plastikman Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 O moto ekipi bolje ne pričati.Guma skockana po sredini na gsxr a filozofija koja bolje drži po zavojima Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oggy Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 (edited) Kad kupujem gume (bilo ljetne, bilo zimske) uvijek kupujem premium segment pa makar bile na autu od 60 ks. Razlog je jednostavan: ne kupujem gume da mi drže u svakodnevnoj vožnji jer inače fakat mogu i kinezi nego radi nedajbože situacija. Znači kočenje na mokrom i suhom mora biti u najboljih 5. Jer 65 ks i 265 ks može nabrati 100 kmh i imati potrebu stati u što kraćem roku. I da po mokrom drži i koči što je moguće bolje. Stoga da li ću u 4 godine uštedjeti 500 kn između Continental ili Michelin ili Bridgestone i nešto tipa Hankook ili Kumho, a da budem siguran u to da me neće iznevjeriti u frkovitim situacijama mi je nebitno. Edited April 4, 2021 by Oggy 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Kad kupujem gume (bilo ljetne, bilo zimske) uvijek kupujem premium segment pa makar bile na autu od 60 ks. Razlog je jednostavan: ne kupujem gume da mi drže u svakodnevnoj vožnji jer inače fakat mogu i kinezi nego radi nedajbože situacija. Znači kočenje na mokrom i suhom mora biti u najboljih 5. Jer 65 ks i 265 ks može nabrati 100 kmh i imati potrebu stati u što kraćem roku. I da po mokrom drži i koči što je moguće bolje. Stoga da li ću u 4 godine uštedjeti 500 kn između Continental ili Michelin ili Bridgestone i nešto tipa Hankook ili Kumho, a da budem siguran u to da me neće iznevjeriti u frkovitim situacijama mi je nebitno. Jedno je kupiti gumu koja je za kurac a drugo je kupiti gumu za svoje potrebe....nećeš uzeti smeće i je kad zakočiš kao da si na ledu.Ovdje smo započeli raspravu u smjeru da ekipa brije na gume za zahtjevne vozače i top aute koje je kad se voze ( ne moraš ni juriti pretjerano - ali svaka guma koja jako drži i dobro koči je mekana i shodno tome se brže troši) pa im guma ostari. Namjenjao sam se svakakvih guma i držim se srednje visokog do višeg segmenta zadnja 3 auta jer ne idem na nož svaki zavoj kao što sam prije radio ( ne treba mi hiend guma kao@Sasaa na miceku ili poršu )Dok sam na motoru živahniji vozač ( da se razumijemo nisam trkač iako sam brži od pola njih koji se time smatraju na cesti ) i nikad nisam razmišljao hoću li uzeti dobru gumu ( ali tu je već malo jača filozofija oko smjesa nego kod auta ).Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wragg Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Na obiteljskom autu imam Nexen Nfera SU4 koje sam nedavno platio 250€ i za moje potrebe i moj stil voznje nije nista losija od Conti, Michelin i GY koje bih platio 600€ za 4 komada. Kao sto Plastik rece, kod motora je to druga prica i tu se ne gleda na cijenu jer je auto prevozno sredstvo a motor dizalica adrenalina i antidepresiv na 2 kotaca ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioCarArt Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Ruku na srce da ne postoji Nankang mi nebi imali Style scenu hahah 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 22 minutes ago, wragg said: Na obiteljskom autu imam Nexen Nfera SU4 koje sam nedavno platio 250€ i za moje potrebe i moj stil voznje nije nista losija od Conti, Michelin i GY koje bih platio 600€ za 4 komada. Kao sto Plastik rece, kod motora je to druga prica i tu se ne gleda na cijenu jer je auto prevozno sredstvo a motor dizalica adrenalina i antidepresiv na 2 kotaca ? uopće nije bitno kako se guma zove ili koliko košta, ako je ok. ali stari moj ne možeš reći da je isti k ili da se ne primijeti razlika kod zaustavnog puta od 5-10 metara. a raditi razliku između motora i auta je glupost žešća. boli me kurac vozim li auto, motor ili šleper. cilj mi je proći bez pizdarija 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wragg Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Naravno da postoji razlika ali za onoga tko vozi na noz i goni brzinske rekorde. Mene je to davno proslo i vec odavno sa autom ne vozim rizicno niti upadam u bilo kakve kriticne situacije u kojima bi mi taj 30cm manji zaustavni put na brzini od 270km/h znacio bilo sto. Ne osporavam da su premium