Uros Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 2 hours ago, vandal2407 said: ja sam mislio oko 1.35 ? Imat če auto i više konja na daily mapi. ali za stazu bude 550 baš zbog toga da se izbjegnu nus pojave, a i slagan je da drzi sigurno 550hp na stazi. tako da nebi trebalo problema bit 38 mora ici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 2 hours ago, vandal2407 said: Pozz. Zanima me šta mislite koliko bi moja impreza najbrže mogla ič na grobniku? Znači sa nekim dobrim vozačem kolko je maximum šta auto može . Impreza STI hatch 1470kg 550HP 750NM Bilstein B16 ovjes Eibach deblji ARB-ovi Trkači diskovi i pločice Trkača geometrija kotača Full slick soft NOVE gume, lagane felge (8kg) ET35 Mislim da ćeš ići tih 1.40 koje imaš u planu nakon malo vježbe... Full slick puno znači... 1 hour ago, Mario_S3 said: To ti je brijem vrijeme na full slicku, iskreno zaboravio sam na to. I ja govorim o istom autu, Type R FK8. Ja sam uspoređivao vremena sa semi slickom. Ovaj vikend FK8 nije išao ispod 1:40 a iste gume su imali i EP3 i moj S3. Pa čisto ovako neka referenca. Naravno, širina gume je ključna, Civic FK8 na 265, S3 na 225 a EP3 ne znam, al sigurno nije šira od moje. Ako na Imprezu staviš 265 onda vjerojatno može 1:38 bez problema. 1470kg je ipak još uvijek teško za zavoje. Naravno za odvesti 1:38 ti treba driver mode. EP3 ima 245 naprid... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kic Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 Prvi TD 2:00 (stari asfalt), drugi TD 1:54, treci TD 1:56... stara podrapana Astra... Tko nije bio na Grobniku ne shvaca da auto nije najveci limit za nas amatere nego je to sam vozac. TD je po meni prvestveno namjenjen da možeš u sigurnim uvjetima testirati sebe kao vozača i limite auta. Gananje vremena je vec semi-pro level i definitivno treba biti zasebna kategorija. Kad se svi smixamo nitko ne uziva. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 Ide poznanik sa 275 trophijem, 1.42.xxx (na serijskoj mapi) tako da nebih se bas slozio sa tim da je 300ks kifla... a i Mislav sa CTR ide ispod 1.40 na sliku... FWD sa 300ks je sasvim ok... samo ga treba odvozit i ulagat u prave komponente.E to je vec vozac Moj megs je iso bez mape i ovjesa 1:48 tak nest....(kod bivseg gazde )Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal2407 Posted May 28, 2020 Author Share Posted May 28, 2020 1 hour ago, Uros said: 38 mora ici budem dao nekome profiču auto u ruke pa budemo vidjeli kolko moze ic a ovi šta pišu da nemože ispod 1:40 su malo neozbiljni. pa stock megani, type Ri, A45 i ostali na ljetnim gumama voze 1:40-1:43 1 hour ago, Lovre said: Mislim da ćeš ići tih 1.40 koje imaš u planu nakon malo vježbe... Full slick puno znači... EP3 ima 245 naprid... neču se odma nateravat. al i ja mislim dok malo savladam stazu da bi mogao tolko vozit. ne odma prvi track day. ali 2,3 bi išlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 2 hours ago, Sasaa said: Mene bas zanima di bi bio na PS4S sa 265 Trophyem.... mozda jednom odem za probu. Cobra je isao s tim autom 46 na losim gumama...bas s tim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 13 minutes ago, Uros said: Cobra je isao s tim autom 46 na losim gumama...bas s tim Mislim da to nije taj auto. ovaj je žuti, iz RI. Ako mislimo na isti auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 12 minutes ago, Uros said: Cobra je isao s tim autom 46 na losim gumama...bas s tim To je jos bilo na starom asfaltu ? 3 minutes ago, Raptor6767 said: Mislim da to nije taj auto. ovaj je žuti, iz RI. Ako mislimo na isti auto. Ne mislite... Uros misli na crnog 265 Trophya Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 On 5/28/2020 at 11:11 AM, Mario_S3 said: Koji Type R? FK8 na AR-1 265mm, s boljim kočnicama, spušten i sa jako dobrim vozačem ne ide ispod 1:40.3 ak se ne varam, a to je jaaako dobro vrijeme @Mislaf A EP3 sa čini mi se 240KS je odvezao najbolje 1:43,99 i to sa jako dobrim vozačem, isto na AR-1 i složen auto skroz. I to je vrijeme za koje su se neki čak i kladili da nije moguće pa su popušili. Tako da mi je ovih 1:37 pričam ti lovačke priče. EP3, sa 245ks je odvozio 1:40 na slicku Hankook koje sam bio prosle sezone uzeo za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 (edited) jedno je jako dobar vozač drugo je Živac za volanom svaka mu čast kako juri Edited July 20, 2020 by 13DM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nero Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Ispod 1:66 100% Koliko