Jump to content

Dyno tuning rasprave

Recommended Posts

1 hour ago, Nero said:

Nakon 12 godina, mislim da ima potencijal da mu snaga padne, a ne poraste. Al OK.

I koliko sam neupucen, ti možeš manipulirati mjerenja na svim valjcima (nešto s temperaturom ili čim već).

Ne, svi valjci koji mjere gubitke sustava se ne mogu manipulirati(znaci gore spomenuta maha, habulin, cvh, bivsi orxy, moji ....). Ovi koji mjere kao na kotacu imaju opciju da operator unosi broj s kojim ce mnoziti.

2 minutes ago, fire said:

Ne, svi valjci koji mjere gubitke sustava se ne mogu manipulirati(znaci gore spomenuta maha, habulin, cvh, bivsi orxy, moji ....). Ovi koji mjere kao na kotacu imaju opciju da operator unosi broj s kojim ce mnoziti.

Znači, ne možeš podesiti vanjsku temperaturu na neki broj, izmjeri snagu, postaviš vanjsku temperaturu na drugi broj i dobit drugi iznos snage?

• Like 3
  • Haha 1

13 minutes ago, Nero said:

Znači, ne možeš podesiti vanjsku temperaturu na neki broj, izmjeri snagu, postaviš vanjsku temperaturu na drugi broj i dobit drugi iznos snage?

Ne mogu, mjeri se stalno temp, tlak .... Tako je na svakom normalnom dyno-u.

Znam da je odredena osoba prosirila te price, ali to je njegov nacin.

Ne mješam se u rasprave ali kome se da ono zajebavati sa tim sranjima i manipulacijom.
Dođe čovjek lijepo mu izmapiraš auto da sve radi da je sve sigurno i koliko izbaci izbaci.Pa nisi ti kriv šta neide više.
Šta se tiče mapiranja na stolu moja teorija je ako se oće raspasti nek se raspadne na stolu.I tu mi je Matijaž zakon sine moj kad ga on izmasira na onoj kočnici sve poslije je pjesma.

1 hour ago, fire said:

Ne mogu, mjeri se stalno temp, tlak .... Tako je na svakom normalnom dyno-u.

Znam da je odredena osoba prosirila te price, ali to je njegov nacin.

Ako je to istina i ne možeš manipulirati rezultatima, moja isprika.

16 minutes ago, robert said:

Ne mješam se u rasprave ali kome se da ono zajebavati sa tim sranjima i manipulacijom.
Dođe čovjek lijepo mu izmapiraš auto da sve radi da je sve sigurno i koliko izbaci izbaci.Pa nisi ti kriv šta neide više.
Šta se tiče mapiranja na stolu moja teorija je ako se oće raspasti nek se raspadne na stolu.I tu mi je Matijaž zakon sine moj kad ga on izmasira na onoj kočnici sve poslije je pjesma.

Jer su ljudi egoistična bića. Voli da njegov auto ''ima'' 700 Ks, na grafu. Čak i ako možda nema.

Ako nađeš način kako spriječiti to, riješit ćeš i problem zašto lažu koliki im je kurac :D:D:D Zamisli da ti urolog da potvrdu da imaš 28 cm kurac.

50 minutes ago, dejanR said:

To su kompleksaši. Ili je problem da ako im majstor obeća x konja, toliko mora biti i na valjcima. Ako imaš pimpek od 10 cm ne treba ti netko reći da ako ga malo nategnemo ima 12.

Nikad nisam vidio kompleksaša među autistima. 

• Like 2

1 hour ago, dejanR said:

To su kompleksaši. Ili je problem da ako im majstor obeća x konja, toliko mora biti i na valjcima. Ako imaš pimpek od 10 cm ne treba ti netko reći da ako ga malo nategnemo ima 12.

Koliko ide ide...nije kriv majstor šta neide više....bitno da sve radi kako treba.

yup. ako preživi mahu nema tome smrti
jakoo koći svaka. cesto vratin ljude da si poprave auto :) i istina Maha i mainline su na kotaču u 1kw.
ja volim "stady state" mapping i Maha je ekstra za to.
to je samo alat bez kojeg nemožeš ;)

Sent from my S41 using Tapatalk

• 1 month later...

