KIMI_1.8T Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 Ali mozda bolja opcija bi bio Dejan D. jer on ima kontinuitet dok Sike ceka "povoljan vjetar" koji ce ga pogodit kad bude 50+ ?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 2 hours ago, KIMI_1.8T said: Ali mozda bolja opcija bi bio Dejan D. jer on ima kontinuitet dok Sike ceka "povoljan vjetar" koji ce ga pogodit kad bude 50+ ?? Deana nepoznam ali za Siketa znam da je nenormalan ???? 2 hours ago, DiscoVolante said: Ova tema me podsjeća kad slušam priče likova iz lokalnog moto kluba. Mitas je smeće, talijani se kvare u salonu, skuteri su za pičke, a većina planira đir do Drvenika kao da ide na ekspediciju na Mont Everest, gumu ne mogu dovesti ni blizu ruba, ali sve znaju. A angažiraniji vozač na Beverlyu 350 radi krugove oko njih. Ima tipova kojima je cilj biti najbrži na Grobniku. Ali znaju svaki milimetar staze, znaju kako se auto ponaša kad povećaš zatur ovjesa, a kako kad mrvicu smanjiš nagibe, žive za to i trude se svakim izlaskom na stazu izbrusiti vozačke sposobnosti do savršenstva. Ja nisam jedan od tih, a sudeći po temama koje si otvorio, nisi ni ti, već je ova priča s Imprezom isključivo da se vidi što novci mogu napraviti. Volio bih da sam u krivu. I dosta mi je sranja o gevindama, balansštangama, čipovima pičkama materinama i sličnim kafanskim pričama kad vidiš profesionalca kako se igra sa serijskim autom na limitu, a određenim trkačima je to nedovoljno, a nikad neće doći ni blizu limita auta. Znači za mazdu 3 mps svi su pričali da je nevozna. Po svim testovima je bila ono ide super ali se ne vozi. Onda dođe decko na grobnik i napravi nevrijeme za ono doba sa onom crvenom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 56 minutes ago, robert said: Znači za mazdu 3 mps svi su pričali da je nevozna. Po svim testovima je bila ono ide super ali se ne vozi. Onda dođe decko na grobnik i napravi nevrijeme za ono doba sa onom crvenom. @MiKKa je tu na forumu, pa ako se jednom ulogira da vidi... Ta njegova Mazda je bila stage 1, sa ovjesom, nagibima i full slickovima i jos uz to, zna stazu i dobro vozi... Impresivnije od toga mi je kad je sa Civicom (ED) 1.6 isao na Nurburgring... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 1 minute ago, ND4SPD said: @MiKKa je tu na forumu, pa ako se jednom ulogira da vidi... Ta njegova Mazda je bila stage 1, sa ovjesom, nagibima i full slickovima i jos uz to, zna stazu i dobro vozi... Impresivnije od toga mi je kad je sa Civicom (ED) 1.6 isao na Nurburgring... A bokovi sa Micikom 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 Kevin se dan danas zbog toga budi u znoju 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klosar Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Ovaj vlasnik me na Kevina podsjeca, puno slaganja a malo voznje i jos vise pisanja. Al svako ima svoje veselje i to je najbitnije 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal2407 Posted July 22, 2020 Author Share Posted July 22, 2020 Vidim da je ova tema krenula u krivom smjeru. kolko vidim mislite da se tu nest kurcim sa lovom. pa su zato komentari malo vise negativni nego bi moralo biti i neki nisu realni. ali nije tako. niti sam bogatas nekakav niti su mi starci kupili auto ili platili tuning. novac sam zaradio sam radeci 2 posla konstantno i sa velikim odricanjem. lovu sam ulozio auto. i oko drugim stvari ne luxuziram. ali mi nije zao jer sam to oduvijek htio. auto ni nije moj. stoji na curino ime. jer je prvi auto koji smo kupili na moje. pa je fer da je sad impreza na njezino. i da cura nije isto dala novac za auto i da mi nije @Hic pomogao sa ravno raznim kombinacijama, čak i neke stvari na rate, nebi ja to nikako mogao financijski. pa se nada da su sad te neke stvari oko kurcenja s lovom. sta lova moze. razjasnjene. i da ne mislite vise tako 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 12 minutes ago, vandal2407 said: Vidim da je ova tema krenula u krivom smjeru. kolko vidim mislite da se tu nest kurcim sa lovom. pa su zato komentari malo vise negativni nego bi moralo biti i neki nisu realni. ali nije tako. niti sam bogatas nekakav niti su mi starci kupili auto ili platili tuning. novac sam zaradio sam radeci 2 posla konstantno i sa velikim odricanjem. lovu sam ulozio auto. i oko drugim stvari ne luxuziram. ali mi nije zao jer sam to oduvijek htio. auto ni nije moj. stoji na curino ime. jer je prvi auto koji smo kupili na moje. pa je fer da je sad impreza na njezino. i da cura nije isto dala novac za auto i da mi nije @Hic pomogao sa ravno raznim kombinacijama, čak i neke stvari na rate, nebi ja to nikako mogao financijski. pa se nada da su sad te neke stvari oko kurcenja s lovom. sta lova moze. razjasnjene. i da ne mislite vise tako ajd stari ne moras se pravdati tu nikome zivi svoj zivot, i posalji video/fotke kad auto upali 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nero Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 3 minutes ago, BaGy said: ajd stari ne moras se pravdati tu nikome zivi svoj zivot, i posalji video/fotke kad auto upali I video hot lapa! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 40 minutes ago, vandal2407 said: Vidim da je ova tema krenula u krivom smjeru. kolko vidim mislite da se tu nest kurcim sa lovom. pa su zato komentari malo vise negativni nego bi moralo biti i neki nisu realni. ali nije tako. niti sam bogatas nekakav niti su mi starci kupili auto ili platili tuning. novac sam zaradio sam radeci 2 posla konstantno i sa velikim odricanjem. lovu sam ulozio auto. i oko drugim stvari ne luxuziram. ali mi nije zao jer sam to oduvijek htio. auto ni nije moj. stoji na curino ime. jer je prvi auto koji smo kupili na moje. pa je fer da je sad impreza na njezino. i da cura nije isto dala novac za auto i da mi nije @Hic pomogao sa ravno raznim kombinacijama, čak i neke stvari na rate, nebi ja to nikako mogao financijski. pa se nada da su sad te neke stvari oko kurcenja s lovom. sta lova moze. razjasnjene. i da ne mislite vise tako Stari, prvi pravilo koristenja foruma - ne moras polagat racune i pravdat se. Slozi to, gustaj, juri, daj nekome da vozi ako ti je volja, stavi video kruga, mozda ti netko od internet trkaca da kakav pametan savjet, rijesi hladjenje, dobre kocnice i ulje i samo gas, jedan je zivot. I ne shvacaj kritike previse osobno! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal2407 Posted July 22, 2020 Author Share Posted July 22, 2020 22 minutes ago, Nero said: I video hot lapa! ja nisam nigdje rekao da cu ja odvozit hot lat. negdje sam spomenuo, sad neznam dal tu ili u drugoj temi da se nadam da cu nakon 3 track daya odvozit ispod 1.45 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nero Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 5 minutes ago, vandal2407 said: ja nisam nigdje rekao da cu ja odvozit hot lat. negdje sam spomenuo, sad neznam dal tu ili u drugoj temi da se nadam da cu nakon 3 track daya odvozit ispod 1.45 Aukurac. Internet komunikacija je stvarno zajebana. Hot Lap imam kad idem u Konzum sa Z4. Ima rotor točno ispod konzuma i tu uvik gledam kad će procurit Z4. Tako da hot lap ne znači da ćeš bit najbrzi u svemiru, već da ćeš se prvo zabavit, a i usto gasačit. Ne mora bit najbolje, najbrže ni najpreciznije. Meni su super tuđi hot lapovi jer vidim di je pretjera, di je moga drukcije i onda usporedim sa svojim greškama i pokušam popravit to na sebi. I kao što su ti napisali, ako odvoziš 2:30 sa tom prezom, nemaš se kome šta pravdat. Tvoj auto (ili curin, kako hoćeš ), tvoji euri i tvoja vožnja. Ako nešto možeš od avjeta iskoristiti, iskoristi i to je to. Od najbržeg ima brži, npr. zadnja motogp utrka, Markez je deklasira sve ostale vozače, izgledali su kao da kruzaju kraj njega. I šta sad? KBK 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Zato sam ja reko ako ću uspjet ispod 2 min bit će super, dao Mrgudu auto da mi pokaže kaj gdje i kako i napravi 1 50 7 Par sati kasnije i malo manje gaženja pasice sam došo na 1 52 8.....za prvi put jebeno zadovoljan. Smajl na faci je bitniji od sekundi 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 16 hours ago, Sasaa said: A bokovi sa Micikom To je onaj koji nikad pokisao nije??????? 16 hours ago, ND4SPD said: @MiKKa je tu na forumu, pa ako se jednom ulogira da vidi... Ta njegova Mazda je bila stage 1, sa ovjesom, nagibima i full slickovima i jos uz to, zna stazu i dobro vozi... Impresivnije od toga mi je kad je sa Civicom (ED) 1.6 isao na Nurburgring... Da da da Dečko je baš junačina ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesko Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 7 hours ago, robert said: To je onaj koji nikad pokisao nije??????? ?????? Sad je bila jedno 4 mjeseca vani ,na kiši,suncu,vjetru? Uber Jm performance garana pukla nakon 2tkm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Skrtac placa dvaput Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijel bedex Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Ako je on stedil onda u k... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 25 minutes ago, danijel bedex said: Ako je on stedil onda u k... Nije stedio, tu je problem jer grana nema nosac (originalna ima), zato puca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Top00 Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 22 hours ago, vandal2407 said: Vidim da je ova tema krenula u krivom smjeru. kolko vidim mislite da se tu nest kurcim sa lovom. pa su zato komentari malo vise negativni nego bi moralo biti i neki nisu realni. ali nije tako. niti sam bogatas nekakav niti su mi starci kupili auto ili platili tuning. novac sam zaradio sam radeci 2 posla konstantno i sa velikim odricanjem. lovu sam ulozio auto. i oko drugim stvari ne luxuziram. ali mi nije zao jer sam to oduvijek htio. auto ni nije moj. stoji na curino ime. jer je prvi auto koji smo kupili na moje. pa je fer da je sad impreza na njezino. i da cura nije isto dala novac za auto i da mi nije @Hic pomogao sa ravno raznim kombinacijama, čak i neke stvari na rate, nebi ja to nikako mogao financijski. pa se nada da su sad te neke stvari oko kurcenja s lovom. sta lova moze. razjasnjene. i da ne mislite vise tako Kakva lova, kakvo kurcenje...meni te je zao kad vidim ovo posudivanje, rate, cekanje dok se ne skupi lova za dio, bit na kruhu i vodi...jadna cura. Za komad lima koji kako kazes stoji i provoza se par puta godisnje. Al nek ljudi vide i znaju da to mora biti cool...klasicna balkanska prica. Nhf, opusti se i barem pokusaj uzivat u svemu tome nakon toliko muke...inace, ima li stvarno smisla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Nije stedio, tu je problem jer grana nema nosac (originalna ima), zato puca...Demantirat cu te.Full race mu je bila preskupa, pa semodlucio na ovu.Full race 9g na autu bez nosaca i nulaProblema. Stednja uvijek svi i svugdje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal2407 Posted July 23, 2020 Author Share Posted July 23, 2020 (edited) 1 hour ago, Top00 said: Kakva lova, kakvo kurcenje...meni te je zao kad vidim ovo posudivanje, rate, cekanje dok se ne skupi lova za dio, bit na kruhu i vodi...jadna cura. Za komad lima koji kako kazes stoji i provoza se par puta godisnje. Al nek ljudi vide i znaju da to mora biti cool...klasicna balkanska prica. Nhf, opusti se i barem pokusaj uzivat u svemu tome nakon toliko muke...inace, ima li stvarno smisla? Nije baš tako loša situacija kako si ti shvatio Hic mi je uspočio za zadnjih 1000e. al ba ukupno kolicinu to nije puno. i uskočio je za djelove koji uopče nisu u planu bili. Radim u Njemačkoj i imam solidnu plaču, ali nisam bogataš neki niti se kurčim s nečim. i to sam gore napisao. al si malo krivo shvatio. a sta ti ima cure biti zao. kad i ona to zeli. ja na njoj be stedim niti malo. stedim na sebi i ne kupujem si bespotrebne stvari Edited July 23, 2020 by vandal2407 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 9 minutes ago, Hic said: Demantirat cu te. Full race mu je bila preskupa, pa semodlucio na ovu. Full race 9g na autu bez nosaca i nula Problema. Stednja uvijek svi i svugdje. http://www.jmfabrications.com/store/categories.php?category=EVO-7{47}8{47}9/Exhaust 1000 USD ( trenutno na popustu manje od toga, s tim da je ranije je bila 1300 USD) vs. https://www.full-race.com/store/mitsubishi-hyundai/evo-4-9-4g63-1998-2007/mitsubishi-evo-4-9-4g63-prostock-turbo-manifold-oe-twinscroll/ 1125 USD Ako se ne varam cijeli turbo je visio samo na grani bez supporta, @vesko moze potvrditi ili negirati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 2 hours ago, ND4SPD said: Nije stedio, tu je problem jer grana nema nosac (originalna ima), zato puca... Jedini problem je kad mislis da se u HR ne moze napravit kao i vani. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mille Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Nosac na turbu nema bas nikakve veze sa tim zasto je grana pukla . Prije bude pukla radi nosaca jer ga svi krivo sloze i ne dozvoljava sirenje grane od temperature , i zato pukne . Perekovic na Evo 9 ima najveci efr turbo i nasu granu i nikad nista nije puklo . Do sada smo slozili preko 70 grana u zadnjih 15 godina i nikada jos nista nije puklo . 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesko Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 2 hours ago, ND4SPD said: http://www.jmfabrications.com/store/categories.php?category=EVO-7{47}8{47}9/Exhaust 1000 USD ( trenutno na popustu manje od toga, s tim da je ranije je bila 1300 USD) vs. https://www.full-race.com/store/mitsubishi-hyundai/evo-4-9-4g63-1998-2007/mitsubishi-evo-4-9-4g63-prostock-turbo-manifold-oe-twinscroll/ 1125 USD Ako se ne varam cijeli turbo je visio samo na grani bez supporta, @vesko moze potvrditi ili negirati... Nije imala nosač, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now