Hic Posted October 28, 2016 Author Share Posted October 28, 2016 Dakle,ispada da je decko kriv jer prije nego sto je nesto narucio/platio nije provjerio kako to stvarno izgleda,bla..pa eto,onda je u redu sto ga je tjuner zavaljao...aj ne budite smijesni,to nema veze s vezom...to je PRIJEVARA!svjesno ucinjena...a i ove piz sa resetom mape nakon skidanja kleme...wtf?! Upravo tako. Znaci dodjes kod doktora, ali usput moras zavrsiti medicinu da te ne zajebe slucajno taj isti doktor... Kakva debilana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Pa da mi netko tako nesto zavalja, pogotovo za te pare, krvi bi mu se napio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Ic je kineski, i to ne kopija wagnera, vec obicni ic, za 200€. A svatko tko misli da je krivica vlasnik sto nije provjerio ic i sto ne zna razliku, je veci debil od ovih prevaranata. Aj fala k... da nešto i od tebe pametno pročitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 (edited) Ok znači da zaključimo, čovjek je platio 800€ (ili koliko mu je već rečeno) za Wagner stock location IC koji se uopće ne vidi i dobio kineski FMIC koji se vidi sa 400m jer upada u oči naprijed. Jebo me pas di mi živimo. Al meni je to parodija. Ako uspoređujemo s doktorom, ovo bi bilo kao da žena dođe napumpati sise, a vrati se sa napumpanom guzicom, a da to ne skuži kad se probudi. Edited October 28, 2016 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaracRS Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Moj je došao iz njemacke (willtec) i ja sam zadovoljan sa njim. Isti takav sam imao i na 2 prijasnja auta. To sto to nije neki wagner ili forge....meni svejedno,htio sam ovo da se vidi u braniku. Odrađuje posao isto kao i wagner,ako ne i bolje jer je prvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Moj je došao iz njemacke (willtec) i ja sam zadovoljan sa njim. Isti takav sam imao i na 2 prijasnja auta. To sto to nije neki wagner ili forge....meni svejedno,htio sam ovo da se vidi u braniku.Odrađuje posao isto kao i wagner,ako ne i bolje jer je prvi. Willtec je kinesko smeće, zato ti i je temperatura ulja na 116c . Imao sam ga, za auto od 300ks je ok, preko toga je dobar ako si želiš ubit motor. Usporedbe radi meni je ulje na 98-100c na 2 bara (i turbo tu pomaže naravno). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaracRS Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Mariola......kakve veze ima intercooler sa grijanjem motora? Logovi temperature su bolji nego prije i to za 20℃......a ulje mi se grije vise nego klosaru jer jos nisam seriski intercooler izvadio a on ga nema. To je jedini razlog zasto mi ulje ide do 120℃. Cim sam stavio ovaj ic naprijed u normalnoj gradskoj voznji mi je temp ulja odma bila 8-10℃ veca nego dan prije (vani je bilo oko 30℃). Kinez ili wagner....meni svejedno bitno da radi! Kad izvadim kroz koji dan seriski ic biti ce sve bomba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Willtec je kinesko smeće, zato ti i je temperatura ulja na 116c . Imao sam ga, za auto od 300ks je ok, preko toga je dobar ako si želiš ubit motor. Usporedbe radi meni je ulje na 98-100c na 2 bara (i turbo tu pomaže naravno). Ti fakat znas drobit da je to cudo. Btw, smijesan si sa tim Wagnerom. Meni je Mozart puno bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonci Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 (edited) Ti fakat znas drobit da je to cudo.Btw, smijesan si sa tim Wagnerom. Meni je Mozart puno bolji. Bas i ja citam i pitam se ciji core koristi wagner. Cisto sumljam da proizvodi svoj, a ne bi puno cudilo da koristi kineski...dobar marketing cini cuda... Edited October 28, 2016 by tonci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjur Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Sto to danas ne dolazi iz Chine Sent from my SM-G850F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Sto to danas ne dolazi iz Chine Sent from my SM-G850F using Tapatalk Pamet, da dolazi bili bi