vesko Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 23 hours ago, Hic said: Imas whp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicuser Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 7 hours ago, ruscic said: A toooooo. Alduk me dosa pitat jel mogu kako zaobic sifru i mapirat to BAS SAM JADAN Tako te volim HIConja Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk sinko aj ti prvo smanji travulju i posjeti skolu i tecaj engleskog 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Da se malo ohladite od ovih pravih valjaka,sto kazete na ovu vrstu mjerenja snage na autu? https://www.insoric-sales.com/en/product/insoric-realpower-dyno-system-premium/ Neki od tunera tako mjere i vele da je to tocno Ovo nije tocno, ali je za usporedbu (u kojem smjeru ides) nelose. Cisti dragy ili onaj prije tamagochi sistem. Ubrzanje/kile/brzina.Li opet imasTezinu aura kao zamasnjak koji upijaMale promjene (moment tromosti). I osim punog gasa i krivulje, nema bas puno vajde od toga. Cista usporedba, ali opet, na istom dijelu ceste u istin uvjetima, svaki put. Brojke su nevazne, samo usporedba. Upravo to. Gdje je whp? Svaki mainline ima WHP/torque ili derived torque graf. Ostalo je PROCJENA, kao sto ti pise na grafu. Estimated.Gdje je mjereni broj? To te pitam. Nikad nikom ne smijesndati takav graf. Pogledaj sto se dogodi i kakve probleme izaziva. Moras dati WHP! I estimated AKO zelis. Ali MJERENU vrijednist obavezno!Ova imprezaa bi poMojoj procjeni trebala imati 300-315whp mjerenih, za ovih 390 est.Da li ima ili nema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruscic Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 sinko aj ti prvo smanji travulju i posjeti skolu i tecaj engleskog I to si ti svatia iz ovog posta. Bravo Niti neznan ko si ti a i nije me briga Evo ti jutarnje slaganje bmw, malo njemackog malo engleskog.... Napusen , pijan, drogiran slazen mapu u licenciranom winols u, a ti??? Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruscic Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Upravo to. Gdje je whp? Svaki mainline ima WHP/torque ili derived torque graf. Ostalo je PROCJENA, kao sto ti pise na grafu. Estimated.Gdje je mjereni broj? To te pitam. Nikad nikom ne smijesndati takav graf. Pogledaj sto se dogodi i kakve probleme izaziva. Moras dati WHP! I estimated AKO zelis. Ali MJERENU vrijednist obavezno!Ova imprezaa bi poMojoj procjeni trebala imati 300-315whp mjerenih, za ovih 390 est.Da li ima ili nema?Hic je u pravu. Daj whp sheet jer taj dyno samo to mjeri. Radia ih je miljon moze usporedit sa svojin mjerenjima jel to to.Hic oni MTM tuneri 99% neizbace iz brzine nakon runa tj. prije pocetka mjerenja gubitaka. Pa motor koci dyno.Jedino tako mogu bit onoliki gubiciSad mjerin dsg i iman 12 kw gubitaka na 200ks Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Znalo je biti grafova i mjerenja sa skoro 200kW gubitaka ...da je taj koji je to stavio u dyno sheet isao u školu bar do osmog razreda znao bi da tada ne bi bilo ni guma ni getribe ni diferencijala, samo lokva rastaljenog aluminija ispod auta.Poslano sa mog Mi Note 10 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruscic Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Znalo je biti grafova i mjerenja sa skoro 200kW gubitaka ...da je taj koji je to stavio u dyno sheet isao u školu bar do osmog razreda znao bi da tada ne bi bilo ni guma ni getribe ni diferencijala, samo lokva rastaljenog aluminija ispod auta.Poslano sa mog Mi Note 10 koristeći TapatalkAko kocis ili nisi izbacia iz brzine prilkom cast down imas vece gubitke. Netriba bas ic u skolu za to svatit. Ako mjere tako prije posli nije frka al iskazivanje snage je krivo. Danas okacin koji graf sa mahe iman tu 3 auta za remap Dva sigurno, gtd me jebe temp senzor na ispuhuSent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Ako kocis ili nisi izbacia iz brzine prilkom cast down imas vece gubitke. Netriba bas ic u skolu za to svatit. Ako mjere tako prije posli nije frka al iskazivanje snage je krivo. Danas okacin koji graf sa mahe iman tu 3 auta za remap Dva sigurno, gtd me jebe temp senzor na ispuhuSent from my Redmi Note 9 Pro using TapatalkTija san rec da to rade da bi izračunata flywheel snaga bila lipša vlasniku...pa pretjeraju, ne malo nego do jaja. Volija bi vidit pogon koji je sposoban disipirati 200kW energije u nekom normalnom vremenskom intervalu.Druga stvar koja mi nije jasna je - kakav gušt ima vlasnik kad mu auto ima 500 konja jer je toliko platija i takav hardver ima, ide ko da ima 500 konja ali svima govori i pokazuje papir di ima 650 ili 700? Poslano sa mog Mi Note 10 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruscic Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Stock n47d20a sa 208000 km130kw bi treba bit stockA maha dodaje jeli? I sta sad momci?Sent from my Redmi Note 9 Pro using TapatalkGolf gtd stock 170hp mjeren 168hpIzad 4000rpm zbog zacepljenig dpf a (visok egt) skida gorivoManual mjenjacSent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruscic Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Bmw gotov++22kw.5 kw na kotacu + 23kw ispada na radiliciJooooj koje