Jump to content

Dyno mjerenje demistifikacija - pojasnjenje rada i mjerenja

Recommended Posts

pitam jer ne znam:
šta ne bi mapa trebala ići na kraju? ako mapiraš auto, onda ga pustiš kakav je, a ako kasnije skidaš dpf ide novo mapiranje?
Naravno. Na stage1 padne snaga bez dpf a.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Meni i dalje fascinantno kako iz niza brojeva u programu uspijete ubrzati auto, a nitko screenshot/printscreen sa ekrana ne zna okinuti, nego slikate mobitelom ekran ko moja mama. 
Oko 100 mapa mi treba za 1.4tsi. i par dana
Nadan se danas kraju ovoj kanti.a65c89c5b82e30bcfda5b2536e1381c9.jpg492f0eb85597cd9eb4c79f679a42193e.jpg

Molim te da ne seres. Padne ti glavi jedino.
Jos neznam kako cu kupit fajl u tebe
Nema te na EVC resellerima
Sad sam opet provjeriA
To sta imas kess i ktag bas fino iman ih i ja i jos 15 alata1a1df2daa4ff8c333f16adeed537a4b4.jpg

35 minutes ago, ruscic said:

Naravno. Na stage1 padne snaga bez dpf a.

sad neću ulaziti u to što su ti  ljudi platili i jesu li uopće jer su nečiji prijatelji ili ne, ali ako ja dođem s neispravnim autom na mapiranje, mogu li očekivati da će mi netko reći da nešto ne valja s autom i naplatiti samo uslugu mjerenja i uputiti me mehaničaru?

ili će mi ubaciti i naplatiti mapu koja neće biti optimalna nakon popravka, pa ću morati platiti još jednu?

Edited by Bubi

5 minutes ago, Bubi said:

sad neću ulaziti u to što su ti  ljudi platili i jesu li uopće jer su nečiji prijatelji ili ne, ali ako ja dođem s neispravnim autom na mapiranje, mogu li očekivati da će mi netko reći da nešto ne valja s autom i naplatiti samo uslugu mjerenja i uputiti me mehaničaru?

ili će mi ubaciti i naplatiti mapu koja neće biti optimalna nakon popravka, pa ću morati platiti još jednu?

Ja odmah posaljem na popravak auta. Nikakvo mapiranje ili ista. Na 1.9tdi to je oko 60% auta iako svi tvrde da su 100% ispravni.

• Like 1

Meni i dalje fascinantno kako iz niza brojeva u programu uspijete ubrzati auto, a nitko screenshot/printscreen sa ekrana ne zna okinuti, nego slikate mobitelom ekran ko moja mama. 
Koliko ti vremena treba za upload screenshota sa offline dyno kompa...u odnosu na fotografiju ekrana tog kompa mobitelom i prc tapatalk i evo je vec uploadana.

Cak i da je laptop, screenshotaj pa se logiraj na forum s tog kompa itd. Mnogo ljudi koji rade ozbiljan posao s namjenskim laptopom uopce ne zele s tim kompom na kojekakve forume itd.

;)

Poslano sa mog Mi Note 10 koristeći Tapatalk

• Like 4

41 minutes ago, ED30DSG said:

Sta znaci "EngPWR est HP [Maths]"?

Prevedeno onako, na nas seljacki jezik?

Tu je objasnjenje. Sada je pomnozeno s 1.28, nedavno je bilo 1.3. Ovisno kako pase.

Edited by fire

4 hours ago, Sasaa said:

i jeste usuglasili, tko je mapirao 125d koji nije isao kako treba ?

spacer.png

?

Koja su dva aktera tu najglasnija? ?

Čekam da se sam javi,

ali ne želi se izjasnit očito, potpuni ignore, nisam znao da su ljudi toliko zatvoreni ovdje ?

Bilo bi lijepo pročitati njegovo objašnjenje otkud tamo 260 ks i šta se desilo sada da je auto toliko prodisao.

P.S. ne zanima me to vaše nadmetanje ko je bolji tuner, nikom domaćem ne vjerujem ionako 

• Like 2

7 hours ago, Xman said:

"Vlasnik auta ne bi" al zato se ti istovarujes i prcas. Il reci o kome se radi il odskakuci s takvim spikama

posto je nemoguce ne citati ove teme jer su jedine aktivne na forumu, ovo je i meni upalo u oko.

kao prvo, ne razumijem zasto Pekx dopusta uopce ovo podjebavanje preko foruma izmedju dvije stranke, gori ste od republikanaca i demokrata, trumpa i bidena ?

