Miataoldschool Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 decki hvala...no da napišem ukratko..jako je nezgodno vrijeme u kojem mi se ovo desilo jer dosta ekipe je prebukirano ili moze auto tek preuzet i pocet radit u 1,2 mjesecu..stoga sam trazio nekoga ko moze auto preuzet odma i primit se posla pošto je u fileru nije bas pogodno da stoji negdje vani i ceka red pod vlagom...tako da nakraju sam ipak uspio dogovoriti i rijesiti problem uz pomoc Vas tu,pogotovo Ivone (hvala ti još jednom)....i kaj rec mali ide u srijedu u nove ruke za dalje vas obavijestim o stanju itd...prema rijecima covjeka bude mozda gotov do kraja 12...šta je i presudilo jer mi je vec pun kurac cekanja tako da se nadam ulaskom u novu godinu sa polakiranom pilom.. hvala još jednom svima na prijedlozima/pomoci ovo smo brzo rijesili...svaka cast ljudi :notworthy::thumbsup:
ZaX Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Keep us updated! Kad vidiš čovjeka da ide niz ulicu i svađa se sam sa sobom, znaš da ima posla sa limarima i lakirerima
_DEX_ Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 http://www.autodesign-meglaj.hr/ Preporuka. Ja sam kod njega odradio kompletno VW Bubu, bare metal restauracija. Jel od tog limara/lakirera kcer Marija Meglaj?
JosipZG Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Jel od tog limara/lakirera kcer Marija Meglaj? :haha:
Bubi Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 http://www.autodesign-meglaj.hr/ Preporuka. Ja sam kod njega odradio kompletno VW Bubu, bare metal restauracija. super odrađeno, ali ti si ju radio 7 godina, njemu treba netko kome će pustiti auto danas, a lovu sutra
Doktor Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Jel od tog limara/lakirera kcer Marija Meglaj? Je, ali to nije tema, imaš "Gej is not okay", pa trpaj fotke tamo.
_DEX_ Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 (edited) Je, ali to nije tema, imaš "Gej is not okay", pa trpaj fotke tamo. Jesam. Neka kolega malo baci oko, mozda i on ode tamo napraviti limariju On topic: Kako je sa Javor & sin? Prebukiran isto? Jesi pitao kod Iviceka u Leskovcu? Kod njega smo prije dosta vremena radili nas Volvo V40 i odradio je vrhunski. http://www.mojkvart.hr/Zagreb/Lucko/Autoservis-automehanicar-autolimar-autolakirer/AUTO-M-i-D Edited December 13, 2016 by _DEX_
Doktor Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Jesam. Neka kolega malo baci oko, mozda i on ode tamo napraviti limariju Ja se spremam radit drugu bubu kroz par mjeseci, ali ne zbog želje da upoznam kćer....
_DEX_ Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Ja se spremam radit drugu bubu kroz par mjeseci, ali ne zbog želje da upoznam kćer.... Kaj ti je zena iza leđa dok tipkas po forumu?
m3 power Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Vec kad smo potegli temu a covjek je nasao rjesenje pa mozemo malo OT. Kak Meglaj radi limariju?
_DEX_ Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Kaj nije Buco radio kod njega limariju? Nekak mi je to ostalo u sjecanju (moje isprike ako nije), pa mozda on moze reci iskustva.
jabolchica Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 decki hvala...no da napišem ukratko..jako je nezgodno vrijeme u kojem mi se ovo desilo jer dosta ekipe je prebukirano ili moze auto tek preuzet i pocet radit u 1,2 mjesecu..stoga sam trazio nekoga ko moze auto preuzet odma i primit se posla pošto je u fileru nije bas pogodno da stoji negdje vani i ceka red pod vlagom...tako da nakraju sam ipak uspio dogovoriti i rijesiti problem uz pomoc Vas tu,pogotovo Ivone (hvala ti još jednom)....i kaj rec mali ide u srijedu u nove ruke za dalje vas obavijestim o stanju itd...prema rijecima covjeka bude mozda gotov do kraja 12...šta je i presudilo jer mi je vec pun kurac cekanja tako da se nadam ulaskom u novu godinu sa polakiranom pilom.. hvala još jednom svima na prijedlozima/pomoci ovo smo brzo rijesili...svaka cast ljudi :notworthy::thumbsup: Nema na cemu! Nadam se da ces biti zadovoljan i da ce ti uspjeti napraviti do kraja godine. :thumbsup:
Doktor Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Vec kad smo potegli temu a covjek je nasao rjesenje pa mozemo malo OT. Kak Meglaj radi limariju? Jako dobro, ja sam odradio full restauraciju. Evo, obećajem da ću za par dana pokrenut topic i predstaviti projekt koji sam odradio i dovršio pred dvije godine. Tamo ćeš sve saznati.