varanje sa Mahon Bilo bi vise da je auto 100% ispravan Gubici u oba mjerenja 25 kw i stock i tuneSent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Bilo bi bolje da su obojica popravili aute s tim novcima umisto utočili mapu da dođu na stock snagu Poslano sa mog Mi Note 10 koristeći Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruscic Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Bilo bi bolje da su obojica popravili aute s tim novcima umisto utočili mapu da dođu na stock snagu Poslano sa mog Mi Note 10 koristeći TapatalkZato su dosli kod mene Gtd se minja senzor i vadi dpf a bmw cemo provjerit logove sa dyna i popravit auto ako je moguce. Da se razumimo ja ne zelim nikome sa ovog foruma radit auto niti cu mu radit !!!!!Da zivim od vas ubia bi se Sigurno ne bi da otkaz na tehnickom P.s. bila je rjec o mahi kako sere gubitkeSent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sito_zg Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Koliko sam skužio gore u YT videu od Kica da se štelat Maha.. Garant si ju naštelo za forum, lopino.. hahahPoslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Zato su dosli kod mene Gtd se minja senzor i vadi dpf a bmw cemo provjerit logove sa dyna i popravit auto ako je moguce. Da se razumimo ja ne zelim nikome sa ovog foruma radit auto niti cu mu radit !!!!!Da zivim od vas ubia bi se Sigurno ne bi da otkaz na tehnickom P.s. bila je rjec o mahi kako sere gubitkeSent from my Redmi Note 9 Pro using TapatalkNe brini, nisan ti ja Hicov ili nečiji advokat, samo san prokomentira. Koliko ko zna il ne zna ja ne mogu sudit kad ja ne znam, odakle mi kredibilitet da pricam o tuningu.Sritno, drago mi je da neko u nas ode radi posal, moga si ic i laksim putem pa samo točit mape ko drugi. PozzPoslano sa mog Mi Note 10 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruscic Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Koliko sam skužio gore u YT videu od Kica da se štelat Maha.. Garant si ju naštelo za forum, lopino.. hahahPoslano sa mog SM-N975F koristeći TapatalkLopov misli da je svak lopovDobar misli da je svak dobarNeznam stelat zao mi jeSlobodno dodji pa ces viditSent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sito_zg Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Ma nema veze,boli me kita.. ajd prčiga..Ako kažeš da voliš pošteno onda se drži poštenja a ne kao pojedinci koji objašnjavaju okretaje kako bi izbjegli neke odgovore..Mali trag na slici:Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Dali je taj "mjerni uređaj" umjeren od strane ovlaštenog tijela koje nakon umjeravanja izdaje certifikat o istome, dali na "mjernom uređaju" postoji vidljiva naljepnica poput ove:Ili valjci za mjerenje snage ne podliježu tim zakonskim propisima? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Da, valjci se umjeravaju. Ima tocno propisana procedura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Ajde pliz slikaj nam ovjernu ili umjernu naljepnicuPoslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 9 minutes ago, Jopa said: Ajde pliz slikaj nam ovjernu ili umjernu naljepnicu Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk Mislim da to nepostoji jer valjci nisu alat za mjerenje nego mapiranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Jasno da ne postoji.... Zato ga i tražim naljepnicu jer veli potvrdno na pitanje o službenom ovjeravanju/umjeravanju. Svi bi šteli nešto mjerit i kurce se kako mjere ali nemaju mjerni uređaj... Ako mjerite onda mjerite, do tad se igrajte sa tim alatom i zaboravite na mjerenje. I smanjite ribu sa prodanim konjima jer kad se jedan dan netko zainati da prodajete konje bez mjernog uređaja najebat će te svi kolko vas god ima. Dobronamjeran savjet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Proizvodac je jasno propisao kako se kalibrira(proizvodac nije iz europe) i to preporucuje se to raditi svake godine. Ja zadnje to radio ove godine kada selio dyno, jer kod svakog selenja se to mora raditi. Posto dobio sve potrebno za kalibraciju(kalibracijski uteg ...), to sve obavio sam. I kako sto se vidi, dobro pokazuje snagu. Da su krivo kalibrirani, nebi bas tako tocno pokazivali. Ako stvarno postoji potreba otici cu par soba dalje po druge utege, ekipu da bude tamo i naljepnicu. Ipak radim u sklopu institucije koja je zaduzena za takva mjerenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal2407 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 2 minutes ago, Jopa said: Jasno da ne postoji.... Zato ga i tražim naljepnicu jer veli potvrdno na pitanje o službenom ovjeravanju/umjeravanju. Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk a i da postoji. opet on ne prikazuje nikad whp. i moze muljat uvijek sa crank hp Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 a i da postoji. opet on ne prikazuje nikad whp. i moze muljat uvijek sa crank hpDaj nam objasni kak se to mulja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal2407 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 6 minutes ago, MeaCulpa said: Daj nam objasni kak se to mulja? nek prvo on objasni zasto ne prikazuje WHP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now