Jump to content

Dyno tuning rasprave

Recommended Posts

Zao mi je sto nisi pazio na satu.

Derived tq je moment na kotacima.

Torque je moment na valjcima.

Simple za svakoga tko procita te dvije recenice.

Moji valjci se ne daju prevariti.

The end

A ti drobi dalje, mozes i na grckom

Jbt pa to si mu objasnjavao jos prije 2 godine pa prije godinu dana, mislim fire pa kaj to anualno ide, nebi bilo lose ulozit neke novce u ginko belupo. Cujem da je cudesan za ovakve slucajeve

• 6 months later...

Stock K04 na CDL masini ide na cca. 380ks 550Nm tako da mi je ovo dost "slab" hybrid
Mislim da je to prenapuhana brojka.
Pogotovo ako je na obican benzin i bez ubrzigavanja icega .

Ovaj hibrid se pokazao odlican za tih 400 ks

Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk

Nisam ni ocekivao da ce netko reci wooooow , ..................dobre brojke, ali,................. nisam ni ocekivao da cete vi koji se osjecate iz nekog razloga ugrozenima,  toliko pljuvati po necemu o cemu tri ciste nemate!

O turbinama i njihovim mogucnostima NEMATE POJMA!!!!

• Like 2

Nisam ni ocekivao da ce netko reci wooooow , ..................dobre brojke, ali,................. nisam ni ocekivao da cete vi koji se osjecate iz nekog razloga ugrozenima,  toliko pljuvati po necemu o cemu tri ciste nemate!

ekstra je graf i fino je izmapiran.
Maha ima 15+ sec run tako da nebi ovako izgleda da ima ikakvi problem, posebno oko turba.
radim na ovakvon dynu svaki dan i znam o cem pricam
k04 stock san max mjeria 375 ks sa WMI ! 400+ Loba i slicne tek.
tolko od mene. pozdrav

Sent from my S41 using Tapatalk

2 minutes ago, ruscic said:

ekstra je graf i fino je izmapiran.
Maha ima 15+ sec run tako da nebi ovako izgleda da ima ikakvi problem, posebno oko turba.
radim na ovakvon dynu svaki dan i znam o cem pricamemoji3531.png
k04 stock san max mjeria 375 ks sa WMI ! 400+ Loba i slicne tek.
tolko od mene. pozdrav

Sent from my S41 using Tapatalk

Nije bas da sam shvatio sta zelis reci.

Mozes pojasnit?

1 hour ago, KIMI_1.8T said:

Ja kad citam tvoje postove uvijek nekako sliku mamica na presicama vrtim u glavi. Sorry, morao sam. ?

mamic-dubre2a.gif

Super djeluju brojke za K04, na kojem to autu vrti, naravno ako se smije znati? Tnx.

• Haha 4

6 hours ago, Pekx said:

Ja kad citam tvoje postove uvijek nekako sliku mamica na presicama vrtim u glavi. Sorry, morao sam. ?

mamic-dubre2a.gif

Super djeluju brojke za K04, na kojem to autu vrti, naravno ako se smije znati? Tnx.

Kako drugacije objasniti nekome kome jednostavno nemozes objasniti?

Kao kad npr. stranka nazove za popravak turbine i pita koliko ce kostati. :frusty:

U zivotu nisam fulao za vise od 10ks kad sam rekao da neka turbina na nekom motoru moze toliko i toliko.

Seat Leon Cupra (rucni mjenjac) i snaga je spuštena na 360ks jer je auto apsolutno nevozan. I tih 360 mu je previse kako vlasnik kaze.

9 hours ago, KIMI_1.8T said:

Samo si zaljepio graf. Nisi se ni potrudio napisati ima xxx KS i NM, 100-200 vozi toliko i toliko, cijena je xxx€. Nitno ne pljuje tvoje brojke, ali moras se malo bolje samoprezentirati, pogotovo zato jer jedini radis taj posao kako treba na balkanu.

A pod "slabe hybrid K04" brojke sam mislio da i nije kao neki TTE420 ( https://www.audi-sport.net/xf/threads/tte420-upgrade-performance-turbocharger-vag-2-0-tfsi.234622/ ).

16 hours ago, Rallye VR6 said:

Mislim da je to prenapuhana brojka.
Pogotovo ako je na obican benzin i bez ubrzigavanja icega .

Ovaj hibrid se pokazao odlican za tih 400 ks

Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk

To su max brojke koje nades kod UK/DE tunera bez WMI-a.

4 hours ago, Radman_ED35 said:

moras se malo bolje samoprezentirati

ima ljudi kojima je samoprezentacija vrhunska a posao za kurac, 

tak da vjerujem da je manjak samoprezentacije pravom majstoru plus,

nikako minus...

ionako svatko normalan da u ruke neku stvar puno rađe preko preporuke tj. dobrog iskustva nekoga svoga

nego da popizdi na tuđu samoprezentaciju...

Edited by 13DM

2 hours ago, 13DM said:

ima ljudi kojima je samoprezentacija vrhunska a posao za kurac, 

tak da vjerujem da je manjak samoprezentacije pravom majstoru plus,

nikako minus...

ionako svatko normalan da u ruke neku stvar puno rađe preko preporuke tj. dobrog iskustva nekoga svoga

nego da popizdi na tuđu samoprezentaciju...

Zakurac najbolji posao na svijetu, kad ne mozes istrpit komunikaciju za taj posao (ne pričam, ovaj put, o @KIMI_1.8T ).

Ako nemaš strpljenja za glupa pitanja, onda ćeš ostat u svom mikrosvemiru i nećeš nikad naprijed.

• Like 3

Ne vidim razloga za uzbudjivanje. Samo sam komentirao graf i rezultat. Ne morate se odmah pjeniti, nisam mislio nista lose, osim da je rezultat zakurac i nema veze s mozgom. To nema jikakve veze sa Mikijem i turbinama. Samo sa brojevima.

5 hours ago, Nero said:

Ako nemaš strpljenja za glupa pitanja, onda ćeš ostat u svom mikrosvemiru i nećeš nikad naprijed.

nije stvar u strpljenju il glupim pitanjima, nema glupih pitanja samo glupih odgovora...

ja ovdje govorim isključivo o samopromociji i ljudima koji vole da budu najpametniji, da ti uvale ono kaj imaju a ne ono kaj ti trebaš i po defaultu su kvarni...

u današnje vrijeme googla svi su najpametniji i svi sve znaju pa skroz kontam da prave majstore zaboli za mudrace...

ja te npr. neću nikad gladit po jajima da nekaj kupiš il napravit cifru jer eto neki misle da samo oni imaju lovu i da oni odlučuju a ne ja kao prodavatelj...

A mnogi vole da ih se gladi dolje, al to onda i košta...

da se razumijemo, naši su ljudi puno normalniji od npr. švaba koji su u 50% slučajeva ozbiljno sjebani i preiskompleksirani u bulju...

Edited by 13DM

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...