ispod je pitanje, kako su mi izvori javili, Imprece su poznate po tom da ih je ugrizla zmija understirača. Ne znam da li je to istina, nisam nikad imprecu vozija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Itekako je u understeeru...kronicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Meni to nije auto za stazu, em se pregrijava em je under steering za dobar dan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal2407 Posted July 20, 2020 Author Share Posted July 20, 2020 nemate poima. stock impreza je tako stelana jer je understeer sigurniji za voznju. kad se stave deblji ARBovi je neutralna, i još kad staviš dobar ovjes. mozes auto nastelat kako hočeš. staviš istu debljinu ARBova napred i natrak i imas oversteer. s time da kod impreze možeš štelat i centralni diff. u 5 nacina rucno i 3 nacina automatski. al đabe to vama pisat kad ste pametni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicuser Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 2 minutes ago, vandal2407 said: nemate poima. stock impreza je tako stelana jer je understeer sigurniji za voznju. kad se stave deblji ARBovi je neutralna, i još kad staviš dobar ovjes. mozes auto nastelat kako hočeš. staviš istu debljinu ARBova napred i natrak i imas oversteer. s time da kod impreze možeš štelat i centralni diff. u 5 nacina rucno i 3 nacina automatski. al đabe to vama pisat kad ste pametni. a mislim da si ti najpametniji od svih, kad si otvorio temu kolko bi TVOJ auto trebao ici na grobniku Lp 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 a mislim da si ti najpametniji od svih, kad si otvorio temu kolko bi TVOJ auto trebao ici na grobniku LpNema dalje od toga hahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal2407 Posted July 20, 2020 Author Share Posted July 20, 2020 1 minute ago, epicuser said: a mislim da si ti najpametniji od svih, kad si otvorio temu kolko bi TVOJ auto trebao ici na grobniku Lp ja sam to otvorio iz zajebancije i dosade. pisete gluposti i uspoređujete stock imprezu i na kojoj je sve i svasta promjenjeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Impreza se sigurno da sloziti da bude neutralna Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal2407 Posted July 20, 2020 Author Share Posted July 20, 2020 2 minutes ago, TomiTraktor said: Impreza se sigurno da sloziti da bude neutralna naravno da se da. pogon se da štelat od 39/61 pa sve do 50/50, pa možeš X kombinacina ARBova stavljat, pa ovjes dobar. pa prebacivat težinu spustanjem auta. pa drugačije špera (i to ima veze s preupravljanjem i podupravljanjem, da nebi neko sad pisao da to nema nikakve veze. i jos 100 drugih kombinacija. ali oni du čuli da stock impreza podupravlja i tu je priči kraj za njih. ja nisam neki ljubitelj impreze. da jesam onda bi uzeo neku limozinu i stavio 555 gore i te šeme. dobro sam proučavao i kupio tak auto s razlogom i znam o čemu pišem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Ma biti ce to superTi pogoni su mu za track use samo teret, ali to je legendaran auto sa razlogom plus ponuda aftermarket dijelova i know how je vjerojatno odlicna Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Slagati auto za sebe i pricat da ces ga dati nekom "ko zna voziti" je u najmanju ruku, ................smijesno. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal2407 Posted July 20, 2020 Author Share Posted July 20, 2020 13 minutes ago, TomiTraktor said: Ma biti ce to super Ti pogoni su mu za track use samo teret, ali to je legendaran auto sa razlogom plus ponuda aftermarket dijelova i know how je vjerojatno odlicna naravno. gubici su veliki na stalno 4x4. zato i slazemo 550hp za stazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fronius Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Kimi, tri točkice su dovoljne...Sve drugo je, u najmanju ruku, debilno. Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal2407 Posted July 20, 2020 Author Share Posted July 20, 2020 4 minutes ago, KIMI_1.8T said: Slagati auto za sebe i pricat da ces ga dati nekom "ko zna voziti" je u najmanju ruku, ................smijesno. pa ja još neznam vozit kak spada. i nekuzim zasto bi bilo lose dat nekome proficu auto da mi postavi vrijeme i da to vrijeme ganjam onda. meni je to savim oke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 A ko je taj "profic" na kojeg si mislio? Btw, MOJ auto koji slazem ZA SEBE, NIKOM ne bi dao da vozi. Ali, to je,..... samo moje misljenje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now