Jest u Australiji?.

Daj malo smanji ribu.

Pocevsi od onih comp turbina koje su otisle u zaborav i bile cak i ispod prosjeka kao i Autronic i ove nove tvoje turbosystem ili kako se vec zovu.

Emtron,Mainline i recimo EFR su dobre stvari samo su daaaaleko od "kraj svega" kako ih ti predstavljas.

Kad pogledam npr. onog iz HP Academy ,koji su Australci i svemirski brod za tebe, koji koriste Emtron i Mainline i  onda usporedim njihovu retoriku i tvoju ne mogu nista drugo nego da se nasmijem.

Ljudi pristojno i dolicno predstavljaju svoje proizvode bez bespotrebnog dizanja u nebesa ono sto koriste i omalovazavanja drugih za razliku od balkanca koji misli da je otkrio toplu vodu.

• Like 11
  • Thanks 1

Steta kutijo, sto ti zemljopis i tuning nisu poznati kao mamin punto i linija 51 dugopolje-split, pa bi vidio da je dyno u njemackoj, a Andre kaun u Novom Zelandu...
A Srbin Boba najednom koristi mainline hub

Ali slazem se, balkanci su uvijek imali problema nazivanja stvari pravim imenom. Nije govno nego se pas posro’....

• Like 1

Alo, stari, opusti se

Ja volim letjeti, a ti budi prizemljen i puzi dolje, tko te uopce pita ista?

Sve samoprozvani strucnjaci bez ijedne kredencije....

Zivio balkan, internet i forum! Gdje su svi junaci!

Evo saljem vam jednu da se opustite, vlaju i dedi

0c56d4d470e58ce1e9d94ab97eec2752.jpg

A da vam bude bare s vama veselo

9dd739dcdc144df1bd888acabd3547ec.jpg

Opusti se ti, i, ...... nemoj biti zlocest.

Niko me netreba pitati da komentiram bisere koje plasiras.

Kako ti je Kutija napisao, ......u odredjenom trenutku su ti neke turbine bile kraj svijeta(COMP turbo) kao i ove od ovih litvanaca koji preprodaju turbine a tebi je to top. 

Isto je i sa valjcima.

Jebali te valjci.

Mozes imati vrhunsku opremu a biti jebeno nesposoban!!

Kuzis?

13 minutes ago, KIMI_1.8T said:

Opusti se ti, i, ...... nemoj biti zlocest.

Niko me netreba pitati da komentiram bisere koje plasiras.

Kako ti je Kutija napisao, ......u odredjenom trenutku su ti neke turbine bile kraj svijeta(COMP turbo) kao i ove od ovih litvanaca koji preprodaju turbine a tebi je to top. 

Isto je i sa valjcima.

Jebali te valjci.

Mozes imati vrhunsku opremu a biti jebeno nesposoban!!

Kuzis?

Editiras post pa evo, i ja cu.

Ti da imas nesto medju nogama znalo bi se! Ali nemas!!!! Dokazano!!

I, nemoj Kutiju zvati "vlaju" jer veceg "vlaja" od tebe,................... nema.

Zlocest si i nije ti za zamjerit obzirom na situaciju, ali, ........................daj malo.

Edited by KIMI_1.8T

Hahahahaha, Mikica, Mirsade, Kimi, ili kako vec....

fe30e9fe88b75f6232762b3a1fd61415.jpg

Vecerica se pece, zalaz sunca prekrasan, a s obzirom na orijentaciju, 100% bodul

O kurcima necemo, ovo je thread o dynu. A i predobre sam volje da bi me iznervirao ti ili neki vlajo ili rajo ili gajo...

La vita e bella!

P.s.

Ne editiram, dodajem

Decki samo heads up, ako krene rasprava u krivom smjeru, random.org izbacuje broj dana trajanja sankcija.

Nema vrijedjanja, pa cak ni u rukavicama ni retorikom, metaforom, onomatopejom, slikama, fotkama, tockicama, gifovima, skeniranim brzojavima, powerpoint prezama, dimnim signalima - nema sivog podrucja. Samo znanstveno utemeljene cinjenice i kvalitetna diskusija bez skretanja s teme.

LP.

• Like 2
  • Thanks 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...