi. I ovo sa totalnim šljukerima od gostiju za koje nikad nitko nije čuo je ravno nuli. Od humora do vožnji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now