gume bolje od ovih iz srednje klase, ali misljenja sam da je besmisleno kupovati gumu i placati je 150€ po komadu iako sam 99% siguran da nikada necu iskoristiti taj njen potencijal. Naravno da nikada ne bih stavio na auto no-name kineza (imao jednom i drzale su impresivno dobro, ali...), ali ovaj visi srednji segment po 60% nizoj cijeni mi itekako odradi posao. Sa druge strane, na motoru nisam jos uvijek toliko siguran da necu upasti u rizicnu situaciju kao sa autom, pa sa motorom i ne stedim na gumama. Kod motora nije problem toliko taj zaustavni put koliko cinjenica da ce me i 3% losija guma ubiti u zavoju ako se precijenim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 (edited) ne pričam o brzinskim rekordima, nego da svako malo iskoči neka guma koja drastično odstupa po kočenju na mokrom/suhom. ne briga me za brzinu u zavoju jer je tu prvih 20 unutar 1.5 km/h. a imao sam situacije u životu gdje sam vozio na svakakvim gumama i pozelenim kad netko kaže da se ne osjeti razlika, pogotovo što smo u godinama u kojima imamo svi preko milijun/milijun i pol km za sobom. pa jebemu, ako netko takav ne osjeti razliku na mokrom sa 30 kkm starom gumom kako auto preskače preko nosa onda u kurac sve Edited April 4, 2021 by Bubi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wragg Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Ok, vidim da si me pogresno shvatio. Opet ti ponavljam da pricam o "ganjc" novoj Nexen N-Fera SU4 i usporedjujem je sa 60% skupljom GY koju sam htio kupiti jer sam upao u forumske spike da je samo premium guma prihvatljiva kupnja. Znaci ne pricam o 10 godina starom generickom no-name kinezu, nego o gumi vise srednje klase koja posvuda ima odlicne review-ove a cijenom je iznimno povoljna. I da, za 30kkm meni trebaju tri godine, znaci da bih ove ljetne gume trebao mijenjati za otprilike 5 godina. Do tada cu jos 2 auta vjerovatno promijeniti ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 Ja sam isao jednom s frendom u slo prije cca 8 godina po nankang 17 gume za astru turbo i kad ih je drugi dan montirao odmah ih je stavio u oglas. Mislim po sjecanju je u isto vrijeme i Alfaludak uzeo nankang za tipa ili tako nesto i bili su isfi simptomi. Guma jednostabno nije drzala kao da je od plastike, a ne od gume. Nagla promjena smjera i bacala bi na sve strane. Opet s druge strane bilo je jako puno pohvala da su gume ok, a to je mozda bila neka losa serija guma. Btw top gume imaju i top cijene jer su godinama dokazivale to i imaju svoje stalne musterije. Gume tj marke koje tek ukaze na trziste zbog neprepoznatljivosti mogu u pocetku samo konkurirati cijenom i to tako da budu barem duplo jeftinije sto ne znaci da su zapravo lose. Na markama kao sto je Hankook, Kumho, Barum, Nankang, Nexen i sl se sad nakon 10god vidi kako vise nisu bas nesto jeftiniji izbor i da su cijenom tu jako blizu premiumu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 Kad kupujem gumu samo testove na mokrom gledam i probam što jeftinije nabaviti višu srednju klasu.Na suhom sam svašta radio i nikad mi se nije desilo da ne pohvatam auto kad krene bježati a mokro je druga pričaPoslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 On 04. 04. 2021. at 18:33, wragg said: Na obiteljskom autu imam Nexen Nfera SU4 koje sam nedavno platio 250€ i za moje potrebe i moj stil voznje nije nista losija od Conti, Michelin i GY koje bih platio 600€ za 4 komada. Kao sto Plastik rece, kod motora je to druga prica i tu se ne gleda na cijenu jer je auto prevozno sredstvo a motor dizalica adrenalina i antidepresiv na 2 kotaca ? meni su to super gume jedino je "problem" taj stu su im 225 gume sirine kao 215 ili 205 cak, na 8" felgi su razvucene i na Touranu i na Lexusu pa sam ih prodao i sada cu uzet Rainsport 5 samo trazim dobru cijenu.. trenutno sam na 610kn/kom, ide to i za ispod 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wragg Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 Kod mene su 245/45R18 ali eto vidis nije mi uopce palo na pamet da se i to moze desiti da budu uze nego sto je normalno. Nema veze, kao sto kazes to su super gume a dosta su povoljne. Ja sam ih dobio po 58€ komad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Top00 Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 (edited) To sam i sa Uniroyalom vidio, kao da su malo uze od ostalih. Kakva je situacija sa Savom UHP 2, zna li tko? Ovako mi stoje Yokohame 235/40 r18 na 8.5x18 felgi. 