m3 power Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Jako dobro, ja sam odradio full restauraciju.Evo, obećajem da ću za par dana pokrenut topic i predstaviti projekt koji sam odradio i dovršio pred dvije godine. Tamo ćeš sve saznati. Ajde... bas bi htio vidjet i malo jos istrazit. Ima vremena do pocetka projekta ali mi treba vrhunski limar. Lakirera imam. Mehaniku cemo ja i frend a ak kaj zapne imam i dobrog mehanicara. Limar mi fali.
Miataoldschool Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 (edited) gotova agonija sa ovim pederima ponavljam opet AUTO LIMARIJA /LAKIRANJE DAMPINI da se nebi neko zajebo slucajno... ugl. auto preuzet ukrcaj na vucnu i isporuka u nove ruke vec sutra krece se radit na njemu.. još jednom velko hvala svima koji su se angazirali i dali kontakte sto na pm sto tu..stvarno hvala...bio je jucer dug dan i bome zajeban ali eto uspio sam naci rjesenje,pogotovo hvala jabolchici :notworthy: kao sto reko piva,čoksa kaj god te ceka....decko di je auto odpeljan mi se cini ful korektan/profesionalan i u komentaru s njim za ovo kaj je odrađeno za 6mjeseci kod ovog debila je jad i bijeda...tak da se radi sve ispocetka i kak treba...nadam se da cemo to brzo realizirati. Edited December 13, 2016 by Miataoldschool
jabolchica Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Rekla sam ti vec, nemoj me mamiti cokoladama i pivama jer ce to kostat skuplje od lakiranja cijelog auta. Bitno da se auto odradi kak spada, a ja mu sad saljem jos jednu poruku da se ekstra pobrine jer cu inace ostat bez cokolade. :thumbsup::lol:
Miataoldschool Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 a moram s necim zahvalit na angazmanu:D ...nemas frke decko je super korektan i mislim da ce to bit tip top
jabolchica Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Ja se nadam, inace ce bit pizdarije s moje strane, vjeruj mi. :thumbsup: Samo ti nas obavjestavaj kak to napreduje! :cheer: Prvi djir s autom ide meni (kad god bude slozen).
Miataoldschool Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Evo kao što sam obecao da cu obavjestavat kako se razvija situacija nakon one agonije..kao što je bilo dogovoreno u startu nakon preuzimanja auto je gotov u dogovoreno vremenu cak i prije tako da veliko hvala i sve pohvale Josipu za odlicno odrađen posao, pre prezadovoljan sam poslom i rezultatom te pristupom pa i profesionalnoscu.....jednostavno decko je umjetnik kak je auto odradio,kaj se mene tice sad imam lakirera za bilo koji buduci projekt a bit ce ih sigurno :naughty: te evo iskrena srca preporucam ga bilo kome drugom ko zeli nesto lakirati ..stvarno sam bez rijeci na bilo koji moj zahtjev sve se odradilo kako sam htio,od uzoraka biranja nijansi itd itd ..ono pristupacnost i izlazenje u susret sugestijama do jaja stvarno kapa do poda..:notworthy::notworthy: i evo info za njega : Termal-lakirnica Požgalj ,Josip 095 877 7637 https://www.facebook.com/TERMAL-Lakirnica-Po%C5%BEgaj-330500730457811/ Još jednom preporucam iskrena srca covjeka bilo kome dalje kao što je meni jabolchica više slika cu na temi pokazati te one apsolutne drkice di se na razlicitoj svijetlosti presijava boja koda je "živa" ...ma brutala sretan sam ko mala beba :notworthy::cheer::cheer:
Goertosing Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 je li ovo samo tako ispalo na slici ili je stvarno toliko loše bilo lakirano?
Rallye VR6 Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 je li ovo samo tako ispalo na slici ili je stvarno toliko loše bilo lakirano? Ovo je spric kit (filer) , ali bez obzira na to, dosta je grubo Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now