svi pametniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Mariola......kakve veze ima intercooler sa grijanjem motora? Logovi temperature su bolji nego prije i to za 20℃......a ulje mi se grije vise nego klosaru jer jos nisam seriski intercooler izvadio a on ga nema. To je jedini razlog zasto mi ulje ide do 120℃. Cim sam stavio ovaj ic naprijed u normalnoj gradskoj voznji mi je temp ulja odma bila 8-10℃ veca nego dan prije (vani je bilo oko 30℃).Kinez ili wagner....meni svejedno bitno da radi! Kad izvadim kroz koji dan seriski ic biti ce sve bomba. Ma bit ce bomba - not Kroz turbo ide ulje, u turbo ide zrak iz motora, EGT je visi ako je usisni zrak visi, ulje se dakle vise grije. Koliko su nasvirane te male K04 kod vas, trebao bi vam IC u najmanju ruku kao Wagner a ne taj mali naprijed. Na 1,6 bara ta mala turbina je na izdahu i grije zrak enormno. Bas i ja citam i pitam se ciji core koristi wagner. Cisto sumljam da proizvodi svoj, a ne bi puno cudilo da koristi kineski...dobar marketing cini cuda... Heat soak ne moze prikriti dobar marketing, ne ide sve na taj nacin, i praksa je potrebna, npr kvalitetni IC kao Wagner ili APR. Ili pak WMI da prikrije sve nedostatke loseg IC-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Sto to danas ne dolazi iz Chine Sent from my SM-G850F using Tapatalk Bitno je tko je razvio proizvod, sad tko ga je napravio po zahtjevu nije bitno, i iPhone je kineski ako tako gledas ali iza njega stoji veliki brand koji kupcima jamci kvalitetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Ti isti kinezi su do sada razvili 10000000000 stvari za druge , a potpis stavljaju narucioci, tj. .........oni koji imaju kapital. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Bas i ja citam i pitam se ciji core koristi wagner. Cisto sumljam da proizvodi svoj, a ne bi puno cudilo da koristi kineski...dobar marketing cini cuda... Sac Sami razvijaju...imaš na YouTube-u sve...samo je na njemačkom.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grdi Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Sta su kinezi razvili, koji to R&D za auto industriju oni samostalno rade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Sta su kinezi razvili, koji to R&D za auto industriju oni samostalno rade? imaju 5 godina dugu tradiciju bavljenja motorsportom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Tuning nije za prosjecne korisnike... a bome ni za skrte. Ni za one koji ne skuze da im je auto 50ks slabiji prije nego su skinuli kleme. Nisam ni ja znao za to dok nisam skinuo prvi put - al srecom nisam bio skrt pa sam kupio SPS i ubacio postavke za 3 sekunde. Po meni jebena stvar sa 100 prednosti a ne mana. ovo stvarno istina da ti se brise mapa nakon skidanja akumulatora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lela Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 da........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jopa_vr6 Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Da... Jednom sam postavio pitanje revu.. Nisam dobio nikakav pametan odgovor osim sps-a.. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grdi Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 imaju 5 godina dugu tradiciju bavljenja motorsportom 5god...pa to skoro ko VW :ohmy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Jbn je Wagner. Tako dobro hladi da ti ni klima ne treba:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Pamet, da dolazi bili bi svi pametniji. Nazalost, bar bi se mapirat dala Na prevaru ili bez. S pravim REVom ili...da ne provociram i ne kazem s cim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 ovo stvarno istina da ti se brise mapa nakon skidanja akumulatora? Brisu se postavke fuel/boost/timing, ne mapa. To se vrati sa SPS u 3 sec. Malo je glupo priznajem ali ja ga ionako imam uvijek u autu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 i to samo na 1.8t i tfsiu ,ostalima ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now