Jump to content

THP Solutions

Hic

Recommended Posts

Ja te ozbiljno pitam, meni ovo ne paše za vožnju, za kakvu Bilu i glumatanje da, za mene ne....

Ne znam, meni se Impreza puno lakše kontrolira na izlazu iz zavoja sa takvom krivuljom snage nego prije, kod mene je isto drastična razlika u odnosu na serijalu u tom rasponu

Nije problem imati momenta u srednjim okretajima, dapače, poželjno je. Problem je tranzicija, ako se dogodi prenaglo.

Kume, ovo je snaga, nije moment.

Meni ovo ne paše, kome paše nek se vozi tako, meni je ovo kad se voziš napuhana krivulja dolje dođe na 4500-4800 i ko ispuhani balon, za moju vožnju ne, onda u zavoju na gas imam ubijanje od snage i nema one fine kontrole, jbg, zato i rekoh, svatko ima svoje, ja volim linearniju priču ne volim ovo napuhano, zato i pitam da li je to stranka tražila ili je komunjara Hic to sam složio :D

Imao to na R26 i nakon što je složena mapa kako sam ja htio bitno bolje sam se vozio, ali ja to peglam jako po zavojima, a nisu mi toliko bitna međuubrzanja i 0-400 m....

Ne znam, meni se Impreza puno lakše kontrolira na izlazu iz zavoja sa takvom krivuljom snage nego prije, kod mene je isto drastična razlika u odnosu na serijalu u tom rasponu

Kad sam se vozio sa 4x4 bio je 4-7000 pa sad ispod nije bilo bitno bitna mi je bila kontrola klizanja iza i tranzicije na drugi bok, a Micek to odrađuje kao jako dobro naučenu pjesmicu, imam feeling da bi mogao tako dok ima guma, ceste i benzina :D

Subaru nisam imao prillike tako probati pa nebih znao :)

Imao to na R26 i nakon što je složena mapa kako sam ja htio bitno bolje sam se vozio, ali ja to peglam jako po zavojima, a nisu mi toliko bitna međuubrzanja i 0-400 m....

na 402 se voziš iznad 4000 a vjerojatno isto i po zavojima kad "divljaš" pa ovo nisko nije ni bitno

ak se mene pita donji dio je ok ali fali malo veći turbo(+ostalo što treba ako treba, ne znam limite komponenti) da ne bude dosadan iznad 4000 :D jer je od cca 4000 do 7000 snaga u +-5%

Edited by JosipZG

Prije puta odradili smo jedan super duper Audi S3. Auto je bio kod jedne nase firme (hrvatske), sve poznatijom po promasenim tuninzima i unistenim autima. Ali ovako izvaljat stranku, ugraditi joj kineski intercooler umjesto PLACENOG wagner ic-a, i "tunirati auto", je fakat kriminal.

Pa krenimo, auto:

3a0acf85e5782f55389c49cdfe90b953.jpg

Pa onda mjerenje SERIJSKE MAPE I TUNIRANE NA STAGE 2+ 370ks:

52175614790d2bc66144d0eb6e14cd3d.bmp

Na kraju usporedba naseg tuninga i "370" stagea za pokrast stranku:

62934df5c032691371ff868659d0781d.bmp

Slobodno se obratite svi vi sa tom super duper mapom da vas barem provjerimo :)

Inace, kakve veze ima skidanje kleme? Kakav je to debilni tuning? Ko placa 500€ i vise da svaki put kad je slab napon ili nesto slicno mora kod tunera na ponovno ubacivanje?

Ko to uopce moze opravdat, takvu debilstinu?!?!?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...