epicuser Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 cekaj di si ti zivio do sada??? mislim u kojem paralelnom svijetu zivis opcenito. pa tuning je luksuz, nikad ne dobis ulozeno nazad. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal2407 Posted July 25, 2020 Author Share Posted July 25, 2020 2 minutes ago, epicuser said: cekaj di si ti zivio do sada??? mislim u kojem paralelnom svijetu zivis opcenito. pa tuning je luksuz, nikad ne dobis ulozeno nazad. pa naravno da ne dobis. al zato ako radis takav projekt, radis ga na duze staze. i ne prodajes ga za godinu, dvije Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicuser Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 pa promjene se prioriteti ili nesto tko tebi ne garantira da neces morat imprezu prodat za 6 mjeseci ? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 Auto vrijedi koliko ti netko ponudi love, mogao jenon traziti i 60k.Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal2407 Posted July 25, 2020 Author Share Posted July 25, 2020 4 minutes ago, epicuser said: pa promjene se prioriteti ili nesto tko tebi ne garantira da neces morat imprezu prodat za 6 mjeseci ? nitko ne garantira. al ja ga slazem na duze staze. bar na 10 godina. pa i ako ga se zavolim. necu ga prodavat bas zbog toga jer nemogu ni pola ulozenog dobit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 Svi smo mi slagali na duge staze Ali kad se okolnosti promijene i 50% od ulozenog je bolje nego 0% od ulozenog. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 Pa nitko ne slaze sa ciljem da proda Ja sam u sierri imao stan i na kraju ju prodao posto potom jer mi se auto zgadio 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 šta nitko od vas nije gledao američke serije s limarima? kupe za 30k, ulože 25 i prodaju pokušavajući dobiti "six figures", ali pristanu i na 90, ne baš sretni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 Pa nitko ne slaze sa ciljem da proda Ja sam u sierri imao stan i na kraju ju prodao posto potom jer mi se auto zgadio Upravo to.... zgadilo mi se vise sve skupa i prodas eto da ne gledas. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 (edited) 3 hours ago, Bubi said: šta nitko od vas nije gledao američke serije s limarima? kupe za 30k, ulože 25 i prodaju pokušavajući dobiti "six figures", ali pristanu i na 90, ne baš sretni... Ogromna je razlika ić slagat auto koji si kupio kao uredan pa te ponese u tuning, i onda baš gineš gineš a sasvim je nekaj drugo kad kupiš auto sa nekim nedostatkom u kojem ima u startu lufta pa opet kreneš u tuning al te izvuče povoljna startnina pa kad ti auto dopizdi postoji mogućnost i zarade... Bio sam u obje situacije i u prvu varijantu se više nikada ne mislim upuštati Edited July 25, 2020 by 13DM 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 Upravo to.... zgadilo mi se vise sve skupa i prodas eto da ne gledas.Imao si Alfu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 13 minutes ago, DiscoVolante said: 6 hours ago, Sasaa said: Upravo to.... zgadilo mi se vise sve skupa i prodas eto da ne gledas. Imao si Alfu? jedno je sigurno, nije bio saab, jer bi ga imao do smrti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 Imao si Alfu?Imao i Alfu.. slicna prica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 (edited) 19 hours ago, Sasaa said: Imao i Alfu.. slicna prica. Tamo je čekao update softvera 3 godine ????? Bojim se da niti nakon 15 godina isti nije izašao????? Edited July 26, 2020 by robert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mille Posted July 27, 2020 Share Posted July 27, 2020 On 7/23/2020 at 6:05 PM, ND4SPD said: Svima koji su nesto takvo radili sam preporucio Mille-ta jer znam kako radi... Da ja idem raditi tako nesto isao bi kod njega, ali to nije bila poanta... OK, ja imam samo jedno pitanje, zasto tvornica stavlja nosac? A zna se da tvornica gleda da ustedi svaki cent... Pored toga, JMF kaze da se grane ne smiju motati termo trakom, te su poznati slucajevi pucanja grana koje su bile omotane trakom, ali to mi je malo nategnuta teorija, posebno zato sto auto nema puno km... Hvala. Zato jer oem grana nije od inoxa nego od gusa , pa se ne siri toliko .? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grdi Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 On 7/25/2020 at 8:45 PM, Sasaa said: Imao i Alfu.. slicna prica. Ej alo ? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now