225/40 zimski Dunlop je uzi onako dobra 3 prsta od 235/40 Yokohame. Mislim se tu Savu uhp 2 ubost za ljeto, samo ne znam ni sam, ici na 225 ili 235 na 8.5" felgi... @Srele_St ti si se nagledao razlicitih brandova...?? Edited April 6, 2021 by Top00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 16 minutes ago, Top00 said: Mislim se tu Savu uhp 2 ubost za ljeto, samo ne znam ni sam, ici na 225 ili 235 na 8.5" felgi... @Srele_St ti si se nagledao razlicitih brandova...?? Ja nebi Savu, bratu je vrtilo strašno 1/2/3 na Meganu RSu u 225/40/18. Što se širine tiče, meni je uniroyal rainsport 3 znatno uži od goodyear asymmetric 3 u 255/50/19. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioCarArt Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 (edited) Lijevo Hankook Ventus Prime, desno Toyo Proxes TR1 Obje 205 50 16 Razlika u sirini je poprilica za tako uske kotace. Edited April 6, 2021 by DarioCarArt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 bit ce da pametujem, ali sto tocno ti zelis s tim pokazati? da jedna guma ima mesnatiji rim protector a druga nema? pa pricamo o sirini gazista gume ili si ti nesto krivo shvatio? mislim, mozda sam i ja ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioCarArt Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 (edited) @Gabre Good point! Slika nije idealan primjer razlike jer se ne vidi citav rub gume u odnosu na rub felge. Nemam sliku kad su bile na podu jedna do druge, mozda se sjetim izmjeriti ove dane tocnu razliku ali svakako osciliraju, zimske pogotovo budu uze nego ljetne (iz mog iskustva). Odnosno, skuzio sam temu ali usro primjer haha Edited April 6, 2021 by DarioCarArt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 To sam i sa Uniroyalom vidio, kao da su malo uze od ostalih. Kakva je situacija sa Savom UHP 2, zna li tko? Ovako mi stoje Yokohame 235/40 r18 na 8.5x18 felgi. 225/40 zimski Dunlop je uzi onako dobra 3 prsta od 235/40 Yokohame. Mislim se tu Savu uhp 2 ubost za ljeto, samo ne znam ni sam, ici na 225 ili 235 na 8.5" felgi... [mention=446]Srele_St[/mention] ti si se nagledao razlicitih brandova...?Sava spada pod goodyear dunlop grupaciju a oni inače imaju mesnatije bočnice tako da bi trebala izgledat ok.Mislim da ti je za 8.5 felgu bolje ic na 235/40 ali ta ti je dimezija dosta skuplja u odnosu na 225 pa dobro razmisli prije nego uzmeš.Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Top00 Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 Tnx, ide 235/40 pa da vidimo na sto to lici? U toj dimenziji Sava oko 600kn/kom, daleko jeftinija od ostalih a da nije kinez...i pozitivno sam se iznenadio gumom na drugom autu, nije to ona ista Sava kao ovi jeftiniji modeli. Doduse nova je i samo sam na suho vozia...ali ni ne ocekujem cuda za tu lovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 7, 2021 Share Posted April 7, 2021 Vani pada snijeg a ja montiram ljetne gume :D Conti SC 6, imao sam ih vec u dimenziji 225/35/19 i imam zimske Conti 860 S u 245/35/19 al nijedne nisu imale ovak veliki rim protector. Ovo je bas cudo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioCarArt Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Heh a taman si se ufurao ? 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 23, 2021 Share Posted April 23, 2021 https://www.gumelider.com.hr/guma-automobil/bridgestone/potenza-sport/235-35-zr19-91y-1178996#list-reviews Mišljenje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted April 23, 2021 Share Posted April 23, 2021 (edited) uzeo u dimenziji 255 35 R20. Čine mi se jedino bučne, i dost mekane. nisam ih jos ispravno isprobao https://www.tyrereviews.com/Article/2021-UUHP-Summer-Tyre-Test.htm Edited April 23, 2021 by Unknown Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerac Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 Pozdrav. Jel ima tko iskustva (ili osobno mišljenje) o Starmaxx Ultrasport ST760 gumama? https://www.starmaxx.com/en/tire/ultrasport-st760/PT741/ Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now