Jump to content

Grobnik voznja thread

TomiTraktor

Recommended Posts

25 minutes ago, Bubi said:

druga strana priče je prijatelj inženjer koji tvrdi da su vremenski uvijeti u trenutku postavljanja tog shita bili loši zbog temperaturnih razlika i da ta metoda obično bude super u europi jer je kvaliteta zadovoljavajuća, cijena niža, a rok realizacije kraći

Kvaliteta je nešto što je najčešće u obrnuto-proporcionalnom odnosu sa cijenom...

Kad tu ubacimo i kratki rok, u svijetu građevine, sve je jasno. :)

1 hour ago, Bubi said:

u poreču je jedna nizozemska firma stavljala taj mikro sloj u centru grada na 1 ili 2 kružna toka i na jednoj dionici prema nekoj selendri, po principu da rade besplatno, pa ako valja će dobiti ugovor za sve asfaltirati, ako ne vraćaju u prvobitno stanje.

nije trajalo ni 10 dana i počelo se ljuštiti, nakon mjesec dana cesta je izgledala kao osoba s nekom žešćom kožnom bolesti. sve su vratili kako je bilo i kasnije je došao običan asfalt.

druga strana priče je prijatelj inženjer koji tvrdi da su vremenski uvijeti u trenutku postavljanja tog shita bili loši zbog temperaturnih razlika i da ta metoda obično bude super u europi jer je kvaliteta zadovoljavajuća, cijena niža, a rok realizacije kraći

mikroasfalt je smeće kako god okreneš i problem je gdje god i kako god se stavi

• 2 months later...
Izletne zone i dalje soder?
Mislio sam da ce i njih modernije napraviti

Sent from my Moto X4

Nemam pojma, ovo je sve jos work in progress. Meni izgleda super I ovako bez rupa po asfaltu I cini mi se da su malo pojachali nagibe.
  • Like 2

Za ekipu koja se zeli izgustat u sigurnim uvjetima i ne ubit gume za 20-ak krugova ce biti dobra.

Neke žešće evente (TC i sl.) tak i tak ne mogu hostat kad im je popratna infrastruktura neadekvatna.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...