KA2001MR Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 On 5/18/2019 at 9:36 PM, BM0021 said: Danas ostao u čudu sa novim p zero pz4, potez Karlobag-Gospic pljušti kiša i ako baš nisam namjerno cimao usred zavoja nisam ga dobio ni da zablinka traction, nije tako čupao sa dunlop sportmax gt nikada Bas sam i sam bio na tom potezu jucer i danas, nisam te nazalost vidio. Inace ja imam PZ4 na Alfi i jako sam zadovoljan, jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Ovih dana nabavljam felge i idem montirat ljetne gume, izvadim set i vidim oštećenje na jednoj gumi, vjerojatno od montaže/demontaže jer ne znam kako bi ja ovo uspio napraviti.. Smije se ovo montirat ili da bacam u smeće? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Smije. Guma brtvi ovim rubom gore, iznad oštečenja.Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Trebam gume 245/40/18 pa gledam par modela, ako je netko probao..ima preporuku bio bih zahvalan Pirelli P Zero GY F1 Asymmetric 3 Continental Premiumcontact 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Već sam treću sezonu na Contiju PC6 u gore navedenoj dimenziji; fenomenalna guma, drži kao prvoga dana, nikakvo pretjerano trošenje i sl. te definitivno ju budem opet uzeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Pc6Ima ih par kolega i prijatelja. Svi su jako zadovoljni.Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Super..hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 225/40 r18Merc a klasa a200dLjetna guma koja je najbolja omjer cijena/kvaliteta i ima li tko sto da ponudi?Ili allaround da moze i zimu durati? Ili je bolje da imam zimske posebnoSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 25 minutes ago, ante_st said: 225/40 r18 Merc a klasa a200d Ljetna guma koja je najbolja omjer cijena/kvaliteta i ima li tko sto da ponudi? Ili allaround da moze i zimu durati? Ili je bolje da imam zimske posebno Nekih 10 EUR je razlika izmedju Uniroyal RainSport 3 koji je kakti best buy i Michelin Pilot Sport 4 ili Pirelli P Zero (PZ4), tako da tu nemas kaj razmisljati, usteda je nikakva... Imas i novi Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5, navodno je isto odlicna guma... To su UHP gume, odnosno vise sportski orijentirane, ako trebas nesto za vecu kilometrazu, odnosno touring gume, onda gledaj Continental Premium Contact 6 ili Pirelli Cinturato P7... Sto se tice cjelogodisnjih, imas dvije vrste, sa zimskom i ljetnom sarom, dakle jedne su vise orijentirane za hladnija podrucja, a druga za toplija... Tako da ovisi kako, kuda i gdje se vozis, ali prava ljetna ili zimska ce uvijek biti bolja od cjelogodisnje... S druge strane, ako si recimo u ST i ides par puta godisnje za ZG i treba ti zimska, Michelin CrossClimate+ bi mogao proci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoschuS Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Ja sam bio poprilicno protiv cjelogodisnjih ali mi je prosle god Srele s foruma sredio Bridgestone Weather Control a005 i moram priznati da sam jaaako zadovoljan s gumom. Za vise snijega sigurno nije ali Zg zima je prosla iznad ocekivanja i po onom vremenu kakvo je najcesce po zimi (par stupnjeva iznad 0, mokro i slinavo) guma je fantasticna. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 (edited) Nexen N Fera SU4 225/40/18 Navodno je jako dobra, imam je na Lexusu naprijed i pokazala se dobra ovih 3mj. Vidjet cemo kad se malo potroši.. Planirao sam uzet sve 4 za Tourana ali nisam jos odlucio jer sam nekidan vidio 1T2 na 19 i nevjerojatno yebbeno izgleda. Edited June 23, 2019 by Ozy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 evo da pohvalim @Srele_St za super cijenu i montazu Continentala najbolju cijenu je dao, cak bolju nego furlan i ostali fala jos jednom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Nema na cemu. Drago mi je da si zadovoljan.A- klasa odlično izgleda. Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 On 9/28/2019 at 10:38 PM, ante_st said: evo da pohvalim @Srele_St za super cijenu i montazu Continentala najbolju cijenu je dao, cak bolju nego furlan i ostali fala jos jednom eee da je samo jedan put izasa u susret! Svaka cast kolega! