kutija Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 dynojet whp su u biti konji na radilici.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted July 2, 2021 Author Share Posted July 2, 2021 (edited) 17 hours ago, Hic said: Znaci, nema boga. Turbo ne daje te konje ni da Isus mapira. Nema veze sto dynojet kaze (koji je velikodusan). To je jednostavno ogranicenje turba i gotovo ? Oped forsiraš svađu i tjeraš svoju pravdu u topicu drugog "tunera", a sve te rasprave zavrsavaju ekvivalentom moj tata je bolji od tvog tate. Lijepo te molim da ako nemas konstruktivnih i pametnih komentara i pitanja, da ne spam-as topic bezveze. Ako ti ne pase, nemoj citat topic, a svoje misljenje napisi u svoj topic jer mene ne zanimaju niti me briga za njih. A na kraju dana i sam znaš da nikog nije briga za konje i momente ako auto na cesti NE ide. Ako ti je ciljes uspoređivat se, imas 402 i dragy, pa izvoli. Edited July 2, 2021 by Radman_ED35 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Uopce ne forsiram svadju. Ali takvi kao ti stete sceni napuhavanjem brojeva. Jos bi razumio da imas vlastiti dyno, kakav god, pa da prilozis bazno i tunirano mjerenje, ali ovako nit imas bazno, nit tunirano, i jos pucas nebuloze. Daklem, ako hoces o svadji: svi smo debili osim tebe koji izvlacis nemoguce. Kako ti to izgleda? Svojim laznim brojkama radis budale iz stranaka i svih ostalih tunera ;)Znaci, jel to dovoljno za svadju? Da ne bi bilo, ako imas muda, dopeljaj taj 285ks kod mene na dyno, besplatno, izmjerimo ga bazno i tunirano, ako ima 285ks ili je POSTOTNO povecanje isto kao sto kazes, rado placam covjeku taj tuning kod tebe i putne troskove, a sve VW tuninge kupovat cu od tebe, i zacepit gubicu, jer, ako je tome tako, ti si Bog. 10 mjerenja pa uzmemo prosjek. Da bi bilo posteno.Fer? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted July 2, 2021 Author Share Posted July 2, 2021 4 minutes ago, Hic said: Uopce ne forsiram svadju. Ali takvi kao ti stete sceni napuhavanjem brojeva. Jos bi razumio da imas vlastiti dyno, kakav god, pa da prilozis bazno i tunirano mjerenje, ali ovako nit imas bazno, nit tunirano, i jos pucas nebuloze. Daklem, ako hoces o svadji: svi smo debili osim tebe koji izvlacis nemoguce. Kako ti to izgleda? Svojim laznim brojkama radis budale iz stranaka i svih ostalih tunera ? Znaci, jel to dovoljno za svadju? Da ne bi bilo, ako imas muda, dopeljaj taj 285ks kod mene na dyno, besplatno, izmjerimo ga bazno i tunirano, ako ima 285ks ili je POSTOTNO povecanje isto kao sto kazes, rado placam covjeku taj tuning kod tebe i putne troskove, a sve VW tuninge kupovat cu od tebe, i zacepit gubicu, jer, ako je tome tako, ti si Bog. 10 mjerenja pa uzmemo prosjek. Da bi bilo posteno. Fer? Ja osobno ne napuhujem nikakve brojke. Sve brojke su svima su javno dostupne na web-u. Ja svoj osobni dyno nemam, niti cu ga planiram imati, ali dyno koji cu rentat je u izradi, pa cemo imat i rezultate crno na bijelo. Ako ti je do kupovanja VAG tune-ova, dopeljaj VAG, plati tune i mjeri. Dobis i racun pa si i PDV mozes skinut. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Odlicno, moze povrat love ako nema konje koji se reklamiraju? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted July 2, 2021 Author Share Posted July 2, 2021 (edited) 1 hour ago, Hic said: Odlicno, moze povrat love ako nema konje koji se reklamiraju? Ne planiram s tobom natjerivat pravdu i svađat se oko parsto eura, pogotovo zato jer tvoj dyno, manipuliras s njime kako te volja i isti auto mozes mjerit +-30% unutar 60 sekundi. Ako te zanima, dođi, plati, odi doma i mjeri, ako ne, imas svoj topic i club i piskaraj tamo. Edited July 2, 2021 by Radman_ED35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Moj dyno ne mozes manipulirati, to si mogao nauciti. A moze i forumska komisija na mjerenju prije/poslije, a ja cu sve platiti, da smanjimo malo grcke ribe i lovce. Pa da se smijemo malo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 svaki dyno se moze muljat, jebote vise moj moj moj. znamo hrvac da tvoje sve je najbolje i vrhunsko. jedino ti fali mušterija 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Ne brini se, kodMene je sasvim dovoljno stranaka. Moj se ne moze muljati. Zato sam ga kupio. Guglaj umjesto da skaces na svaku.I nemam razloga muljat.Marekov gti6 sa 262ks isao je ko revo stage 2 decat, usis bla bla 285ks…a marek serijskiI lako se pred komisijomSve pokaze pa neka njih 5 sami prosude da li se ista mulja. Nemre jednostavnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted July 13, 2021 Author Share Posted July 13, 2021 Za sve vas forumske bike-re, Revlimit Croatia također nudi remap svi dvokotača (ako alat koji koristimo dozvoljava njihovo čitanje/pisanje, info u PM bez problema), sto stock harware, sto tunirani hardware (auspuh, filter zraka itd.). Revlimit or nothing ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Predstavite neke od radova sa dyno rezultatima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 I obavezno prikazite izvadak iz Sudskog registra, poreznu karticu, pustupak tocenja mape, OIB Grka koji radi mapu, brzinu internet konekcije priliko downloada mape te presliku osobne kartice vlasnika vozila koje se radi. Bez toga nema nista. 