I sto je jos najjace, kolju se oko TUDJIH auta, kriste isuse, daj prestanite gurati nos u tudje stvari i tudje aute, sto vam cini to, kakvu vam zadovoljstinu to predstavlja?

A sami vlasnici tih auta ne komentiraju, cak vecina nisu ni clanovi foruma, i sukladno tome, uopce se nema sto ovdje na stotine postova o tome pisati i prozivati, a jos vise jer po svemu procitanom, meni kao nepristranoj stranci, sve izgleda kao hrpa lazi, s jedne i druge strane, pogotovo od ovih nekih likova koji znaju o tudjim autima vise nego sami vlasnici tih auta,

daj se saberite vise

P.S. isprike svima kojima moj post smeta. Ne zelim dodatni spam. Samo sam iznio svoje misljenje.

• Like 4

2 hours ago, Gabre said:

A sami vlasnici tih auta ne komentiraju, cak vecina nisu ni clanovi foruma, i sukladno tome, uopce se nema sto ovdje na stotine postova o tome pisati i prozivati, a jos vise jer po svemu procitanom, meni kao nepristranoj stranci, sve izgleda kao hrpa lazi, s jedne i druge strane, pogotovo od ovih nekih likova koji znaju o tudjim autima vise nego sami vlasnici tih auta,

Da, nemam pametnijeg posla u životu nego izmišljati priče o Bmw-u...

Umjesto da ste zahvalni kad čujete priču nezadovoljne stranke koja je bila voljna podijeliti s vama svoje iskustvo( jer iskustvima forum i služi), uvijek se nađe par ovakvih kao ti kojima je sve teorija zavjere.

I kakva je to logika, ako čovjek nije član ovog foruma, tuner ga nije ni zajebo? Čudna neka logika ?

A nije ti čudno što se isti taj tuner ne očituje jer očito nema šta reći u svoju obranu?

Na kraju je donekle ispao korektan ajde, nije sve negativno. 

Ali čisto za heads-up, koliko se ovdje prepucavaju obojica da jedan i drugi namještaju, toliko i zajeba imaju očito ( koje neće priznat nijedan ni drugi ) i to na običnim autima. 

Tako da, ljudi moji, mislim da je mjerilo ubrzanja prije i poslije postalo jedino mjerilo nekakvog dobitka.

Šta će mi dyno plot sa 500 ks ako ne idem s mjesta?

• Like 1

11 minutes ago, vandal2407 said:

pa skoro svi tuneri dizu blokadu kod mapiranja. tak da onda kod nekih auta dode samo 1x saltanje i puno bolje vrijeme 100-200. 

Ne znam koja to zvijer šalta jednom od 100-200, ali jednostavno snimi satove na istoj dionici prije i poslije pa uspoređuj brzinu koju hoćeš...nije znanstvena metoda, ali razlike mora bit. 

• Like 1

2 hours ago, Deki said:

Da, nemam pametnijeg posla u životu nego izmišljati priče o Bmw-u...

Umjesto da ste zahvalni kad čujete priču nezadovoljne stranke koja je bila voljna podijeliti s vama svoje iskustvo( jer iskustvima forum i služi), uvijek se nađe par ovakvih kao ti kojima je sve teorija zavjere.

I kakva je to logika, ako čovjek nije član ovog foruma, tuner ga nije ni zajebo? Čudna neka logika ?

A nije ti čudno što se isti taj tuner ne očituje jer očito nema šta reći u svoju obranu?

Na kraju je donekle ispao korektan ajde, nije sve negativno. 

Ali čisto za heads-up, koliko se ovdje prepucavaju obojica da jedan i drugi namještaju, toliko i zajeba imaju očito ( koje neće priznat nijedan ni drugi ) i to na običnim autima. 

Tako da, ljudi moji, mislim da je mjerilo ubrzanja prije i poslije postalo jedino mjerilo nekakvog dobitka.

Šta će mi dyno plot sa 500 ks ako ne idem s mjesta?

Priča je ali nije korektna. Napiši tko i što konkretno. 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...