Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da, na 800ks, puknu ko kokice.

Serijski drze 500 tinjak ks....sve preko toga treba pojacavati.

2.0 puca tek preko 700

Posted
12 minutes ago, acmen said:

Ma kad bolje razmislim više ih je od 2 definitivno. Onaj svijetlo plavi na RI table se dost ljetos vozikao isto...

To smo kolega i ja proslu godinu napravili demo snimanje ... gornja fotka je iz tog shootinga :D

Posted
26 minutes ago, Kevin said:

to su oni 2.3 blokovi koji vole pucat?

Ne, drugi je problem, tu je sve objasnjeno:

https://jalopnik.com/did-ford-install-the-wrong-head-gaskets-on-the-focus-rs-1821665968

Uz taj dio, zanimljivo je vidjeti u kojem se sve slucaju ne priznaje garancija:

https://ford.oemdtc.com/GSB/G0000128.pdf

Uz sve to, vec sada straznji GKN Twinster LSD zovu - "glass diff"...

Ali da mi je taj RS fora, je... Jedino steta sto nije ostao stari 2.5 R5 motor, taj motor je imao prekrasan zvuk...

Posted
Nije to stvar Golfa, kad ste vidjeli zadnju generaciju Clia ili Megane-a RS, Focusa ili slično...

Ta klasa auta je u Hrvatskoj u rapidnom opadanju, cijene su im dosta skočile, a u điru su crossoveri, monovolumeni, downsizingi, start stop, trocilindraši i slične beskorisne pičke materine.
Generacija kupaca toga segmenta je vecinom emigrirala citaj mladi sa $$$ al ne opet previse
Posted
32 minutes ago, x3m said:

To smo kolega i ja proslu godinu napravili demo snimanje ... gornja fotka je iz tog shootinga :D

Znam tj. jedino nisam znao, sve do sada, da si ti taj kolega ?

Posted
21 hours ago, DiscoVolante said:

Nije to stvar Golfa, kad ste vidjeli zadnju generaciju Clia ili Megane-a RS, Focusa ili slično...

Ta klasa auta je u Hrvatskoj u rapidnom opadanju, cijene su im dosta skočile, a u điru su crossoveri, monovolumeni, downsizingi, start stop, trocilindraši i slične beskorisne pičke materine.

Hebga, nekad je najbitniji podatak bio kolko auto ima konja , a danas kolko inča (ekran) :)

• Like 2
Posted
17 hours ago, Fredy said:
On 12/5/2018 at 11:28 AM, DiscoVolante said:

Generacija kupaca toga segmenta je vecinom emigrirala citaj mladi sa $$$ al ne opet previse

Nažalost....

4 hours ago, dar-mar said:

Hebga, nekad je najbitniji podatak bio kolko auto ima konja , a danas kolko inča (ekran) :)

Danas je auto postao potrošna roba poput televizije ili veš mašine, pogledaj samo kako su se na najnovijoj Mazdi 3 prebacili s Multilinka na polukrutu osovinu, sve ide u smjeru tehnoloških Gadgeta i smanjivanja troškova.

Da skočim sam sebi u usta, crveni 7 GTI je netko u Makarskoj kupio, lijepo izgleda.

Posted
18 hours ago, ND4SPD said:

Ne, drugi je problem, tu je sve objasnjeno:

https://jalopnik.com/did-ford-install-the-wrong-head-gaskets-on-the-focus-rs-1821665968

Uz taj dio, zanimljivo je vidjeti u kojem se sve slucaju ne priznaje garancija:

https://ford.oemdtc.com/GSB/G0000128.pdf

Uz sve to, vec sada straznji GKN Twinster LSD zovu - "glass diff"...

Ali da mi je taj RS fora, je... Jedino steta sto nije ostao stari 2.5 R5 motor, taj motor je imao prekrasan zvuk...

Kažu da se nevjerojatno dobro vozi...ali da je pun mušica...gubi motor vodu....diff i slično.Šta se tiče petaka vjerojatno ga je sjebala ekologija.RS MK2 je brutala koja je rađena u malo primjeraka čak je bila kvota koliko koje tržište može dobiti.I mehanički je nepoderiv.

Uglavnom usrali smo Hicu temu, neka netko obriše ili prebaci

Posted

a28ee11eb2d159c80f5b2b7a26c524f9.jpg

Mislim da svi znate o kojem se autu radi.

Popravljamo sve sto je potrebno, no ovako na prvu:

Straznji dif skuren, uopce ne vrti zadnje kotace

Auto na laganom gasu trokira, nejde preko 140

Svijetli cijeli Bozic unutra: ovjes, motor, awd

A slika zadnjeg kraja govori o tuningu:

3135e6941575eb15a8dd9b3f4bb91680.jpg2ccd6518788785b2901c0eb20ce2f08b.jpg

Sto reci.....

A ovo kad ti maznu jedan injektor pa ne mozes auto ni vratiti kako treba, bez tih sranja:

abe0ae3032f4816ca039f1aac158fca8.jpg

Posted

I evo ga....pazite, SAMO PREDNJI POGON!

Plava i zuta, grci, ili bog zna tko.

Crvena, manji turbo (nesto manj), i moje mapiranje originalno, i gledamo samo fwd. Moja mapa ide do 7000, ova bloka na 6500.

Katafakingstrofa. Toliko i o dynu i o “konjima”.

0ec9f010202573e5a8f47b82817b0a5f.jpg
234ebe0de2b75adc29e64cf03d03298b.jpg
08f622e5f421b30bab18863e722e4270.jpg

Zadnje je estimated hp. Uzas :(

• Sad 1
Posted

Mozda se netko sjetio iscupat F23 osigurac i isključiti Haldex pumpu kod prvog znaka skurenog ulja u diff-u( cukanje)?

Ako nije bojim se da ne gine novi unit ( obicno špena pojede sve ostalo tako da se ne isplati promijeniti samo lamelice)

• Like 1
Posted

Rs6 v10 Milletech exhaust, easy 750hp

cb89ca99a8d18d804792d6b19336fc7b.jpg

234c62b03a252cc08d631d769ea0d923.jpg

Edit: 900+ na 1.4bara sa novim turbinama.

Cekamo Aquamist direct port da potjeram tu skatulju preko 1000.

Za 1100 bi trebalo cca 2.5bara i wmi.

37ea34beefa4981b49bd7dcc7b221074.jpg

• Like 9

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...