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted July 13, 2021 Author Share Posted July 13, 2021 54 minutes ago, Exfreerider said: Predstavite neke od radova sa dyno rezultatima Revlimit Croatia ih JOŠ NIJE radila, ali ako te zanimaju odrađeni motori s rezultatima -> www.revlimit.gr <- 2 minutes ago, Pekx said: I obavezno prikazite izvadak iz Sudskog registra, poreznu karticu, pustupak tocenja mape, OIB Grka koji radi mapu, brzinu internet konekcije priliko downloada mape te presliku osobne kartice vlasnika vozila koje se radi. Bez toga nema nista. Nema, fuš d.o.o. za prodavanje Grčke magle, #busted #kradenovceRvackognaroda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 27 minutes ago, Pekx said: I obavezno prikazite izvadak iz Sudskog registra, poreznu karticu, pustupak tocenja mape, OIB Grka koji radi mapu, brzinu internet konekcije priliko downloada mape te presliku osobne kartice vlasnika vozila koje se radi. Bez toga nema nista. Roki vrijeme ti je za offline i pivica uz more... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krule Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 4 hours ago, Pekx said: I obavezno prikazite izvadak iz Sudskog registra, poreznu karticu, pustupak tocenja mape, OIB Grka koji radi mapu, brzinu internet konekcije priliko downloada mape te presliku osobne kartice vlasnika vozila koje se radi. Bez toga nema nista. ali sve to samo uz covid pass. sorry, morao sam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted July 27, 2021 Author Share Posted July 27, 2021 Fresh stuff Od sada nudimo mjerenja snage prije i poslje mapiranja, kako bi naš forumski kolega mogao nabaciti koji dodatni komentar na svaku objavu ? Neplaćeni review od poznatog tunera: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Wow 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted August 23, 2021 Author Share Posted August 23, 2021 BMW F20 114i - Lowtec opruge -50mm - Ugradnja + optika trapa Kia Sportage 1.7 CRDi Stock: 115Ks 260Nm Revlimit Stage 1: 155Ks 345NmVolkswagen Scirocco 1.4 TSI BlueMotion Stock: 122Ks 200Nm Revlimit Stage 1+: 155KS 280Nm - 70mm downpipe, 63mm catback - Pops and bangs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 A syno sheet, nista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 20 hours ago, Radman_ED35 said: Volkswagen Scirocco 1.4 TSI BlueMotion Stock: 122Ks 200Nm Revlimit Stage 1+: 155KS 280Nm - 70mm downpipe, 63mm catback - Pops and bangs kak se to čuje na takvom mlinčeku? ima kakav video (znam da je na videu drugačije nego uživo) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted August 24, 2021 Author Share Posted August 24, 2021 1 hour ago, JosipZG said: kak se to čuje na takvom mlinčeku? ima kakav video (znam da je na videu drugačije nego uživo) ? Nisam ga snimio, budem rekao vlasniku da posnimi pa cu upload-at. A onak, čuje se OK s obzirom da je 1.4 sa turbom promjera omanjeg neerektiranog penisa, ali meni osobno previše/preagresivni "pops and bang-si", jer puca cijelo vrijeme čim pustiš gas iznad 3000rpm, ali takva je bila želja vlasnika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted September 6, 2021 Author Share Posted September 6, 2021 Volkswagen Polo GTI CUP Stock: 180Hp 235Nm Revlimit Stage 2: 240Hp 360Nm - 76mm turboback exhaust + 200cel HJS cat - open air intake - Cupra FMIC Revlimit user setable antilag launch controll + no lift shift ? cca.1150kg, 100-200: 14.0 do 14.5sec *nakon prijašnjeg "ćuning-a", napravljen custom Revlimit EEPROM i Flash 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 240 ks iz 1.8T sa K03??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted September 6, 2021 Author Share Posted September 6, 2021 240 ks iz 1.8T sa K03???????????K03S, a ide i jos 25-35ks uz jaci wastegate, veci intake/maf i 630ccm injektore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 240 ks iz 1.8T sa K03???????????Miki , ne čitaj Poslano sa mog SM-A125F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now