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oggy Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Kako za Civica imam poprilično glupu dimenziju 15ica upisanu (195/55/15) u prometnu pa su skupe ko vrag molim savjet šta da uzmem? Penzionerska vožnja sa povremenim izletima u malo jače zavoje. Da po kiši je čist ok, a do 180 km/h ne bu ni u snovima. Glupo mi je davati 600 kn za gumu za mlinček za kavu, a opet gume tipa Tigar i slično ipak ne bi... Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rwd Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 14 minutes ago, Oggy said: Kako za Civica imam poprilično glupu dimenziju 15ica upisanu (195/55/15) u prometnu pa su skupe ko vrag molim savjet šta da uzmem? Penzionerska vožnja sa povremenim izletima u malo jače zavoje. Da po kiši je čist ok, a do 180 km/h ne bu ni u snovima. Glupo mi je davati 600 kn za gumu za mlinček za kavu, a opet gume tipa Tigar i slično ipak ne bi... Hvala Malo sam bacio oko na ponudu,ja bi uzeo nexen ili kumho..I jedna i druga su 400 i nesto sitno kn i to bi trebalo biti vise nego dovoljno.Ja po autoputu vozim hyundai accenta bez ikakvih problema 160 kmh na savi eskimo tako da nemas brige za trkeljanje i normalnu voznju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oggy Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Baš pogledao Nexen i kad vidim Blue, Eficient i takve oznake samo se sjetim Michelin Energy i loše mi dođe. Plastika samo takva. Nego Toyo Proxies je još uvijek in? Il se pokvarila? Prije 10tak godina je žarila i palila tunerskom scenom Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Uzmi si Falken Ziex 914, baba ih ima na Cliu MK3 u 16"...jebena guma a ne košta suludo...i Nexen N Fera SU4 su isto ok, one su više sport dok su N Blue touring gume Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Uniroyal 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Uzmi si Falken Ziex 914, baba ih ima na Cliu MK3 u 16"...jebena guma a ne košta suludo...i Nexen N Fera SU4 su isto ok, one su više sport dok su N Blue touring gumeNexen na slinavoj cesti nije baš neka sreća, da se razumijemo nije smeće ali nije ni dalje od prosječna guma Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oggy Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Sve gledam okolo pa će ispasti da mi 600 kn ne gine. Nisam pobornik štednje na gumama, a toliko koštaju ove kaj nekaj vrijede. Tigar, Barum, Matador su jedine kaj su za tu glupu dimenziju ispod 500 kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 12 hours ago, Oggy said: Kako za Civica imam poprilično glupu dimenziju 15ica upisanu (195/55/15) u prometnu pa su skupe ko vrag molim savjet šta da uzmem? Penzionerska vožnja sa povremenim izletima u malo jače zavoje. Da po kiši je čist ok, a do 180 km/h ne bu ni u snovima. Glupo mi je davati 600 kn za gumu za mlinček za kavu, a opet gume tipa Tigar i slično ipak ne bi... Hvala ja bi na tvom mjestu atestirao 195/50/15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoschuS Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Ili ovo sto kaze Rain ili nadji stanicu za tehnicki u kojoj te nece zahebavati zbog toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Sve gledam okolo pa će ispasti da mi 600 kn ne gine. Nisam pobornik štednje na gumama, a toliko koštaju ove kaj nekaj vrijede. Tigar, Barum, Matador su jedine kaj su za tu glupu dimenziju ispod 500 kn.Ako te tješi imam manju i još gluplju dimenziju na P-106 a košta ko tvoja, dimenzija je 185/55/14... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oggy Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 (edited) 2 hours ago, Rain said: ja bi na tvom mjestu atestirao 195/50/15 A mislim da će na kraju i biti tako. Makar sam na staroj Hondi imao tu dimenziju pa je to poprilično niskoprofilna guma što za sobom povlači neudobnost, bojazan prema penjanju na rizole i grabama na cesti te vizuala tj. velika rupa između kotača i blatobrana. Spuštanje Honde mi se za sada ne radi zbog jelte homologacije i atestiranja. ps: ima tko 15tice čelične 4x100 sa gore 195/50/15 za posuditi? Ono, čisto da idem pokušat atestirati Da ne kupujem te gume ako kujac od atesta Edited January 24, 2020 by Oggy Sjetih se velebne ideje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now