vux Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 https://www.antenazadar.hr/clanak/2017/05/nekadasnji-voditelj-top-geara-jeremy-clarkson-na-snimanju-u-zadru/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 http://www.24sata.hr/show/prolaznici-u-soku-bivsa-ekipa-top-geara-osvanula-u-zadru-523664 Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 Snimaju već neko vrijeme, frend radi za firmu kaj im transfere radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
scary Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 njih troje su vec poprilicno dosadni postali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 1 hour ago, Kevin said: njih troje su vec poprilicno dosadni postali. Nadam se da ih je ova sezona TG-a malo razdrmala jer su bili za koplje bolji od njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 nadam se i ja. Meni je prva sezona GT-a izgledala sva nekako u stilu "mi smo ultrapopularni i ultrasmijesni i zanimljivi da je dovoljno da lajemo međusobno i po stopedesetiprvi put recikliramo iste fore, i sve ce bit super". Kad se jos na to nadoda produkcija koja je bar za tri koplja losija od BBC-jeve, dobili smo dva osrednja show-a umjesto jednog dobrog. Ne znam stvarno sto reci, dali smo prosli losije ili bolje nego prije. Ali vjerujem da ce se kroz sezone i jedni i drugi samo poboljsavati 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Nisam gledao aktualnu sezonu TG-a ali GT mi je čist OK. Bilo je 2-3 epizode gdje su bili dosadnjikavi, ali gledaš lijepe pejzaže, kamera je dobra i sl...daleko je to od neke automobilističke emisije. I to mi je OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Kak je Robertino rekao, sve je to postalo prazno s njihove strane... promijenili smo ime, a sve je ostalo isto, znaci vec vidjeno i dosadnjikavo.... za razliku od TGa koji je jbg, prvu sezonu testirao, a ovu drugu je puno puno bolji... i voditelji su se super snasli... Svi znamo da se niti GT ili TG "ne gleda" radi specki auta, ali opet, TG ima drugaciji pristup, malo testiranja, malo putopisa, dok je GT otisao na tu stranu putopisa i njihove zahebancije... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 4 hours ago, Raptor6767 said: Nisam gledao aktualnu sezonu TG-a ali GT mi je čist OK. Pogledaj obavezno Po meni su bili poprilicno bolji od GT-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 (edited) Slažem se, sezona 2 novog Top Geara je bila daleko bolja od sezone 1 GT-a, sad ostaje da vidimo sezonu 2 GT-a Jer realno sezona 1 Top Geara je meni osobno bila koma pa treba i ovima dati vremena da se prilagode novim pravilima... Edited May 11, 2017 by BM0021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Meni je i 23. sezona TG-a bila bolja od 1. sezone GT-a a kamoli 24. koja je perfektna. Jednostavno mi se ne gleda emisija o autima u kojoj nema testova auta i gdje glavni akteri nisu više sposobno pošteno odvesti neki auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Šta se top gear gledao zbog testiranja auti? Ja sam ga gledao samo zbog ove trojice luđaka Zato mi TG više nije napet i nisam ni jednu epizodu pogledao, nije mi to to. U GT-u nisu tak zabavni kao prije ali još uvijek ok za pogledati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 (edited) To da, za testove se gledaju neke druge emisije. Edited May 11, 2017 by Target Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAx Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 21 hours ago, Target said: To da, za testove se gledaju neke druge emisije. TV automagazin Meni smješniji od TG i GT zajedno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 Kad kreće Season 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 a ne piše nigdje točno, ali računaj 11 mjesec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 18.11 kreće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 On 11/05/2017 at 4:12 AM, cyberphere said: Šta se top gear gledao zbog testiranja auti? Ja sam ga gledao samo zbog ove trojice luđaka Zato mi TG više nije napet i nisam ni jednu epizodu pogledao, nije mi to to. U GT-u nisu tak zabavni kao prije ali još uvijek ok za pogledati. kako onda znas da ne valja? predrasude? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Ne nego sam TG gledao zbog ove 3 budale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 1 hour ago, cyberphere said: Ne nego sam TG gledao zbog ove 3 budale pogledaj drugu sezonu novog TG. Stvarno su dobri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Jep, čim su makli onog plavog krelca su postali gledljivi. trebat će sezona il dve da se malo ufuraju i prestanu bit ukočeno, ali sve u svemu ok su za pogledat. Plus kaj Harrisa obožavam gledat jer po meni radi ponajboljereviewe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 sad bi i mozda mogao gledati kad su maknuli onog lika sa telecom facom... a sve u svemu jezim se slusati British English... mozda kad bi samo bili subtitles i zvukovi auta onda bi bilo to super za gledati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 Fuckin yankee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now